daha fiyat belli değil, kesin satış tarihi belli değil. Mart gibi satışa çıkacak diyorlar ama net değil. Millet TOGG alacağım diye ilan girmeye başlamış. Komik ya.. Gerçek olduğunu düşünmüyorum

daha fiyat belli değil, kesin satış tarihi belli değil. Mart gibi satışa çıkacak diyorlar ama net değil. Millet TOGG alacağım diye ilan girmeye başlamış. Komik ya.. Gerçek olduğunu düşünmüyorum

Şubatta ön siparişi açacaklarmış fiyatı da o zaman belli olur insanlar şimdiden birikim yapmak istiyor olabilirler neden saçma geliyor ki? Ortalama fiyatı belli zaten, kendi segmentindeki modellerle aşağı yukarı aynı fiyatta olacak dönemin kur fiyatlarına bağlı olarak değişkenlik gösterir illaki, ithal parça çok otomobilde.
Yerli oto ama kur fiyatlarınhaa 😂😂😂 söylediğinde inandığında bana da gerçekleri anlat
@Last-Kibar Otomobili yerli diyerek şişirirsen böyle sorular ve tepkiler kaçınılmaz olur o yönden ben de hem siyasilere hem de bizzat TOGG CEO'su Gürcan Karataş'a tepkiliyim. Yerli diyerek halkı gaza getirmeye ve kitlenin heyecanını diri tutmak istediler işin içerisinde birde hükümet'in rant sağlama politikası var. "Yerli" kavramı artık çok demode bir kavram dünya global hele otomotiv tam global, iyi ve kaliteli malı en ucuza kim veriyorsa gidersin ondan alırsın %50leri geçmesinde hiçbir sakınca yok, gayet olağan bir şey bu ama sen otomobili "yerli ve milli" şişirsen senin verdiğin gibi tepkilerin olması da çok normal. Şu TOGG'u destekleyen herkese akpli gözüyle bakmayın kardeşim gram sevmem akpyi ama TOGG bir akp projesi değil Erdoğan'ın teşvik etmiş olması bir şeyi değiştirmez ona bakarsan Volkswagen'i de Hitler kurmuştur bugün dünyanın en büyük otomobil fabrikasına sahip dev bir grup haline gelmiştir çoğu kişi bırak Hitler ile anmayı onun kurduğunu bile bilmez. Otomobil üretimi gibi önemli konulara siyaseti bulaştırmayı siyasetçiler yapıyorlar da siz bu oyuna gelip nasıl taraf tutuyorsunuz ona anlam veremiyorum.
Togg’a Mogg’a destek vereceğine T-19a uçağına destek verdiydi? 300 adet sipariş alınıyor Macaristan’dan ve ertesi hafta ben dahil 1.200 personelin maaşları ödenmiyor.
Sadece motoru yabancı ama diğer her şeyi yerli olan bir uçağı desteklemek yerine niye acaba TOGG destekleniyor?
@Last-Kibar Orasını bilemem ben siyasetçi değilim ve TOGG'dan ciddi rant sağlayacakları da belli, işin içeriğini bilmiyorum, uçak konusunda bilgi sahibi değilim. Ne gibi sebeplerle destek vermediklerine akıl ermez onlar bile ne yaptıklarını bilmiyorlar çünkü.
canım mı bunlar numaramı yapıyorlar anlamıyorum araba daha üretime yeni başladı fiyatı belli değil 130 bin tlye arabasını satıp alabileceğini düşündüren güç ne acaba madem imkanın var git model yükselt. Hem arabanın satışına 6-7 ay arabasız mı kalmayı düşünüyorlar yoksa togg bahanesiyle arabayı pahalıya kitlerim derdini mi güdüyorlar anlamıyorum.
Olabilir sonuçta bunların çoğu sarılınca bi togg almaya yetmeyecek yani bu arabaların parasını kumara piyangoya falan yatırıp katlamadan nasil togg alacan 🤣🤣🤣
Ah ah gerçi şimdi devlet büyükleri 10 ar milyonluk makam araçlarını satıp birer togg alıp onu makam aracı yapacaklar falan ülke o paralarla bile ihya olacak 🤣🤣
Piyasayı canlandırmak ve ilgili çekmek için güzep ilan başlıkları atıyorlar bizim insanımız özellikle araba konusunda türlü hikayeler yazar örnek vermek olursa yurt dışına taşınıyorum yok kız arkadaşımdan ayrıldım onunla güzel günler geçirdik satmak zorunda kaldım yok bedelli askerlik için satıyorum yok ev alacağım vs vs.
Cevap
58Cevap
Henüz TOGG arabası satışa sunulmadı ki bu ilanlar pek inandırıcı gelmedi. TOGG için arabamı satamam. Neden satamam? Arabam 20 yaş üzerinde ve Tofaş parasına. TOGG'u almaya maddi gücüm yetmiyor. TOGG alabilmem için arabamın aynısından en az 7 tane olması lazım.
Dostum 1 ay sonra ön satışlar başlıyor
Gerçek maalesef.
Aslında arabalarını satmak istedikleri kişilere referans oluyorlar sirf togg nasil bir sey diyip o paraya togg arabası alırlar gidip neden onların arabasini alsinlar ki togg un fiyati ortalama 200 bin adam niye 500 binlik arabayı alsin ki gider toggu alir
Bu arabaları alacak olan müşteriler de Togg alacaklar diye almasınlar.
Zaten araçların fiyat skalasına bakılırsa yalan olduğu belli yani. Eskiden ev alıcam o yüzden satıyorum yalanı vardı şimdi de bir süre bu yalan söylenir.
