Sevgilim arabasına mühendisten satılık yazmış görgüsüz mü?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılGörgüzülükten değil daha çok bizim insanımızın görgüsüzlüğü ortaya çıkarmış
Mesela araba üzerinden örnek vereyim
Memurunsa temizdir
Doktorunsa güzeldir
Mühendisinse adam iyi bakmıştır
Diğer türlü ise
İşçininse ona bakalım buna bakalım
Aman dikkat etmek lazım kandırmasınlar gibi
Toplumun halı bu ne yazık ki02 Yorumla- +1 yıl
İşçinin olunca neden ona bakalım buna bakalım oluyor
Mühendis te işçi değil mi?
Soran+1 yılİşte çok havalı
Mesela köyde bahçeleri var
Benim babam ağa sayılır tarlamız çok diyor
En İyi Cevaplar
+1 yılÖğretmenden doktordan satılık yazanlar görgüsüz olmuyorda Mühendis yazınca mı görgüsüz oluyor. Diğerleri işte çok temiz kullanıyoruz havası yapmıştı ikinci el piyasasında halbuki yalan öğretmenlerin doktorların araçları çok bakımsız olur. Mühendisten satılık güven oluşturmak için söylenen bir pazarlama cümlesi. Mühendis adam arabadan iyi anlar iyi bakar anlamında
37 Yorumla
Soran+1 yılHep böyle yapıyor mesela
Babası köyde yaşıyor diyor ki
Babam köyde yaşıyor ama bşzde toprak çok olduğu için babam ağa takılır diyor- +1 yıl
O konu başka orası görgüsüzülüktür
Soran+1 yılİşte böyle cümleleri var
Bak mesela kardeşi doktor
Onun da arabası var
Onun için diyor ki
Benim arabam lüks ama onun lüks arabaya ne gereği var
Çalıştığı her köy- +1 yıl
Tamam ikna oldum görgüsüzlük yapıyor
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yıl@P4nch_ aynen
Yani çok gördüm. Polis memurundan satılık, doktordan satılık vs. yani doktor, polis veya herhangi bir meslekten olunca arabayı temiz mi kullandığını belirtiyor yoksa güvenilir olduğuna mı dikkat çekiyor anlamadım. Ama bu iş sonuçta meslekle alakası yok kişiyle alakası var bu yüzden çok saçma bulurum mesleğini yazmasını.
00 Yorumla
+1 yılmuhendis olmak ayricalikli bi sey mi sanki fbi de calisiyor mal
33 Yorumla
Babam köyde yaşıyor ama bşzde toprak çok olduğu için babam ağa takılır diyor- +1 yıl
karakteri egolu ve sacma bpyle birine nasi katlaniyosun
Soran+1 yılNe bileyim evdim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
71
Cevap
105Cevap
+1 yılNormalde mesleği ile hava atan insanlardan hoşlanmam ancak bu gibi durumlarda mühendis doktor öğretmen polis yazmak karşı tarafa biraz daha güven veriyor işte bu okumuş etmiş insan bu bilgilidir bu güvenilirdir tarzı düşünceler verdiği için yazmış olabilir ve artık bunları yazmak bir klasik haline geldi o yüzden de herkes yazıyor diye kendi de yazmış olabilir
01 Yorumla
+1 yılMühendisten yazması direkt olarak uzak durma sebebim, tanıdığım bütün mühendislerin arabaları leş pislik içinde. Doktordan olabilir ama en temiz araba Yazılımcıdan alınır, adamlar obsesif iyi bakıyor arabalarına. Yorumlardan sezinlediğim “ Senin arkadaşın görgüsüzlükte Master yapmış ve aşağılık komplexi olan biri gibi”…
02 Yorumla
Soran+1 yılAşağılık kompleksi olduğunu nereden anlasın
- +1 yıl
*Anladın yazmak istedin sanıyorum 🤭 nereden anladım? Neredeyse her yorumun. Altına Babasının aslında köylü bir çiftçi olduğunu utandığı için Ağa vasfına soktuğunu yazmışsın. Ayrıca kardeşinin lüks bir arabaya sahip olmasına gururlanacağı yerde çekememezlik yaptığını da yorumlarda bahsetmişsin! Yoksa nereden anlayacağım 😌
- Arabalar konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılÇabuk satılsın diye öyle yazmıştır bu bir taktik tc insanı mesleğe önem veriyor e bu mühendis ya da ne bileyim doktor arabası kesin temizdir düşüncesi oluşuyor
12 Yorumla- +1 yıl
Sen yapmış olabilir misin
- +1 yıl
Bunu bende düşündüm evet olabilir
Gizli Üye(18-24)+1 yılCiao
Hayır genelde temiz kullanıldığını belirtmek amaçlı meslek yazılır.
