Şahsen manueli tercih ederim. Alışmışım iyice Debriyajsız hayat çok bayat.
Manuel
Otomatik
Tiptronik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Manuel kullanıyorum ama bir arkadaş güzel ifade etmiş yorumlarda gerçekten manuel vites trafiğin yoğun olduğu büyük şehirlerde tam amele işi, ikide bir dur kalk vites değiştir saçma otomatik aracı tercih ederim zaten elektrikli araçların çoğalmasıyla birlikte manuel tamamen tarih olacak şu an insanlar sırf maliyet olarak daha ucuz diye haka manuel alıyor otomatik araç manuel fiyatına olsa inan bana manuel araç satışları baya düşer.
Katılıyorum, o zorluğu var, fakat kendim debriyaja çok alışmışım, otomatik sürerken ayağım boşta kalıyor gibi hissediyorum bi türlü alışamadım benim gibi çok sorun yaşayanlar var 😅
Usa, da design durum var manuel. Fazla olmadigi ve. Hizmeti pahali oldugu icin. 100/1. Seviyesinde. Milyonlarca arac. Otomatik. Manuel. Cok ama. Cok az. O yuzden Usa, da Manuel kullanan Cok az... BirTurk. Olarak. Manuelleri kolayca kullandigim goren Amerikali, lar Sasiriyor. Cunku manuel vitesli arac yok. Varsada milyonda bir..
spor otomobil değilse her zaman otomatik. gerçi çoğu spor otomobilde de oto tercih ederim mesela 320d ZF8HP harika işler başarıyor. Şiir gibi şanzıman. Ama mesela eski kasa e36 falan olsa manuel isterim ciğerli makineler eski oto şanzımanlar çok yavaş kalıyor ve arabanın performansını çok törpülüyor ayrıca debriyaj tokatlayıp yanlaması çok keyifli
Direksiyon dersinde yarı otmatik kullanmıştım. Araba çok rahattı ve kullanıcısı ben değil gibiydim ama şimdi babamın arabası manuel vites atarken kendimi 25 yıllık kamyoncular gibi hissediyorum o yüzden manuel ahhsdnns
Cevap
20Cevap
Manuel vites tercih ederim.
Eger debriyaj pedalina devamli basmiyorsaniz.. bu tercih en iyi tercih.. otomatik sanziman, a gore Daha. Hizli ve ayak. olarak kullaniyorsunuz.. Yalnizca. Trafik isiklarinda. veya herhangi duraklama ankarinda. Bos vitese almalisiniz.. Yolda debriyaj iki gunde biter bites atamazsiniz. Tamirci yolu gozukur..
Ben manuel seviyorum kardeşim ya tü!
(bkz. Sergen Deve ben manuel seviyorum kardeşim ya)
Trafik olan bölgede otomatik kullanmak daha konforlu tabii ki ancak manuel kullanmak çok daha keyifli
İstanbul trafiğinde manuel ağır hamallık ama zevki ayrı tabi.
Otomatik kullandığım halde darlanıyorum manuel olsa ateşe veririm arabayı 😔
manuel iyi hoşta otomatiğin de rahatlığı başka ya
farketmiyor ikiside mevcut oluyor isyerinde ki duruma göre.
Manuel daha çok tercihim. Vitesli araba eskide kaldı. Alacaksam manuel alırım.
Manuel tercih ederim. Araba kullandığımı hissetmek isterim.
Otomatik tabiki manuel amelelik ozlellikle İstanbul gibi bir yerde...
Erkekler için manuel olmalı bizler manuel varlıklarız.
Kadınlar mümkünse kullanmasınlar.
Otomatik ya manuel çok yoruyo trafikte mahvoluyorum bazen sol bacağım uyuşuyor
Manuel ameleliktir net
Ben Manuel biliyorum otomatik sürmedim hiç
Otomatik
Manuel kırmızı çizgi
manuel :D
Manuel tercihim
Manuel
Biz araba sürmesini toroslar la öğrendik
Manuel
Zorun ne, otomatik al alıyorsan KGShhjdgd