Bana göre yeterli olmasa da, bazı kesimler için baya baya yeterli.

Bana göre yeterli olmasa da, bazı kesimler için baya baya yeterli.

İnsanlarda zengin adam akıllı adamdır düşüncesi vardır. Luks araba da bu anlamda bir mesaj verir ama o parayı ne yollarla kazandığına önem veren insanlar da var. Helal olmayan şekilde kazanırsan yine büyük bir kesim saygı duysa da elbette saygı göstermeyenler de olacaktır.
Ciao
Saygı beklediğin grubun seviye ve standartlarına bağlı.
Marka ve gösteriş düşkünü daha alt tabaka insanlar belki gösterebilir ancak üst tabakanın göstereceğini sanmıyorum.
Tabi bu aracada bağlı. Nadir veya teknoloji bilim alanında önemli bir araçsa evet.
Araba senin bir imajındır kıyafetin mal varlığın olsun ama saygınlığını yitirdiysen oturup iki kelam edemiyorsan birileriyle yanına yaklaşanlar çıkar ilişkisi için gelir sana değil malına mülküne önem verir.
Cevap
47Cevap
bazı insanlar için yeterlidir
Rol oynar belki ama asla yeterli olmaz araba dediğin devede kulak
Kullanılan araba sadece sosyal statü belirler. Saygınlıkla pek bir alakası yok. Saygınlık, kişisel özelliklerle ve başarılarla kazanılmalı. İyi bir arabaya sahip olmak başarı değildir.
Çok enteresan ve bir çok insanın yanıldığı bir konu...
Gerçek saygınlık para mal mülkle kazanılmaz.. İnsanlıkla, kişilikle, karakterle ve yapılanlar ile kazanılır..
Lux arabayla ancak ilgi kazanılır. Etraf sahte ilgili insan musveddeleriyle dolar, gerçeği görmek zorlaşır.
Saygınlık için hangi konularda nasil kurallar koyduğun önemlidir nasıl konuştuğun duruşun edebin vb
Saygının araçla malla mülkle alakası yok onlara saygı gösterenler yalakalardır başka bi açıklaması yok..
Lüks arabadan ziyade bence giyim en önemlisi, insanların ön görüşü önce dış görünümüne karşı olur sonra diğerleri
Dünyanın en zeki insanı da olsanız, bulunduğunuz ortam vasat ve vasatın altındaki kimselerden ibaret ise, düzeyinizi bile koruma imkanınız yoktur. "Hepimiz beraber en çok zaman geçirdiğimiz beş kişinin ortalamasıyız." Jim Rohn
Lüks arabaya binince saygı görmek dediğin Nasrettin hocanın ye kürküm ye hikayesi gibi olur. İnsanlar arabana değil sana saygı duymalı.
Günümüzde aracının marka, model ve kategorisi saygınlık kazandırıyor.
Bunu defaetle yaşadım.
Kürke göre değer biçen toplumlarda, ki bizde bolca var yeterlidir ama bu sahte saygınlıktır ve paran bittiğinde yok olur.
parayla herşeyi satın alabilirsin saygıyı da ama gerçek anlamda alamazssın. paranın olduğu kadar varsın...
Lüks araban var diye sana saygı gösteren kişi, hani zaten yüzüne överken arkandan söver o potansiyel vardır onda..
Fazlasıyla olur insanlar paraya saygı duyuyor çünkü
Turkiye gbi mustemleke ulkelerde olur ancak..
Dikkat çekmek icin yeterli.. o arabayı kendi parasıyla almadıysa saygı kazanamaz
İnsanların maddi durumuna göre saygıyı hak ettiğini düşünmüyorum. Kişiliği duruşu önemli
Tek başına hayır düzgün bir duruş iyi bir üslupla kesinlikle evet derim olur
Lüks bir araban ve güzel bir işin varsa çevrendeki çoğu kişi sana saygı duyar.
O arabaya nasıl sahip olduğuna bağlı olarak ve genel halk gözünden saygı kazanılır diyorum
Saygı değil o saygı hak edene verilir yalakalıktır o dediğiniz şey.
Bana göre çok gereksiz ama bu şekilde saygı duyulan kişiler var evet
Her yerde saygı görüyorsun.
İlk önce yakın akrabalarından
Dediğin gibi insanları evi arabası parasına göre yargılayan insanlar için yeterli
Çoğu kesim öyle diyor; ama bendeki tercihim nedense eski arabalardan yana.
Saygı değil dalkavuk kazanırsın lüks düşkünü sahte sevgi gösterisi sunan kızlar olur etrafında
O kadar basitse kaliteli birtakım elbise alıp giyin. Arabadan daha ucuz
Saygı arabadan gelmez bence her insanın doğuştan gelen bir saygılı hareketleri vardır.
Saçma bi düşünce bana göre saygı duyma sebebi değil
evett bu devirde cok önemlidir. istersen ilkokul bile okumamş ol arabana bakıp
sana saygı duyacak bi tonn mall g. zekalıı var bu toplmda
Asla olamaz. Araba dediğin demir yığını. Saygınlık kazanmak karşı tarafın konuşması, karakteri, düşünce yapısıyla alakalı. Maddeye düşkün insanlar için öyledir sadece. Birde sıfırdan gelip başarı elde eden vardır o da taktirlik bir durum sadece.
Bmw lüks araba değilki lüks araba bu işte
Teneke parçası için duyulan saygıdan hayır çıkmaz.
Lüks bir araba için para gereklidir. Para olunca zaten hemen saygı kazanıyor insan. Fakat saygıyı hak ediyor mu? Hiç sanmam.
Saygı kazanmak için lüks şeylere gerek yok, hal ve tavırlar saygı kazanmana çok yardımcı olur
Valla luks arabaya yapilan muameleyle tofaşa yapilan bir degil bundan cok eminim.
Araba ve saygı ne alaka anlamadım. Biri ulaşım aracı diğeri karaktere duyulan bi duygu.
Bence paran için senle takılırlar ya da bilemiyorum ağa çok yakar be
Lüks bir araba değil kaliteli bir karakter yeterli bence.
Lüks bir arabayla gelecek saygı öte de dursun.
Dün toruegle girdiğim mahallede insanlar ağzıma girecekti arabaya bakmaktan alamadılar kendilerini
Ve ayrıca özellikle makam aracı olarak kullanılan Alman araçlarla girdiğim her yerde ilgi ve saygınlık gördüm sürekli
yapmacık saygı olur o olsa olsa
Maalesef evet. Bazıları sadece paraya bakıyo
Arabatapar'lar için yeterli
Düdüt güzel fakat çok yakar bu🙂
Hava atmak ickn ve sahte saygi icin yeterli
Ne alaka yaaaa
Günümüz Türkiyesinde araba yeterli olur.
Saygı araba ile ölçülebilir mi gerçekten.
Sen bu kafayla zor kazanırsın kardeşim
İhtiyacım yok zanaatim var
Bence arabadan çok daha fazlası gerekiyor artık
Dış görünüş avantaj ama içi boşsa kötü
Tabii ki yetiyor ))
Kimin saygisini kazanmak istedigine gore degisir?
Saygı bence illa arabayla değil
arabayla kıyafetle saygı kazaılmaz
olur ve olduda test edildi onaylandı
Saçmalık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?