Mesela mumursa araç temiz.
Mühendisse bakımlı.
Kadınsa kokusuz. Vb bir sürü algı var.
01 Yorumla
Babam köyde yaşıyor ama bşzde toprak çok olduğu için babam ağa takılır diyor
+1 yılDoktor mühendis fark etmiyor ki .:) Önemli araca nasıl baktığı. :))
10 YorumlaBu soruyu buraya sorman da yanlış, sevgilini başka insanların görüşüne neden bırakıyorsun evet görgüsüz ama bundan rahatsız oluyorsan onla konuş bence ne yani hadi ayrıl desek ayrılcan mi ya da görgüsüz değil desek görgüsüz olmayacak mı
01 Yorumla
+1 yılEvet bence öyle. Ne yani mühendis olan insan kesin temiz mi kullanmış arabayı? Bunun kişisin düzen, temizlik alışkanlıkları ile ilgisi var mesleği ile değil.
Ya da güven oluşturmak içinse; örneğin bir dolandırıcı bu şekilde ilan verdi. Kim bilecek o kişinin gerçekten mühendis mi dolandırıcı mı olduğunu? Ne anlamı kalıyor o zaman?
Ya da araba alacak bir kişi sadece mühendislerin sattığı araba mı aramalı? Başka meslekten kişiler ikinci el araba satamaz mı?02 Yorumla
Benim babam ağa sayılır tarlamız çok diyor- +1 yıl
Havalı değil, aşağılık kompleksi var. Var olanı olduğundan daha değerliymiş gibi göstererek sürekli kendini yüceltmeye çalışıyor ama eşeğe altın semer de vursalar eşek yine de eşektir. Zamanla ya yorulur ya da nasıl daha iyi gösteririm kendimi diye diye kafayı yer.
+1 yılAlakası yok adam senden kurnaz. Ülkede delfon çıkart yiğenim diye gezen köy kahvesinde tombala çekip 6 yaşında kızlara bakan tipler araba alıyor ve bu yalanlar hala işliyor böyle merinoslara.
02 Yorumla
Sanki biraz görgüsüz gibi
+1 yılBu doktordan satilik, mimardan satilik mevzusu ben okudum, cahil degilim, arabami guzel kullandim demek icin kullanilmiyor muydu? Bence cok sacma gerci ama.
01 Yorumla
görgüsüzlükle alakası yok mühendisten satılık demesinin sebebi araca temiz bakıldığı ve satarken bi sorun olmamasına güven vermesi. üstelik mühendisten veya doktordan gibi ilanlar daha çok ilgi çeker yani tamamen satış zekasından yazmıştır. görgüsüzlük yok
03 Yorumla
Soran+1 yılHep böyle yapıyor
+1 yılGerçekten mühendisse görgüsüzlük değildir, aracın kullanıcısının düzgün olduğunu ifade etmek için yazmıştır. Mühendis değilse görgüsüzde değil tamamen dolandırıcıdır
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mühendlsl
- +1 yıl
O zaman sorun yok
+1 yılSaçma ama sanırım bunu şeyden yapıyorlar muhendisse iyi temiz kullanmıstır anlaminda ya da bazıları meslektaşlarına daha ucuza satıyormuş onu duymuştum ama saçma bence
09 Yorumla
Görgüsüz çok net zaten mühendislerin çoğu ukala
Soran+1 yılMühendislik düşük puanlı bölüm
- +1 yıl
Ne mühendisi olduğun ve nerede okuduğun önemli ilk 100 le alan muhedislikler var yani makine muhendisiyle bilgisayar muhendisi aynı değil ve iş bulanlar yüksek maaş alıyor çoğu ukala o yuzden
Soran+1 yılHayır ya bu normal bi mühendisl
- +1 yıl
Normal muhendis ne bölumu yok mu inşaat makine bilgisayar normal. muhendis diye bir sey var mı
