• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Arabalar

Yerli otomobil TOGG'u nasıl buldunuz?

gamboçyalı
gamboçyalı Takip Et
Xper 7 Yaş: 33
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
20
Yapay Zekaya Sor

Milli ve Yerli otomobil TOGG

Yerli otomobil TOGG'u nasıl buldunuz?
Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Mükemmel. Bayıldım 😭 Gurur duyuyorum böyle bir şey yapıldığı için. Bu ülke için çok önemli, herkes arkasında durmalı ve tebrik etmeli, destek vermeli.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• possiBuse22
    possiBuse22 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 27
    +1 yıl

Yerli dediğin bir ürün %100 yerli olur %51 yerli olan bir otomobilin %49'luk parçaları ise en önemli kısımları motordan tutunde şeye kadar ufak tefek şeyler yerli. Ayrıca güzel bulmadım zaten memurda değil aşırı zenginlere yapılmış bir araç fiyatıda minumum 1 milyonun üzerinde olacak.

2
    12 Yorumla
    • IXARESXI
      IXARESXI
      +1 yıl

Kanka sadece şeyi farklı demişsin mesela neyi?

Yorumla
    • gamboçyalı
      gamboçyalı
      +1 yıl

Valla ne dersen de müthiş bir girişim zamanla zaten yerlileşir önemli olan bir fabrika ve marka idi. O da sağlanmış oldu.

Yorumla
    • IXARESXI
      IXARESXI
      +1 yıl

Arkadaşlar saçmalamayın bdbddbd
      Makinenin markası yerli olur en fazla parçalarının hepsi Türkiye'de üretilemez hiç bir marka bunu yapmaz dhdjdjd

Yorumla
    • gamboçyalı
      gamboçyalı
      +1 yıl

Bunlara bol bol heykel yapacan

Yorumla
    • gamboçyalı
      gamboçyalı
      +1 yıl

Yan tarafımızdaki fabrikada sıfırdan neredeyse yüzde yüz yerli makinalar yapılıyor. Bu yorumu yapan neyin peşinde anlamıyorum.

Yorumla
    • BeniBöʎleBil
      BeniBöʎleBil
      +1 yıl

Yazık.. Bunlarda insan diye aramızda dolaşıyor.. Kafaları saman dolu, gavur ne dediyse onu tekrar ediyorlar.. Hazır gavur demişken, "tarih tekerrürden ibarettir" sözünü şu video ile anlayacaksınız. https://www.youtube.com/watch?v=hmYAkcLJ7hs

Yorumla
    • BeniBöʎleBil
      BeniBöʎleBil
      +1 yıl

Sen yerli misin?

Yorumla
    • İndeepth
      İndeepth
      +1 yıl

gamboçyalı Bu ülke 1934 te uçak yapmıştı dikkatli araştır yapılan iyi görünüyor bitirdikleri tarımı sattıkları fabrikaları düşününce aptal uyutması bir düşünce ile yapılıp % 100 yerli gibi sunulması yanlış.

Yorumla
    • BeniBöʎleBil
      BeniBöʎleBil
      +1 yıl

@İndeepth Sen ne saçmalıyorsun... O fabrikaları kapattıranların isimleri caddelere devlet kurumlarına verildi... En başta Cemal Gürsel... Bu ülkede Atatürk'ün yaptığı her şeyi yıkma görevini İnönü üstlendi... Taş üstüne taş koymadığı gibi adım adım, yavaş yavaş yapılanları yok etti.. O yüzden şimdi, Anıtkabir'in bi köşe ucunda sıradan bir mezarda yatıyor...

Yorumla
    • İndeepth
      İndeepth
      +1 yıl

@BeniBöʎleBil Bak bu yorumuna katılıyorum sonuna kadar, ihanet İnönü ile başladı biliyor musun İnönü menderesi Meclise soktu , evren Özalı en sonda baykal da Erdoğan ı soktu. Demokrasi diyerek. en çok devlet kurumunu satıldığı dönem bu iktidarın dönemi oldu. donsuz Cengiz bile milyar dolarlarla oynuyor 5 li çete ile birlikte.

