Hız sınırı 110.
Yanılma payıyla 121 yapıyor. 121'e kadar ceza yemeyiz diye biliyorum. 122 ile ceza yemişim. itiraz etsem iptal olur mu?

Hız sınırı 110.
Yanılma payıyla 121 yapıyor. 121'e kadar ceza yemeyiz diye biliyorum. 122 ile ceza yemişim. itiraz etsem iptal olur mu?
İtiraz etsen de seni haksız bulurlar..
Hız sınırını zaten geçmişsin, bir de %10'luk tolerans limitini de geçmişsin.. Bu yüzden haksız bulunursun..
Cevap
30Cevap
Sonuçta geçmişsiniz.
Zaten 1 km den ne olacakki diyenler olmasin diye 11 km ye kadar bisey demiyorlar. Yani hiz sinori 121 de sen 122 ile getin olarak bakma. Hiz siniri 110 ama sen 122 ile ceza yedin bir km ye bisey demiyorlar 2 ye de 11 e de ama 12 olunca artik höt diyorlar.
Zaten yüzde 10'luk kısım da suç ama her aracın hız göstergesi farklı ölçüm yaptığı için o tolerans tanınıyor.
121,1 km hız da olsaydı cezayı yine yiyecektiniz.
zaten 121 ile değil 110 la gitmen gerekiyor aradaki 11 yanılma payı da kimlere ne anlatacağız
Sen 1 km değil 12 km asmissin hız sınırını. İtirazın sadece mahkeme masrafı vermekle sonuclanir
1 km fark iptal konusu olur. Bir avukat arkadaşım dava açıp iptal ettirdi. Cihazlarda kalibrasyon hatası olabileceğinden dolayı.
Iptal olmaz 110 sınır zaten yanılma için %10 veriyorlar siz onu da aşmışsınız. Boşa itiraz etmeyin en azindan erkenden ödeyin indirim alin
Yinede itiraz et ama sanmıyorum iptql olmaz. Yollards girişlerde cikislarda yavaşlayın ben 2 hafta boyunca her gün kullandım tatilde 180 200 bastım ama girislerde hep yavasladim ceza falan gelmedi
Geçmiş olsun pahalı bir fotoğraf çektirmişsiniz itirazda bişey çıkmaz sanmam.
Sonuçta asmişsin o kurallar kafanıza göre yapın diye değil uyun diye var boşuna uğraşma o yüzden
olmaz bu yüzden radarları 2-3 km yanılma payı ile hesaplayarak araç kullanin
Olur itiraz Et 1 km nedir ki
Belkide Teknik Cihaz Yanlış Ölçmüş Olabilir
Bir fark ile bir şey olmaz desem bu 10 a kadar çıkar. O yüzden milimler önemli
90 sınır olan yerde 100’le çok ceza yedim, itirazın sonuç vermez uğraşma
110 olan yerde niye basıyorsun ki. Sen yine de itiraz et tabi belki iptal ederler
İtiraz etsende sınır belli onun için sonuç alamazsın..
İtirazın boşa olur uğraşmaya değmez bu arada ne kadar ceza geldi
Sen 2 km hız ile gecmişsi. Buda en düşük ceza kanuna girmiş sen yanılma payınida atlamış kasten girmiş gibi bir şey olmuş
Ödettirirler, sonuçta geçmişsin
Hız sınırı 110, 10% luk hata payı gösterge yanılmaları için var. Sen zaten 122 yapmışsın, neyine itiraz edeceksin?
1 değil 11 olcak bisey cikmaz ugrasma cezani ode bitsin
Adliyeye git itiraz et cezaya. Radarların %5 yanılma payı var bundan dolayı itirazın kabul edilebilir. Bu arada Sivastamı yaşıyorsun?
Yanılma payı böyle durumlar için diye biliyorum.
pek bir şey çıkacağını zannetmiyorum
cihaz yanlış ölçmüştür
Tabakhaneye b okmu yetiştirecektin
Bir şey olmaz.
Bende öyle yedim dediğin gibi 122 ile
Öde gitsin
Geçmiş olsun
Olmaz
Sanmam.
çok saçma ya
Reis fizik efsane, ağzım açık kaldı. Helal olsun
@imeverywhere sen de o yolda ilerliyorsun.
🖤🖤
İptal olmaz maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?