Başka bir amaç için arabalarını ucuzdan satıyormuş hissiyatı yaratmaya çalışıyorlar. Aynı zamanda bir tutam duygu sömürüsü.
Togg satışa çıktığında alırlar mı almazlar mı orası şaibeli, almak isteseler de uzun bir sıra olacak gibi görünüyor.
İktidar partisi yandaşlarını trolleridir. Daha piyasaya sürülmemiş arabayı almak için satıyorlarmış yersen. Hele bir tanesi takas yapacakmış TOGG'la. Oturma organımla gülüyorum
Sanırım arabası olmayanlara toki tarzında araç alma hakkı verilecek diye yapıyorlar. Çok uyanıklar yaa. Bırakın gerçekten aracı hüç olmamış olanlar nasiplensin.
Ya elden çıkarmak için bahane ya da %50lik mal kısım bunlar.
R25 satan elden çıkarma ondan emınım 😂
Zekaları düşük Oldukları için Tamam Togg Güzel Araba Ama Türk arabası diye bu kadar da abartmanin gereği yok Benim Param olsa o kadar Almandan Şaşmam Audi Candır 🇩🇪⭐
Reklam kokan hareketler adamlar satmak için bahane arıyorlar sadece malum araba piyasasi şuanda durgun hepsini gectimde 2 trilyona satan sayıda bir togg alicak para yokmuymus 😅
yalahalık şov mng yaw. cumhuriyet bayramının önüne geçip akepe seçim mitingine çevirdiler kınıyorum. pazar günü tanıtabilirlerdi
ilanlar gerçekte motor ve şahin satarak alabileceğini sanıyorlarsa uyusunlar daha çok faydası olur dinlenirler
Kafayı yiyen bir millet olduğumuz için ben şaşırmıyorum artık böyle şeylere. Gerçek olanları da vardır troll olanları da.
eh şimdi şu fiyattan sattığın aracın parasını borsada dovizde değerlendirsen marta ancak parası çıkar 😂
Neden inanmıyorsun yeniyılda satışa çıkıyor inanmak istemediğiniz nedir bende onu almamıyorum. Şakamı sandınız.
Biraz abartılı sanki ama insanlar ekonomik parçaları türkiyede olan yerli otomobil peşinde uygun olucağı söylendiği için olabilir.
O değil de o porsche güzelmiş 2 milyona hemen alır babama söylesem valla çok iyi kar yapılır o arabadan
Yalancıyı S. ikmedikleri için buraya gelmiş mizah şov yapıyorlar.
Bu bildiğin şark kurnazlığı. En hafif tabiri ile "çakallık"
Aktroller burada da iş başında. Arasana üç beş ilanı
İsmini kullanarak fiyatları şişirme pazar manipülasyonu bunlar. Nasılsa kanar beyinsiz Türkler :)
Böyle olacağı belliydi iyi de oldu zaten fiyatlar baya düşecek
Togg bahanesi ile araçlarını satmaya çalışıp elinden çıkartmaya çalışanlar.
Bu arada w140 s320 yi tercih ederim 90 ların arabası olmasına rağmen togg a taş çıkartır
Bence otomobil fiyatlarını düşürmek için yapılan bir şey.
Togg yerli değil çoğunlukla ama yerli olarak kabul ediyoruz
Malasef insanlar uykuda bence
benim anlamadığım renk belirtme sebepleri ne acaba 😂
Togg için porsche, mercedes satmazsın ya dsfsdfsd
Bence bunlar komedi ilan, gerçek olduğunu sanmıyorum😄
Akp, yağmurlu havada adama su vermez, bu millet hala ogrenemedi mi bunu?
Bunlar satma stratejisi togg diye birsey cıkmayacak görürsünüz
İçinden geçtikleri aracı satmak içi bahane sunmuşlar
Togg otomobilimiz yerli ve milli direksiyonda dünya lideri.
Togg otomobilimiz yerli ve milli
Guduran kıskanan her yerde belli
Allah akıl fikir versin o paraya satamazlar arabaları etmez çünkü.
ben gerçek olduğunu düşünmüyorum. çünkü arabanın piyasası bile belli değil daha. ilgi çekici olsun diye ya da reklam amaçlı böyle bir şey çıkmış olabilir.
O audi 500 liraya mı satılıyor?
Bunların tamamı reklam.
troller iş başında.. motorcuya güldüm 😂biri şaka desin buna
Evet doğrudur bende almayı düşünüyorum çünkü yerli arabamız gurur duyuyorun
Gerçek bunlar gerçek. AKPli @r@spu çocuklarından ne beklersin 😂
ne sacmalıyosun... :) satılık ılanına ılkkezmı sahıt oldun
Bende satacam arabamı
sizde yediniz öylemi :P
Hiçbiri inandırıcı gelmedi nedense...
Trollerin ilanları olduğu o kadar belli ki.😅
Aç karnımızı doyurduk da TOGG kaldı.
yalana bak ckckc
sahtekar dolu ne olsun
Bazıları gerçektir heralde 😂
2 milyonluk aracıda satmazsın Togg için.
Akp kollarında çalışanlar değilse neyim :)
sipariş verdim bekliyorum
Troll memleketinde normaldir bu yaşananlar
Bakalım ne fiyat çekecekler
Hahaha farkli bi satis hilesi
Hepsi yalan aracını satmak için uyduruyorlar
Komik ülkemin komik insanları
Doğmamış bebeğe don biçiyorlar 😂😂😂
Ucuz ayak oyunları..
heee evet gerçek
kendi payıma söylüyorum param olsada almam
chpliler kudurmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?