Bence olsun sadece araba değil akıllı araba💃💃💃 vatana millete hayırlı uğurlu olsun 🥳🥳

Sacma sapan yorum yapacaklar yapmadan yol alın 😘
Bence olsun sadece araba değil akıllı araba💃💃💃 vatana millete hayırlı uğurlu olsun 🥳🥳

Sacma sapan yorum yapacaklar yapmadan yol alın 😘
İltidarı seversin sevmesin ama ben helal olsun diyorum 👏 Araba yaptık sonunda hala inanmayan büyük bir kitle olsa da gerçekten istenirse herşeyi yapabilecek güçte olduğumuzu tüm dünya gördü bugün TOGG yarın birgün insansız savaş uçağımız KIZILELMA ile kimseye muhtaç olmadığımızı kanıtladık.
Made in Turkey bebeğim 🔥🇹🇷🇹🇷
Evet Rizeden Sinopa kadar fırlatmışlar füzeyi gören masum Rizeliler Habu nedu daa demiş 😂😂
😂
Particilik yapan bir insan değilim o yüzden ülkenin çıkarına olan bu tür hamleleri hep desteklemişimdir ve bu konuda da tebrik etmek gerek diye düşünüyorum tabiki keşke alım gücünü bu kadar öldürmeselerdi de daha rahat bir şekilde bu araçlara ulaşabilseydik.
Vatana millete hayırlı olsun :D
Önemli olan üretilmesi değil ki satılması ülkeye bir yararının olması yani bir şekilde bundan kar etmek önemli olan şey umarım eder yani ülke bundan bir karı olur Türkiye’nin.
Cevap
18Cevap
Tebrikler umarım devamı gelir başarılarımızın
Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.
Ülkemiz adına gurur verici. 😊
Buna bile laf atanlar var, üretmese niye üretmedin derler üretilincede begenmezler. Bu siyasetten ote birsey
Olsun tabii ki Allah devamında daha bir çok ürünü nasib etsin inşallah
Hayırlı olsun ülkemize umarım insanımıza da yarar bu gelişme
Türkiye adına cumhuriyet bayramımıza denk getirilmesi ayrı bir güzel
hiloğğğğğğ diye de bağırın :) yani alamayacağınız veya binemeyeceğiniz bir yerli arabanın mutluluğunu yaşamak nasıl bir duygu acaba merak ediyorum anlatsanıza bana da arkadaşlar
Helal. Alamıcam zaten ilgi alanımda değil ailemdeki herkesi satsam gene de alamam😂
Alamıcağım için Türkiye için hayırlı olsun 😀
Bu davranışın benide duygulandırdı 🥺
Zenginlere hayirli olsun 😊 35 yıl sonra bizde kullanırız sanırım bu arabayı
vatandaşın ulaşabileceği bir fiyatı olmazsa anca uzaktan seyrederiz.
parayı ayırdım bekliyorum hemen alacağım. fiyatı da çok uygun...
As bayrakları as as🇹🇷🇹🇷🇹🇷
bence gurur verici bişey
Ülkemiz adına hayırlı, yolu açık olsun.
Emeği geçen herkesi tebrik ederim
Türk mali degil ki dışardan gelme parcalar
Hayirli olsun.
Kırmızıdan Tayyip erdoğan almış hediye😬
Ben seyretmekle kalırım.
1 milyon tl herkes alsın bakalım
10 sene sonra ikinci elini alırım inş
vatana millete ho.
binemediğim aracın reklamını yapmam