Yorumla
    • BeniBöʎleBil
      BeniBöʎleBil
      +1 yıl

@İndeepth Şu yazdıklarının hepsi hem çarpıtma hem de tam tersi oldu... Menderes, İnönü'ye rakip oldu. Evren, Sunalp'ı istiyordu, Özal buna rağmen seçimleri aldı. Baykal'ın ülkeye verdiği zararı halk fark edince geri adım attı... Hem inkarcı hem iftiracısınız. Şimdi de YERLİ ve MİLLİ bir aracı karalama çabası içine girdiniz. Siz tam anlamıyla bu ülkenin ve halkın düşmanısınız. İdeolijiniz beyninizi esir etmiş.

Yorumla
    • İndeepth
      İndeepth
      +1 yıl

@BeniBöʎleBil Onlar siyasi oyun çarpıtma değil genç adam. İnönü Mandacı zihniyete sahipti ondan ATATÜRK ün hastalığında zehirlenerek oldürülmesine ses çıkarmadı. ve amerikancı menderesi meclise soktu yönetimle halkı bıktırarak.

Yorumla
  • líchtmondd
    líchtmondd Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Tüm parcalarinin yerli olmasını bekleyenler cahilce eleştiri yapanlar..

1
    1 Yorumla
    • gamboçyalı
      gamboçyalı
      +1 yıl

Ha sen çok yaşa

Yorumla
  • mehmetsercan
    mehmetsercan Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 30%
    +1 yıl

bence harika vatana millete hayırlı olsun

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3

Cevap

3

Cevap

• İndeepth
    İndeepth Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 67%
    +1 yıl

Yerli dendiğine bakma % 51 i yerli. Ülkemizde üretilen hyundai de bur oran % 66

1
    29 Yorumla
    • BeniBöʎleBil
      BeniBöʎleBil
      +1 yıl

Yerli değil ise hangi ülkenin malı?

Yorumla
    • İndeepth
      İndeepth
      +1 yıl

@BeniBöʎleBil senin yorumdan anladığın bu mu?

Yorumla
    • BeniBöʎleBil
      BeniBöʎleBil
      +1 yıl

Soruma cevap ver... TOGG hangi ülkenin malı? Sadece %17 si Almanya da üretilen Mercedes hangi ülkenin malı? Sen ne kadar yerlisin?

Yorumla
    • BeniBöʎleBil
      BeniBöʎleBil
      +1 yıl

Bir de şu video yu izle... Sizi gördükçe hep bu adam aklıma geliyor... https://www.youtube.com/watch?v=hmYAkcLJ7hs

Yorumla
    • İndeepth
      İndeepth
      +1 yıl

@BeniBöʎleBil Bana lolo yapma Mercedes' 300 bin kişi çalışıyor adam markasını yapmış dünyaya kabul ettirmiş Cocacola da öyle , teraziye neyi koyduğunu bil benimle öyle tartış. sen yorumu bile anlamamışın daha ne anlatıyorsun birini savunmak adına , kağıt dışardan pamuk dışardan buğday dışardan şeker dışardan İsveç fabrikasını taşıyıp montajlattırıp ürettiğini yerli olarak ancak senin gibilere inandırır genç adam.

Yorumla
    • AsabiÖküz
      AsabiÖküz
      +1 yıl

@BeniBöʎleBil Hay sağolasın. Güzel bir video. İzledim

Yorumla
    • İndeepth
      İndeepth
      +1 yıl

@BeniBöʎleBil Devrim arabasını yapanlarda otomobil mühendisi bile yoktu. Zamanına göre üst düzey bir araba idi ama bahane üretilerek sam amcanın emri ile üretimi devam ettirilmedi , sen daha yoktun o zamanlar 3 ünlü ABD markası araç satıyordu ülkemizde.

Yorumla
    • İndeepth
      İndeepth
      +1 yıl

@BeniBöʎleBil Senin benim milliğimi sorgulamaya aklında yetmez bilginde ben sana öyle bir soru sorsa idim kendimi aşağılamış olurdum.

