Aslında Volkswagen grubunun en sevmediğim özelliği DSG şanzıman sorunu. Golf 6'yı DSG şanzımanı haricinde severim. Opel Astra J kullanan 2'si eski 3 tanıdığım var; ama araç hakkında nedense tek detay bilmiyorum. Sadece arabaya "Güzel" deyip geçiyorum.
Opel Astra J Gördüğüm İnceleme Videolarından Detaylı Araştırmalar Edindiğim Opelin En Güzel Araçlarında Bi Tanesi 😊⭐ Bu Kasaları Insignia İle Ortak Noktalari Olan Kasa Zaten Opelin Astra Vectra modeli de Ortak yönleri vardı Insignia çıktı yine böyle oldu Bu Volkswagen içinde geçerli Passat Golf örnek Tabi Segment farkından elbette birinde Eksiklik birinde artı Olur Ama Benzerlik Aynılik var Örnek Astra J Direksiyon Gösterge paneli Insignia ile aynısı Tıpkısı Ama İş Kaliteye Gelince Golf 6 Biraz daha başarılı buluyorum iç malzeme olarak birde arkası geniş golf 6
Maalesef ki Fırsatçı Şeref Yoksunlari Yüzünden evet Piyasaya Rezalet Duruma Geldi Ama Astra J Pek Engel Değil Bize Çünkü Vectra C Kasa var bizde Bu araç olmuş 250 bin 300 bin bile satan var zaten biraz daha üstü Astra J kasa ve Golf 6 alıyor Umarım ekonomi düzelir
Olaya sadece fırsatçı gözüyle bakarsan bu böyle gider. Bu güne kadar niye fırsatçı yoktu ta şimdi türedi? Sebebi enfelesyon kardeşim. Beceriksiz yönetimin yüzünden bu halde ne dij güjler ne fırsatçılar. Doları 1 TL den alıp 18 e çıkarıyorsan elektriğe dogalza suya %300 zam yapıyorsam fırsatçı aramayacaksin. Geçen sene mazot 4-5 TL di şimdi 22 geçen ay 30 TL di
@Sarışıngenc23 Tabiki de Sadece Fırsatçı Şeref Yoksunlari Tarafından Bakmıyorum Duruma Bunun En Büyük Nedeni Asıl Türkiye nin Başında ki Devlet Hükümet Yüzünden Çoğu Kendi Cebini Çıkarlarını Düşünüyor Halk Ne Durumda Umurlarin da Bile Değiller
Tasarım Olarak Astra J Çok Beğeniyorum ⭐ Ama İç Malzeme de işler değişiyor Biraz Golf 6 Biraz daha kaliteli iç olarak Arkasına hayranım özellikle Havalandırma ve Kol Dayama Olması C Segmen de Nadir bulunur