5 günlük araç 2,5 bin. Araba da egea. Ödemenin hepsini havale istiyorlar. Normal mi bu? Benim bildiğim şubede ödenir

5 günlük araç 2,5 bin. Araba da egea. Ödemenin hepsini havale istiyorlar. Normal mi bu? Benim bildiğim şubede ödenir

Sakın atayım deme. :) Bunlar dolandırıcılar. Kurumsal firmaların bir şekilde vergi numaralarını falan ele geçirip güveniliriz diye geziyorlar. Ödemeyi aldıktan sonra vın..
Hangi şehirdesin bilmiyorum ama şimdi burdan firma ismi vermek ne kadar doğru bilemiyorum 2 adet kurumsal firma var hemen hemen tüm Türkiye de ofisleri var direk ofiste ödeme yapıyorsun ben onu kullanıyorum uzun yola gideceğim zaman hem araçları yeni hem yolda arıza vb durumda hemen araç çözüyorlar dilersen firma isimlerini verebilirim
Cevap
19Cevap
Kurumsal olmayan firmalardan kiralama. Öyle bir dolandırılırsın ki bu ödeyeceğin para çerez parası bile kalmaz yanında.
Kesinlikle hiçbir şey hizmet almadan uzaktan ödeme yapılmamalı.
Özellikle galericiler gibi kurumsal olmayan yerlerden araç kiralama, başın ağrır.
Gönderme dolandırıcılar. Nakit olarak ödeyeceğini söyle.
Odeme git yerinden kirala ne alaka pesin havale sen orada sozlesme yapicaksin bakip alican instagram ustunden hepsi sakin yapma hepsi dolandirici
Arabayı görmek istiyorum, arabayı görüp ödemeyi öyle yapacağım de. Git bak, sonra banka havalesi yaparsın ya da mobilden ödersin.
Güvenilir firmalara ödeme yap. Boş ver burayı
Kurumsal bilindik fia disindan araba kiralamayinbedava bile olsa
Kurumsal firmalardan kiralayın aracınızı daha güvenli olur
Aklını başına al git şubede al havale falan yapma kimseye
Kaç paraya acaba
Bilindik bir firma değilse aman diyeyim.
Olabilirler. Dikkat et.
Arabayi almadan ödeme sakin
Dolandırıcı
Asla elden hariç ödeme yapma..
Direkt dolandırıcılık sakın haa.
kesin boyle bisi yapma
Git yerinde ödeme yap bunlara sakın uyma
Dolandırıcı olabilirler
Net dolandırıcı
hiç girme o işe.
Atma taviki de
Evet
Verme
Ayrıca önden, ibanla falan ödeme yapılmaz alınmaz araç kiralamada. Saf olmayın. Teknik olarak açıklarım ama durumumuz yok. Vakit.
Yanlış yere mi gitmiş;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?