Yorumla
    • BeniBöʎleBil
      BeniBöʎleBil
      +1 yıl

"sam amcanın emri ile üretimi devam ettirilmedi" ... Tamam işte şimdi o görevi size verdiler...

Yorumla
    • gamboçyalı
      gamboçyalı
      +1 yıl

Bir akıl gelecek ki, akıllar delirecek.
      Ve bir devrim, evvela devrimi devirecek

Yorumla
    • İndeepth
      İndeepth
      +1 yıl

@BeniBöʎleBil Size verdiler derken?

Yorumla
    • İndeepth
      İndeepth
      +1 yıl

Ona müsade etmezler sen merek etme.

Yorumla
    • BeniBöʎleBil
      BeniBöʎleBil
      +1 yıl

Size verilen göre yerli üretimi kötüleyerek, lekeleyerek zarar vererek yok etmek.. Ve siz bunu yaparken pozitif eleştiri yaptığınızı düşünüyorsunuz... Tıpkı fetöcülerin İslam devleti kurma hayalleri gibi... Aslında ABD ye köpeklik edecek bir devlet kurmaya çalıştıklarının farkında bile değillerdi.

Yorumla
    • İndeepth
      İndeepth
      +1 yıl

@BeniBöʎleBil Yerli diyen adam fetoya salonlar veriyordu bana politika yapma fetoyuda onu özleyip çağıranları da tespih yaparım. sen hiç vasfın yokken ABD ye gidip bir ay kalıp abd başkanı ile görüşe bilir misin? Ki ben senin düşündüğün akp nin bastonu olan taraftan da değilim bilgine.

Yorumla
    • BeniBöʎleBil
      BeniBöʎleBil
      +1 yıl

Motivasyon denen bir psikoloji vardır... Sen gelip burada teneke Hyundai nin %66 yerli olduğunu yazarak, Mercedes kalitesinde (teknik veriler daha kaliteli olduğunu gösteriyor ve bunun bir nedeni var) bir aracı dandik bir araçla karşılaştırma yaparsan bu ya cahilliktir ya da kötü niyet.. Şimdi seçimini yap... Cahil misin, kötü niyetli mi?

Yorumla
    • İndeepth
      İndeepth
      +1 yıl

@BeniBöʎleBil Kusura bakma çok yobazsın ve saygısızsın. senin teneke dediğin marka ) keşke bizim olsa idi ) dünya markası olmuş sen yerlilik oranı dedin Mercedesi bende durumunu anlattım kıyas yapmadım ben senin gibi ukalalık yapmam bilmediğimi de konuşmam sen TOGG un fabrikasının nerden taşındığını ve hangi firmanın devamı olduğunu bilmezsin , bilmediğin gibi beni mal kemalın tarafında olduğumu düşünürsün sen akepe gencisin ülkenin genci değilsin gen adam önce karşılıklı saygı ve karşısındaki kişiye karşı ahlaklı yaklaşmasını öğren. Keşke yunan kazansaydı diyenlerden ve onu ziyaret edenlerden taraf olma.