Soran+1 yılBilgisayar
- +1 yıl
Hangı üniversitede okumuş
Soran+1 yılKocaeli
+1 yılne alaka insanlar okumus insandan alinca arabanin daha temiz olacagini saniyor bu da ondan faydalanmis iste gorgusuzlukle alakasi yok
13 Yorumla
o zaman biraz gorgusuzluk olabilir
Soran+1 yılGaliba
Aslında anlatmak istediği bakımlarını zamanında yaptırırım anlamında. Görgüsüzlük ile alakası yok yaa. Bende öyle yazmıştım bir kere😜
05 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi ya
Profil fotosu arabasının anahtarını yapmış
Soran+1 yılVala öyle
Sevgilinden cok senin su yaptigin davranisa sinir oldum insan sevdigini gommez. Adam bu kadar gorgusuzse neden onlasin ayril o zaman
06 Yorumla
Soran+1 yılYa bana ne yaptı bilemezsin
Soran+1 yılHayır öyle bir şey değil ya
Görgüsüzlükle alakası yok bence burada kastedilmek istenen şey temiz kullanılmış serseri arabası degil vb ama sevmem böyle yazıları
01 Yorumla
Öyle olunca daha temiz olduğu sanılıyor kültürlü insan arabası sonuçta temiz olduğunun kanıtı gibi bir şey
03 Yorumla
Kadınların cevaplardan ne kadar mal olduğunu görüyoruz mühendisten satılık cümlesi güven vermek için kurulmuş ama tabi woman☕☕😂😂 diyip geçiyorum
01 Yorumla
+1 yılinsanların meslekleriyle arabanın bağlantısı ne anlamıyorum ama böyle yarım akıllı insanlardan araba almam
09 Yorumla
hahahahaha süper komik yaa ben olsam acayip dalga geçerdim. benim de dedemin tabancası var mafya sayılır o yüzden :D
Soran+1 yılSevgilimin kendisinin mafya olduğunu da söylüyor
- +1 yıl
nasıl bir mafya kimleri haraca bağlamış :D
Soran+1 yılBilmiyorum ama hep face de falan kendisine mafya babası yazıyor
- +1 yıl
keko gibi duruyor
Soran+1 yılBirazcık ama çok ilgisiz ya bana karşı
- +1 yıl
birazcık mı :D psikolojik problemleri var çocuğun
Soran+1 yılOha o kadar mı
Ben yazmam yazamam da.
Mesleğimin, işimin, mal varlığımın şahsımdan önce gelmesi benimsediğim bir şey değil.05 Yorumla
Soran+1 yılMütevazi değil işte
Hep param var diyor
Mesela bi örnek verecek
Gece buluşalım dedim
Gece araba bakmaya gidilmez diyor
Soran+1 yılPara çekiyor
+1 yılEğer sevgiliniz otomativ veya makine mühendisi ise görgüsüz değil çünkü makinelerden anladığını arabasına iyi baktığını ima etmiş
02 Yorumla
O zaman görgüsüz
+1 yılYoo herkes arabası daha kolay satılsın diye öyle yazıyor. Kadın öğretmenden, doktordan temiz araba vs diye çok yazıyorlar
01 Yorumla
+1 yılAçıklama kısmına kaç ortalama ile bitirdiğini vs. yazmamışsa ayıp etmiş..
Araba alırken bunlara çok dikkat ederim ben.01 Yorumla
+1 yıl
Mühendisin komşusundan yazmasından iyidir
00 Yorumla
+1 yılNr alaka ya kafa yapına bak bir adam güven veriyor alıcıya temiz araç gibisine mesleğini öne çıkarmak istemiş
03 Yorumla
Soran+1 yılHep böyle yapıyor ama mesela kendinden bahsederken diyor ki
Uzun boylu Zeki yakışıklı bir erkek yanında olunca gözler üstümüzde olur diyor- +1 yıl
O zaman anlaki egoistlik yapıyor kendini beğenmiş.
