Bir multidrive kullanıcısı olarak çoğunlukla otomatik kullansam da bazen özellikle yokuşta düz vitese geçiyorum. Ya siz?

Bir multidrive kullanıcısı olarak çoğunlukla otomatik kullansam da bazen özellikle yokuşta düz vitese geçiyorum. Ya siz?
Düz vites tercih ederim. Otomatik viteste en kötü dezavantajım, ilk kalkışlarda aşırı zaman kaybı yaşamak. Milletin 5 saniyede park yerini terk ettiği bir noktayı, ben 20 saniyenin üzerinde terk edebiliyorum. İnanılmaz yavaşım.
Tork konvertörlü otomatik şanzuman benim tercihim.
Çift kavrama ya da robotik şanzuman sevmiyorum cvt de mecbur kalmazsam tercih etmem ama sakin kullanımda cvt en avantajlısı...
Zaten otomatik demek tork konventör demek tir diğerlerine araba üreticileri otomatik demez otomatikleştirilmiş manuel derler... Yeni nesil tork konvertörler çok daha seri çalısıyor şuanda eat6 şanzuman kullanıyorum 1.6 dizel motorla muhteşem hissetiriyor
Vites, Otomatik Vites ve Otomatik Vites Çeşitleri
İle alakalı yazımı okursanız daha net bilgi edinebilirsiniz
7 yıllık bir otomatik vites kullanıcısıyım.
Bugün nedense '' karavan da fena değil aslında '' fikri geldi aklıma. Onların da otmatiğini bulamam, bulsam da ev fiyatını geçer sanırım. Manuel'i nasıl sürebilir, alışabilirim? Zor olur mu? 8 sene önce manuel almıştım ehliyeti ama unuttum gitti...
Ben daha çok Manuel vites tercih ederdim ancak şu an bir kaza geçirdim ve sol ayağımdan bir dengesizlik olduğu için otomatik vites kullanıyorduk
Eyvallah kardeşim teşekkür ederim çok da geçici bir şey gibi olmuyor işte amanimarim 2019 Mayıs ayında kaza yaptım şu ana kadar bu hale geldim.. ama elhamdülillah çok çok daha koyu bir durumdaydım
Teker sagol🤣🤣
Eyvallah çok sağol 😊
Cevap
42Cevap
Otomatik vites.. keyifli geceler..
Düz vites tercih ediyorum
Otomatik Vites Candır Diyorum 😊⭐ Çünkü Gerçekten Büyük Rahatlık Konfor Sağlıyor İnsana Hiç Kullanmadım Otomatik Vites Ama Kullanmak çok isterim Manuel Vites de başladım araba sürmeye Manuel zor değil Ama Şehir İçinde Çok kullanılınca yorucu oluyor Hele ki D Segment Araca biniyorsan boyutları Şimdi Tamam Günümüz D Segment Araçları Çok daha Uzun Ama 2004 2005 Yıllarda ko çok da kısa sayılmaz Vectra B Kasa Boyutu tam ideal
Düz tabi ki de otomatik kadın işi ve bana oyun konsolu ile yarış oynuyor havası veriyor otomatik.
En iyisi manuel aracı sürerken falan ara sıra geçiş falan yapabiliyorsun can sikintisina ara gaz vs. Verirken iyi oluyor xnxnxn
Düz vites tercihim mersin-sivas yaparken solama yaparken vites düşürüp solaya biliyorum rampada fakat otomatik de gazı artırıca vites artırıyor ve boğluyor
Düz vites kullanmak daha keyifli, ama sıkışık trafikte değil. İstanbul trafiğinde debriyaja basıp bırakmaktan bacağıma ağrı girdiğini, sol ayak tabanının uyuştuğunu bilirim.
10 yıl manuel kullandım. Son 3 yıldır da otomatik kullanıyorum. Anladım ki 10 yıl boyunca amelelik ediyormuşum.
düzün tadı başka ama alıştık otomatiğe gerisi hamallık geliyor hele ki İstanbul trafiğinde :D
Manuel vitesi tercih ederim her zaman otomatik beni sarmıyor TIR tam otomatik ben manuele alıp kullanıyorum tabi yine o zevki vermiyor.
Ben düz vitesciyim. Alışkanlık olmuş. En çok ilk kalkışları severim. ışık yanınca ilk kalkan ben olmalıyım.
İstanbul gibi trafik sorunun had safhada olduğu bir şehirde bacaklarınızın Roberto Carlos gibi olmaması için otomatik vites tercih etmelisiniz.
Ikisi ayri keyif veriyor ama sehir icinde otomatik tercihimdir yoksa debriyaj nedeniyle sol ayagim kas yapmaktan roberto carlosa dönüyor 😅
Düz vites tercih ederdim eskiden ama artık gereksiz geliyor. Otomatik daha konforlu ve daha seri.
Bence
İkisini de sevmiyorum ama düz olsun.
Motor varken araba kullanmak.
Manuel enayiliktir otomatik adamdır
Ancak arabayı kullanıyorum demek için Manuel bilmek gerekir
Fark etmiyor ama yoğun trafikte otomatik rahat tabiki...
Manuel seviyorum ama İstanbul trafiğinde resmen zulüm
düz vites candır ya
araba düz vites olarak kullanılır
araba kullandığını hissettirir
Manuel kullanmayı seviyorum. Ama otomatik daha rahat.
Trafik yoğun olduğu için otomatik tercih ediyorum ama spor araba alsam mutlaka manuel vites tercih ederim.
Otomatik candır. Bu saatten sonra düz vitese binsem de kullanamam zaten 😅
Otomatik vitesten şaşmam
Düz vitesi severim ama otomatiğin rahatlığı farklı..
Otomatik iyi
Dediğin gibi dağa tırmanınca manuele geçmek gerekiyor yoksa ağlıyor resmen araç
Düz vites daha çok hoşuma gidiyor
Ciddimi
Daha arabanın a harfini bile kullanmıyorum ama kullanırsam otomatik olur
Sende ogrenirsin saglam bi hoca tut basla onemli olan ehliyet almak degil kurallara uyup sõfőrluğu tm olarak kavramak hakim olmakdir yoksa her onune gelen araba surer bilende bilmeyende cokda varrr oyleleri.. bn goruyorum yani👍😊
Arabam yok ki olsa otomatik
Düz; ama otomatik rahat oluyor.
Full otomatik
Otomatik daha kolay vr guzel
Arabada 5 evde 15 (aklıma geldi)
hah hah hah iyiydi bu 😋
Valla sun vitesize bile razıyım
İkisini de ama daha çok düz vites.
otomatik daha iyi daha rahat bana göre
Manuel önceden otomatik mi vardı😅
Otomatik tabi hamallık yapamam ben :D
Otomatik candır.
duz vites manuel mi
manüel öğrenmek daha önemli bence
otomatik daha basit ama düze alıştım ben
Manuel
Düz vites
Manuel ciyim
Otomatik vites
düz vites
89 model Toros kullanıyorum. Sence eder mi?
Otomatik bana oyuncak gibi geliyor
Otomatik
Düz vites candır
Manuel tabi ki. <3
Manuel
Vitessiz olsa iyi olur normal diyorum bn
Otomatik vites miss
Düz vites o vitesi atmanin zevki başka oluyo
Otomatik vites
Emanuel
otomatikk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?