Yorumla
    • BeniBöʎleBil
      BeniBöʎleBil
      +1 yıl

Ben mi yobazım... Dur bak sana Hyundai nin hikayesini kısaca yazayım. Orta sınıf bir hurda demir dökümcüsüdür... Şu an Türkiye de onlarcası var. Yıllar içinde demir çelik fabrikası kurarlar... Şu an Türkiye bu konuda dünyanın en ileri ülkelerinden.. 1970 li yıllarda petrol krizi nedeniyle satışları çok düşünce, ürettikleri demiri kendileri tüketmek için gemi yapım işine girerler... Böylece tersaneleri olur. Halen dünyanın en büyük tersanelerine sahipler.. Gemi satışında yeterince kazanç sağlayamayınca, ürettikleri gemileri kendileri çalıştırırlar.. Böylece armatörlük firmaları olur.. Halen dünyanın en büyük deniz taşımacılığı firmalarındandır. Adı HMM. Ancak halen demir çelik üretimi yeterli seviyeye gelmemiş fabrikanın kazancı çok düşüktür... Son derece kalitesiz otomobil yapım işine girerler.. Öyle ki, ürettikleri otomobilleri sadece Kore deki fakir kesim alabilmektedir.. Adı da "tekerlekli tabuttur".. Zamanla, bu kalitesi otomobilleri fakir ülkelere ihraç etmeye başlarlar.. Böylece ilk kez kazançları artar ve dünyanın birçok geri kalmış ülkesinde pazar elde ederler.. Artık sayılı otomobil şirketleri arasına girmeye başlayınca, BMW nin yönetim ve mühendislik kadrosunu rekor fiyatlarla transfer ederler.. Otomobil dünyasında bu olay yıllarca konuşulur... Sonrasında Allah yürü ya kulum der ve gün gelir Türkiye de kendi malına tü kaka diyen bir muhalif imrenerek bana "keşke bizim olsa" diye sitem eder... E be kardeşim var işte.. yapıldı ve eline verildi.. Allah gözünü doyursun.. Halen mi gözün elin malında... Buyur biraz da sen emek ver ve senin de bir markan olsun.. Nedir bu beleş merakı... Armut piş ağzıma düş merakı... Ha bu arada... Hyundai bu aşamaları geçerken, Kore halkı ve devleti hep desteklemiş bizimkiler gibi KÖSTEK OLMA YARIŞINA GİRMEMİŞTİR.

Yorumla
    • İndeepth
      İndeepth
      +1 yıl

@BeniBöʎleBil Hala kıstas yapmayı bile bilmeyecek ayırt edemeyecek kadar toysun ben sana Hyundai yi övmedim sadece oran verdim ama sen gözünle bakıp beyninle düşünmeyince bana anlattığın konu hikaye adamlar dünya markası şu anda senin tü kaka demenle kaka olmuyorlar sadece 3 araba markaları var dünya piyasasında kusura bakma gözünle bakmayı öğren.

Yorumla
    • BeniBöʎleBil
      BeniBöʎleBil
      +1 yıl

Ben de sana Hyundai nin o aşamaya nasıl geldiğini ve senin kendi markana nasıl yaklaştığını yazdım... Hyundai ye tü kaka diyemeyen adam nasıl oluyor da henüz test bile etmediği bir ürünü aşağılamaya çalışıyor onu anlamış değilim... Dünyada hangi ürün %100 yerli? Utanmadan insanların fikir mülkiyet hakkı %100 TÜRK olan bir ürüne nasıl eleştiri ile yaklaştığına şaşırıyorum..
      Bak başka bir konu dada var... TOGG %100 ithal parçalardan bile oluşsa yine TÜRK MALIDIR. Çünkü o parçaların siparişleri verilirken, kalite, proje ve fikri mülkiyet hakkı yine %100 YERLİ ve MİLLİ oluyor... Yani Elektirk Motorunu Boch üretirken, o motorun hangi özelliklerde ve hangi kalitede olacağının denetimi ve projelendirilmesi TOGG a ait oluyor. Dolayısı ile TOGG %100 yerli üründür.

Yorumla
    • İndeepth
      İndeepth
      +1 yıl

@BeniBöʎleBil Ben tü kaka demiş miyim önce ona bak anla ben sadece yerlilik oranı verdim ama sen nasıl anlamak istiyor isen öyle anlıyorsun çünkü çizgin seni öyle yönetiyor.

Yorumla
    • BeniBöʎleBil
      BeniBöʎleBil
      +1 yıl

Amaç neydi o oranı verirken? TOGG un yerli olmadığını ve halkın aldatıldığını mı iddia ediyordun?

Yorumla
    • İndeepth
      İndeepth
      +1 yıl

@BeniBöʎleBil O verdiğim oranın kıstasını yapabilmen içindi. ben zaten bu meclisin yaptığı hiçbir şeyi onaylamıyorum iktidarı da muhalefeti de aynı ortak çalışıyorlar.. Bu araba projesi de tamamen gündemi meşgul etmek içindi. Dikkat ettin mi devletin şeker fabrikaları kağıt fabrikaları satıldıktan sonra ekonomi be hale geldi? Araba yapamaz yapılamaz düşüncesinde değilim bu ülke insanı yapıcı bir iktidar olsun 5 yılda 200 kişilik uçak bile yapabilir.

