Babandan sana kaç € Miras kalır sence?
Beni birisi seviyor sanıyordum sonra artık aklıma babamın maddi durumu için peşimden koştuğunu düşünmeye başladım? Çünkü 100 kiloya yakınım tatilde zayıflicam inşallah ama hala peşimde olması anormal!
Babandan sana kaç € Miras kalır sence?
Beni birisi seviyor sanıyordum sonra artık aklıma babamın maddi durumu için peşimden koştuğunu düşünmeye başladım? Çünkü 100 kiloya yakınım tatilde zayıflicam inşallah ama hala peşimde olması anormal!
Cevap
8Cevap
Kesıon o yzdendır, bence yuz verme, bu arada ben balık etten cok hoslanıyorum, boıyun kac
Şöyle düşün babanın parası olmasa!
Bu çocuk Sana bakarmıydı?
Artık bende peşindeyim ve zayıflamanı istemiyorum daha da kilo aldırıcam
Göbek yapcan
😂😂😂😂😂😂😂
Feedeem olur musun
valla güzel miras kaldı. 1 yazlık 6 ev 2 araba
Babamdan kalıcak miras çok fazla yani gün geçtikce değeri artıyor ama 800 dönüm tatlamız ve bir çok ev ve bağ evimiz var
Yani canı sağolsun annen sonuçta bana dese öyle birşeyi benim param ztn senin derim
Tamam ama anneniz istese vermez misiniz baby
Synı şey iste
Belki kilolulardan hoslaniyordur
Çok zekisin yeminle
Sen akıllısın kimle kuracağını iyi bilirsin bence
Bol şans sana o halde
Sana asiktir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen insanlar sırf çıkarları için de yanında olabiliyor, bu çok can sıkıcı bir durum gerçekten. Sana tavsiyem, insanlarla arandaki ilişkinin maddi değil, samimi bağlarla kurulmasına odaklanman olur. Miras ya da para yüzünden değerli hissedilmek kimseyi mutlu etmez. Unutma, senin değerin parayla ölçülmez. Kim olursa olsun seni SEN olduğun için sevenleri hayatında tut. Kilo ya da babanın maddi durumu hiç önemli değil, güzel bir tatil ve sağlık dilerim! 💪🌞
Aklındaki şüphelerden kurtulmak için için için araştır, gözlemle ve hislerine güven!