Soran+1 yılBirazcık
eger esin makine muhendisi ise alinabilecek bir arabadir belki de kullandgi arabayi mekanik olarak bilip bakimini yaptiriyordur
10 Yorumla
+1 yılHayır tabi ki o araba satma konusunda bir klişe olmuştur. Doktorun komşusundan satlık diyenler var buna gelene kadar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇabuk satılsın diye öyle yazmıştır bu bir taktik tc insanı mesleğe önem veriyor e bu mühendis ya da ne bileyim doktor arabası kesin temizdir düşüncesi oluşuyor
17 Yorumla- +1 yıl
Silersin öyle yorumumu flvfpdpslxmmskdlsldkddl
Cevap sahibi+1 yılAynu anda yazmışız aynı düşünceyi olabilir senden kopyalamadim yani
- +1 yıl
Bskxosldlsmdm tıpa tıp aynısını yazmışsınız biriyle odpxpsmxmsmd çok komik
Cevap sahibi+1 yılKomik olan kendiniz olabilirsiniz her şey olabilir aynı düşünce ama siz sanırım kendi patentli düşünceniz gibi davranmanız komik😄😄😄
- +1 yıl
Tatlom ben yapmışım görüşümü bak üste tekrar yapılmıyor işim gücüm yok senin yazdığını mı yazıcam
Soran+1 yıl@senaçakr4838 tamam
- +1 yıl
+1 yılAdamı gömmüşler ya ne var yani ne yazarsa yazsın. Görgüsüz falan değil.
Otur sıfır😂01 Yorumla
Belli bir meslek grubundan satılık olunca ayrı değerli olacağını sanıyorlar. Görgüsüzlük değil de cahillik daha çok
00 Yorumla
+1 yılBelki paraya ihtiyacı olduğu için arabası ucuza gitmesin diye yazmıştır. 😊 Sevdiceğinize haksızlık etmeyin bence. 😊
00 YorumlaBu görgüsüzlük dışınd abişey aslında temizmkullanımlı demek istemiş de sçama olmuş biraz
05 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin
Soran+1 yılHe evet evet onu çok yapıyorlar
Benim abim Mekatronik Mühendisliği okuyor. Türkiye nin en iyi üniveristelerinde ama böyle bir hava yaptığını görmedim. hahahaha
00 Yorumla
+1 yılGörgüsüzlük yapılıyor. Bu türden cümleler ile başlayan satışlara ben yanaşmıyorum
01 Yorumla
+1 yılArabayla birlikte kendini de pazarlıyor bu tip insanlar :) bence ruhsal bir bozukluk emaresi
03 Yorumla
De ki: s*ktir git köyüne o zaman
Soran+1 yılDiyemem
Öyle görünüyor. Kimden aldığının ne önemi var sonuçta. Önemli olan arabanın nasıl bir araba olduğu.
00 YorumlaGörgüsüzlük değil direkt aptallık.
Bir ilana doktordan, öğretmenden, bayandan yazmak net aptallıktır.
00 Yorumla
+1 yılAy çok saçma ya nerede görüyorlar bunları bir insanın kendisine tek yakıştırdığı sıfatın mesleği olması komedi 😂
00 Yorumlaarabanın temiz olduğunu kanıtlamak istemiş görgüsüzlükle alakası yok.
05 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
ya hiç görmedinmi öğretmenden satılık temiz xx model araba diye hani insanların kafasında öyle bir düşünce vardır ya mühendis adam öğretmen ya da kadınlar temiz kullanırlar arabayı bence fark yok ama toplum algısı sevgilinizde bu tutumdan faydalanmak istemiş kötü bir durum söz konusu değil
Soran+1 yılÖyle yapıyor
Kullanıcı belirtmiş yani temiz kullanılmış demek istemiştir
10 Yorumla
+1 yılHer meslek grubunn araca uygulayacağı tarife farklı demek ki,😂
00 YorumlaDoktorun alt komşusundan, subayın kayınçosundan vs vs. Gibi yazılar bence bomboş saçma şeyler.
01 Yorumla- +1 yıl
Doktorun alt komşusu :))
Çok güldüm...
+1 yılEvlensen seni insanlara mühendisin karısı diye tanıtacak herhalde
01 Yorumla- +1 yıl
Eskiden öyleydi...