Yorumla
    • BeniBöʎleBil
      BeniBöʎleBil
      +1 yıl

Sizin gibi insanlar çoğunluk oldukça bu ülkede açlık ve sefaletten başka hiç bir şey yapılmaz.. İyi ki çoğunluk değilsiniz. Ben dünyayı dolaşıyorum... Dünyada insanların Türkiye'ye nasıl baktığını çok iyi biliyorum... Düne kadar küçümseyenler, alay edenler, aptal yerine koyanlar şimdi gıpta ile bakıyor... Evet çok doğru... Almanlar bizi kıskanıyor.. Gelişim hızımızı kıskanıyor.. Kendilerine rakip olma korkusu yaşadıkları için kıskanıyor... Düne kadar alaycı tavırları ile ben Avrupa'da ezik ezik dolaşırken, şimdi onları iplemeden fikirlerimi açık açık söyleyebiliyorum...
      Ve gerçek bir olay...
      Birkaç yıl önce, Belçika da Türkiye'nin AB ye giriş muhabbeti yaparken, Türkleri aşağılamaya kalkan İngiliz papaza, "Sen, o cebindeki parayı dünyanın geri kalanındaki, iyi niyetli insanların cebinden çaldın. Ben de senden alacağım ve bunu senin tercihine bırakmayacağım" diyecek kadar rahatım.. Dahası.. Ben bunu söyleyince, masanın etrafında bizi dinleyen, dünyanın dört bir tarafından gelmiş göçmenlerin (Arap, İranlı, Arnavut, Gürcü) bakışlarının ve davranışlarının bana karşı nasıl pozitif değiştiğini ve özgüvenlerinin arttığını gördüm. Adeta, isyana hazır ve kendilerine bir lider arayışında gibi yüzleri gülmeye ve beni desteklemeye başladılar. Sonuç? İçinde sadece 2 Türk denizcisinin olduğu futbol maçını, Ruslara karşı 11-3 kazandık ve denizcilik dergisine "Türk Takımı Kazandı" başlığını attırdık. Çünkü maçı organize eden Arnavut, sahada antreman yapan tüm lisanslı futbolcuları bizim takıma vermişti :D.

Yorumla
    • AsabiÖküz
      AsabiÖküz
      +1 yıl

@BeniBöʎleBil son cümleye güldüm 😀😃

Yorumla
    • İndeepth
      İndeepth
      +1 yıl

@BeniBöʎleBil Doğru diyorsun sizin gibi soyguncuları desteklemiyoruz ve medyaya bağlı değiliz. çünkü siz gördüğünüze inanıyorsunuz. Sizi kompleks kaplamış kusura bakma iyigünler.

Yorumla
    • BeniBöʎleBil
      BeniBöʎleBil
      +1 yıl

@AsabiÖküz Yıllardır AB ye giderim.. Yemin ederim artık bakışları ve konuşmaları değişti.. Önceden küçümseyen bakışlar, yerini tedirgin ve ürkek bakışlara bıraktı.. Daha dün bize yardımcı olması gereken Belçikalı görevlinin benden 1 karton hediye sigara almak için yapmadığı şaklabanlık kalmadı. Önceden tenezzül bile etmezlerdi.

Yorumla
    • BeniBöʎleBil
      BeniBöʎleBil
      +1 yıl

Haklısın. Biz gördüğümüze inanıyoruz.. Siz duyduğunuza... Bu yüzden, bu halk sizi ciddiye almıyor.

Yorumla
    • İndeepth
      İndeepth
      +1 yıl

@BeniBöʎleBil O size öğretilen ön yargı ABD ye teslim olmuşların SEÇSİS sistemi var iken siz haklı gibi olursunuz.

Yorumla
    • BeniBöʎleBil
      BeniBöʎleBil
      +1 yıl

Demek yenilgiyi kabullendiniz... Bu onurlu bir davranış. Tebrikler :)

Yorumla
  • aleyna0790
    aleyna0790 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 90%
    +1 yıl

Çok hoş duruyor bence özellikle iç dizaynına bayıldım

2
    0 Yorumla
  • IXARESXI
    IXARESXI Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 97%
    +1 yıl

Bayıldım ben görünüşüne ya

1
    1 Yorumla
    • gamboçyalı
      gamboçyalı
      +1 yıl

Aynen müthiş

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Güzel araba bugün aldım gayet iyi

2
    13 Yorumla
    • gamboçyalı
      gamboçyalı
      +1 yıl

Hayırlı olsun hangi modelini aldınız?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

C-Hatchback aldım teşekkür ederim

Yorumla
    • possiBuse22
      possiBuse22
      +1 yıl

ahahahahhaahahaha bunlara varya her şey müstahak :D

Yorumla
    • gamboçyalı
      gamboçyalı
      +1 yıl

Ne kadar verdiniz?

Yorumla
    • gamboçyalı
      gamboçyalı
      +1 yıl

Çok pahalı diyorlar onun için sordum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

994 bin lira

Yorumla
    • gamboçyalı
      gamboçyalı
      +1 yıl

Normal o özellikteki bir araç için tekrar hayırlı ve uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Amin sağolun

Yorumla
    • possiBuse22
      possiBuse22
      +1 yıl

@gaboçyalı cahil araba daha seri üretime geçmedi bile ne kadar cahilsiniz ya :D kız trolleme yapıyor siz soğancılar da hemen yiyorsunuz devam abi devam basmaya 10 milyon arap vatandaşlık alacak umarım birini kız kardeşine koca diye alırsın

Yorumla
    • possiBuse22
      possiBuse22
      +1 yıl

cidden cahillik hat safada :D kız seni trollüyor bir de ALLLAHIM HAMDOLSUN KAZA bela vermesin diyor jasjhsahfsafhfhasfshfsafsahfsahfsfsajufauıı ;D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@possiBuse22 canım neden bu kadar tepki gösterdin anlamadım

Yorumla
    • gamboçyalı
      gamboçyalı
      +1 yıl

@possiBuse22 tamam kizma heykelde yapacaz 😄😄😄

Yorumla
    • BeniBöʎleBil
      BeniBöʎleBil
      +1 yıl

Bunlar için yapılacak heykel sivri ve kalın olmalı.. Çok severler.. Gavur yaparsa daha bi çok severler.. Yazık yaaa... İnsan diye bunlar bu ülkede dolaşıyor..

Yorumla
  • BiBusesin
    BiBusesin Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Güzel

1
    0 Yorumla
  • sadistÜye
    sadistÜye Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 88%
    +1 yıl

Allah utandırmasın.

1
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Arabalar > Sorular > Yerli otomobil TOGG'u nasıl buldunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Yerli otomobil TOGG'dan yeni görsel geldi! Nasıl buldunuz? 7 cevap verildi
Tog otomobil nerden alabilirim? 8 cevap verildi
TOGG arabamızın fabrikası nerede, bilen var mı? 7 cevap verildi
Yerli otomobil TOGG yollarda görüntülendi! Nasıl duruyor? 66 cevap verildi
Ucuza araba nasıl bulunur? 10 cevap verildi
TOGG’a zam geldi. Sizin gözünüz hangi otomobilde? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Gün içerisinde tatlı krizleriniz ne zaman tutuyor, nasıl bastırıyorsunuz?
  • 65 yaşında ki sevgilim bana evlilik teklifi yaptı sizce kabul etmeliyim?
  • Biraz abarttım galiba ben şimdi bunları nasıl günlere paylaştırıcam?
  • Sevgiliye yiyecek hazırlamak fazla mı romantikleştiriliyor?
  • Film izlemek sevgiliye yazmamak için geçerli bir bahane midir?
  • İlk buluşmada bekleten biriyle ikinci buluşmayı yapar mısınız?
  • Haketmediğin o sözleri unutabildin mi?
  • Hiç arkadaşı olmayan biriyle sevgili olur musunuz?
  • Flört etme yeteneğin nasıl?
  • Soğuk görünen insanlar aslında daha mı duygusaldır?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