Güncellemeler
+1 yıl
Soruyu sorduğumu unutmuşum yav 😂
Yoksa param olmasın derdim de olmasın mı? Yoksa yatayım param geliyor zaten mi? Görelim çalışan fakirler kim? Çalışmayan zenginler kim?
Soruya uygun cevap veriniz duyar kasmayınız.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Işimi severek yapıyorum. 6 da uçuşa çıktım. 😁 Mutluluklar yapıyorum işi. Sonra aaa para kazanmışım oluyor
Ay bu mükemmel bir şey ya en istediğim
Nefesin kadar istiyor musun
Hayır. Sağlığımdan öne veya sağlığıma denk bir şey olamaz
O zaman senin enin sağlığın. Sağlığın için ne yapıyorsun. Mutlu olman gerekmez mi? Mutluluk sağlıklı bir bedene götürmez mi.
Mutluluk insan için sürekli olmadığı için sağlıklı bedene götürecek yegane şart da değildir. Sağlığıma takık olmasam da dikkat ederim sigara gibi zararlı şeyleri (çevremde çok kullanan olsa da) asla kullanmam. Ne çok ne az dengeli yerim. Vb.
Dengeli beslenme, mutluluk vermiyor mu?
Hayır. Sadece sağlikli beslenme insana nasıp mutluluk versin? Çok kısır bir beklenti
Seni mutlu etmek için bina almak gerekiyor. I Bina ya nasıl geldiğin, binanın önünde olabilmek bile mutluluk vermiyorsa, senin gördüğün çerçeve. Benlik bir durum yok.
Hiç hasta olmamış, hastalanan, sağlıklı olmak isteyen insanlara empati yapmamışsın...
Seni sen yapan ideallerin dir. Planların değil. Planlar hep değişir.
Hurma yedim 🥰 mutluyum. Gönlümdeki gibi ağzındaki de tatlı anlar yaşatıyor bana. Şükür
Yargılamak ne kolay değil mi? :) 2 şey yazınca sende ne cok sey istiyorsun moduna giriyor herkes çünkü uğraşmak istemiyor. Eminim sizde hep bu moddasınızdır. Neyse yaşamayan bilemez
Kazalar, ölümler. Salisesi ile kurtulduğum anılar birikti. Bende ki bu kadar kısacık şeyler. Kendime bakarak diyorum.
Para zaten geliyor sadece duzen ve iş için dogru zaman dogru hamlelelr gerek...
Diyorsun sanirim bunun için de zaman ve tecrübe gerej
Evet tecrube hatalar yqnilarak yapilan adimlarla ögreniliyor... 8yıl once haciz gelme durumundan şu an 7m. Para sahibi olmak buna örnek
Maşallah bereketi ve cömertliği ile artsın 😂
Yıkimak birzmandi çikmak bir zman ne geldiğim yeri unuturum. Nede nereden geldiğimi... hayatta ders alarak yaşamak iyi oluyor bazen yavaş gibi gelsede dersler çok şeyleri ögretip yol gosteriyor.. acelem yok. Hedefim şuani daha nasil iyi ederim derdi gerisi zaten hayirliysa olsun
İnternet üzeri iş yapıyorum kazancım gayet iyi gittikçe daha iyi olacak inşallah. Başta zorlanıyorsun ama sistem oturdu mu artık oturarak para kazanıyorsun. İnternet üzerinden kazanmak daha güzel
Öyle bunalırım ben ya ortaya çıkan bir değer hissetmem lazim
Sabah 5 te basladim calismaya, gün erken basliyor bana. Gariban olmak zor
He valla öyle
Nasıl yola çıkıp kazanmak planin varmış
Hangi yola çıktın söylede geçerken alalım
Saol yav aldın saydım
İzinliyim
Sonsuza kadar mı 😂
Yarın iş var
Benim param geliyor umrumda değil birsey
Konuşmak ister misin
Hayir