İşçi karısı
Mühendis karısı vd diye tanıtıyorlarmış kendilerini
+1 yılTemiz arac demekki dosta gider 🤣🤣🤣 demek istemistir o
00 YorumlaBende o zaman holding sahibinden satılık koyayım
00 Yorumla
+1 yılAlakası yok
Araba satılırken o şekilde tabir çok görülür
Doktordan, mühendisten, öğretmenden, memurdun, bayandan temiz kullanılmıştır diye çok görürsünüz
sarı sitede çok görürsünüz
yani alakası yok görgüsüzlük falan011 Yorumla
Onlar ego ve hava girmeye girer
ama araba satışı için konuşuyorum
hava atmak veya egolanmak için değil
O bir kalıp olduğu için diyebiliriz
ama böyle bahçem var arsam var evim var öyle şöyle böyle diyorsa hava atıp egolanmak içindir
Ama arabayı bu şekilde ilana koymak kalıptır öyle diyim
Soran+1 yılMesela ev aldı diyor ki
Evimi aldım benim babam zengin 1 milyon vermek ona koymaz diyor- +1 yıl
o egolanmak olur hava atmak olur
haklısın o konuda
Soran+1 yılHep böyle yapıyor
- +1 yıl
ayrıl gitsin uğraşma net
Soran+1 yılEvi arabası var diye çekrim
- +1 yıl
Parası için kalıcam diyorsun yani?
Soran+1 yılHayır evet
- +1 yıl
o ne demek hayır evet 😂
Soran+1 yılKararsız
Belki de ironi yapmıştır. Yani herkes yazıyor diye.
00 Yorumla
+1 yılBelki birinden akıl aldı ondan yazdı böyle.. Tanımadan görgüsüz demem.
00 YorumlaArabalar konusunda 609 cevap paylaştı. Evet, hem gorgusuzluk hem de zeka fukaralığı.
00 Yorumla
+1 yılOrtama uyum sağlamış. Maalesef çoğu insanımız görgüsüz
00 Yorumla
+1 yılBir insan en ufak şeyde neden mesleğini öne koyar? Bunu çözümlemek lazım
00 YorumlaNe mühendisi ona göre alırız. Ziraat çevre vs olmaz yazılım türü olması lazım
01 Yorumla- +1 yıl
Bence meslekten ziyade insanda bitiyor. Bazıları yüksek statüde meslek değil ama çok iyi bakıyor. İnsanın sürüşünden bile arabayı nasıl kullandığını, baktığını anlayabiliriz. İlla meslek olarak diyorsanız tamirci ama tamirci sattıktan sonra bişey alabilir ya da değiştirebilir arabadan. Ne de olsa iyi anlıyor. Yazılım mühendisleri vb de iyi bakar. Kadınlar da genelde arabayı yavaş narin sürer o yüzden temiz kalır.
+1 yılBende motorsiklet için öğretmenden satılık yazmıştım, normal bence
03 Yorumla- +1 yıl
Motosiklet zevki başka ya. Cg miydi?
- +1 yıl
@Gokhantunc47 hayır, scooter
- +1 yıl
Motor başka bişey ya. Ne öğretmenisin?
+1 yılMühendisin Arkadaşından satılık ilanı ne zaman gelir tahminen
00 YorumlaYok canım ne gorgusuzlugu muhendısten az kullanılmıs temız araba demek iatemis 😂
00 Yorumla
+1 yılbence canım :D mühendisin arabası hep pis olur :D kjsdnvıjn asla almam
00 Yorumla
+1 yılYoo güven versin diye yazmıştır niye görgüsüzlük olsun ki
00 Yorumla
+1 yılgörgüsüzlük tabi :D insan bile denmez de işte
00 Yorumla
+1 yılBence sen görgüsüzsün hanımefendi
Sevgilim mühendis diye hava atıyorsun03 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Ben kadınları 5 km öteden tanırım hislerimde yanılmam
Soran+1 yılAman
+1 yılBu bir tek bizim millette var :)
Mühendisten doktordan öğretmen den deyince ne oluyorsa artık :)02 Yorumla
hayır demek istediğim o değil.
şimdi doktordan satılık araba deyince ne anlamamız gerekiyor.
öyrneğin; (istisnalar hariç) ben hiç temiz bir doktor arabası görmedim :)
- Devamını Gör (116)
Devamını Gör(161)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem