Özellikle manipüle etme durumundan dolayı bilinen yengeç, balık, akrep burçları insanları kendi çıkarları ve menfaatleri için mi kullanıyorlar sizce?

Özellikle manipüle etme durumundan dolayı bilinen yengeç, balık, akrep burçları insanları kendi çıkarları ve menfaatleri için mi kullanıyorlar sizce?

Bir yengecin kıskaçlarının tadına bakılmış anlaşılan : )
Yengeç kimseyi manüpüle edemez, manüpüle olmaya açıktır.
Yengeçi çok güzel kullanabilirsin saftır çünkü.
o kimseyi kullanamaz ona etik gelmez, zaten de beceremez.
Belliki burcu yengeç olan biri sizi kızdırmış sizde çıkıp yengeçlere bir iki atıp tutayım demişsiniz ama burç işleri öyle değil.
Yükselen burcu diye bir şey var kişilikleri büyük ölçüde etkileyen.
Yanisi her yengeç aynı değildir yükselen burcundan kaynaklı değişiklikler olasıdır : )
Yorumunuz biraz kırıcı oldu benim adıma daha önce hiç bir yengeç burcu tarafından öyle bahsettiğiniz bir şeye rastlamadım yaşamadım öyle bir durum sadece bir insanların genelleme algısında böyle bir durum söz konusu işte yengeç balık burçları özellikle manipüle konusunda çok iyi oldukları söylenir ve bu şekilde konuşulur Ben de buna istinaden bir soru sormak istedim sadece hani bu konuda insanların da görüşlerini almak istedim onun dışında ben yengeç burçları tarafından bir şeye uğramadım herhangi bir durum yaşamadım. Bu sadece bir soru yani olayı benim tarafıma çekmenize gerek yoktu :)
Amacım kırmak değil kesinlikle.
"Ustası" kelimesini kullanınca, ve yengeçler ile "çıkar" kelimesini yan yana koyunca yengecleri çok iyi tanıdığınızı düşündüm hâli ile.
Bu sebeple ben de bir yengeç olarak görüş yapma isteği doğurdu sorunuz.
🌸🌸🌸
Yengeç olarak çok iyi hoşuzda dengesiz insanlarız biz bizim sağımız solumuz belli olmaz nasıl işimize geliyorsa kişiye olaya konuya göre öyle davranırız 🤣🤣
Biz var ya çok tehlikelisiniz tanıdığım en tehlikeli burç yengeç burcu abi şaka yapmıyorum ya 😂😂
Siz*
Bana göre Yengeç burçları daha çok Manipüle edilmeye açık burçlar. Ve aslan burçlarıyla kolay kolay baş edemezler
Yengeç burcu bildim bileli sıkıntılı bir burç olabilir :D
Öyle zaten 😂
Cevap
11Cevap
ende yengeç burcuyum genelde manüpile etmeyi seviyorum. ama herkese hak ettiği gibi dabranırım
Yengeçler dengesiz bir noktaya kadar anlaşabiliyorsun sonra bir garipleşiyorlar öyle devam ediyor
Evet yengeçler manipüle etmeyi sever ve iyi kullanırlar. Yengeç istediği kadar manipüle etsin umrumda olmuyor.
Bazı yengeçler gerçekten öyle. Balıklar duygu sömürüsü, akrepler de kincilikleri ile insanları bir şekilde manipüle ediyorlar.
Turan çarpsın benim manipülasyonla işim olmaz. Ben cetvel gibi adamım. Ne eğrim vardır ne kırıklığım. Çizgim hep doğrudur benim.
Turan çarpsın 🤣🤣
Hiç de böyle bi özelliğim yok 28 yıllık yengeç burcuyum.
Bu zamanda kimseyi manipüle edemezsin ben esilirsem zaten farkında olurum
Eskiden öyleydi şimdi insanları manipüle edemezsin
Çok haklısın bu yeteneğim var ama kullanmıyorum.
Yengeçler hakkında pek bir bilgim yok😅
Burçlara inanmam
Yengeçler cidden böyle bu arada
Evet valla
Annem ve kız kardeşim yengeç 🙄🙄
Neyi manipüle ediyomusum ben acaba
Aynen
Ne alâka yahu
Evet
Burçla ilgisi yok
Burçla alakası yok
Evet reisim
İyi geceler :) rahatsız olduğumu söylesem böyle reis albay falan demesen olur mu🌼
İyi geceler 😊