Alman Üretici Volkswagen Firmasının Çok Tutulan Çok Satan Modeli Serisi Olan Ve Ülkemizde Oldukça İlgi Gören Golf Serisinde En Çok Beğendiğiniz Sevdiğiniz Serisi Veya Serileri Hangisi Bazılarınız Biliyorum Keşk9e Şu Tasarımda Yeniden Gelse Üretse Diyenleriniz de Vardır 😉 😊 Hangi Seriler Bu Dediğiniz?
Volkswagen Golf 4 (1997-2003)
Volkswagen Golf 5 (2003-2009)
Volkswagen Golf 6 (2009-2013)
Volkswagen Golf 7 (2012-2019
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Volkswagen çok tutulan serisi olan Golf serisinde en çok beğendiğiniz keşke bu tasarımda yeniden gelse dediğiniz seri hangisi?
Golf 4 efsane. Özellikle Hatchback 5 kapı ve Station Wagon olan Variant modelini beğeniyorum. 3 Kapılı Golf'ü de severim. En sevmediğim kasası da Cabriolet. Önü Golf-4, geri kalanı Golf-3. Keşke Golf 4'e uygun tasarlansaymış... Çok zengin olsaydım, Golf-4 Variant ile konu dışındaki Bora Variant'ı birlikte almak isterdim. Bu ikisini aynı garajda yan yana koyup, lakabımın "Çifte Variant'lı Çılgın Türk" olmasını isterdim. Bora Variant ile Golf Variant ön tasarımları hariç komple ikiz.
Volkswagen Golf VariantVolkswagen Golf Variant ikizi Bora Variant
Bu görseldeki en sevmediğim seri sol üst köşedeki üstü açık mavi Cabrio.
Ana Sayfa > Arabalar > Anketler > Volkswagen çok tutulan serisi olan Golf serisinde en çok beğendiğiniz keşke bu tasarımda yeniden gelse dediğiniz seri hangisi?