13 sene önce karşı binamızda oturuyorlardı ta o zaman adamın 1 milyonluk Land roverı karısının mini cooperı vardı. Babadan köklü zenginler. Bugün yeni evlerine gittim, adam o ilçeden babasının işinden çıkmış biz gittikten sonra, ve Ankara’ya siteler dikmiş blokları komple satmış tanesi 2.5 milyondan bi baktım arabaları golf. Annem adamın babasıyla küstükleir için olmuştur dedi ama o diktiği sitelerin yüzde 50 ortağıymış bu amca tek başına ben anlamadım şaşkınlığımı sizinle paylaşmak istedim
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ciao
Keyfi sevdiği bir araba olabilir. Bizimkilerde öyle.
Ne bilim be bunları amcam teyzem gibi görüyorum çocukluğum evlerinde geçtiği için. Çocuğu özel üniversiteye de yollamamışlar
Açıkçası benim ailemde varlıklı aynını dedem babama yapmıştı babam da bana yaptı çocuğun kendi ayakları üzerinde durmasını istiyor olabilirler. Çocuğa balık vermek yerine balık tutmayı öğretmek gibi. Zengin zihniyeti. Zengin baba fakir baba kitabı vardı ilgini çekerse bakabilirsin benzer şeyler ordada geçiyor.
Sen nerde okuyorsun
Dikip sattığı binadan fazla zkip attığı kadın varsa oyle olabiyor.
Yok asla. Adam işten bir karısına zor kalıyor
O zaman fazla zengin olmustur dikkat cekmemek icin oyle yapiyor olabilir. Ya da zarar etmistir. Bu isler disardan cok guzel gorunur guzel kar gorunur ama vok daha guzel zararlar edilebiliyor.
Bloğu bi tanesi satılmış arkadakinin daha inşaatı bitmeden önden alanlar talepte bulunmuş. Ben anlamadım.
O zaman haraççı parazitlerin dikkatini cekmemeye calisiyordur. Cok kisi oyle yapiyor.. ferrariye sumugunu silecek parasi varken hurda arabalara biniyorlar.
Yani mantikli
Niye ki?13 sene önce landi olan bir neden golf acaba