Markası ne olursa olsun aynı amaca hizmet ediyor. Borç harç içinde lüks araba almak sizce görgüsüzlük müdür?

Markası ne olursa olsun aynı amaca hizmet ediyor. Borç harç içinde lüks araba almak sizce görgüsüzlük müdür?

O arabayı alabilecek gücün varsa alırsın.. Görgüsüzlük bunu milletin gözüne sokup karşındaki insanı küçük düşürücü hareketlerde bulunmak..
Ben de Kenan Sofuoğlu oğlu gibi olsam ben de lüks otomobile binerim.. Çünkü benim işim hız.. Bundan keyif alıyorum.. Aynı zamanda da güvenli olsun isterim.. Bu ikisi olunca da araç lüks otomobile giriyor..
Lüks insanın ihtiyacının ötesinde olana denir, daha hızlı ve daha premium bi araca bi insanın neden ihtiyacı olur onu anlamak gerekiyor, kaliteli ürünler kullanmanın insanın hayatı üzerindeki etkisini anlamak gerekiyor. Sonuç olarak görgüsüzlük müdür, değildir. Ama dünyanın her yerinde insanlar otomobili ihtiyaçtan öte bi aksesuar ve prestij göstergesi olarak kullanıyor mu? Evet. Bu o araçları kullanmanın değil o insanların görgüsüz ve karaktersiz olduklarının göstergesi sadece
Çevre dostu ürünler almanın taraftarıyım. Ne yazıkki çoğu çevre dostu ürün çok daha pahalı. Dolayısıyla maddi sıkıntısı olanları suçlamıyorum ama hem paran yetiyor hem de çevre dostu ürün almıyorsan bence bu yanlış. Bu benzini su gibi içen arabaları alanlara karşı yargım var. Zamanı gelince elektrikli araç almak istiyorum.
Araba başka bir boyut şimdi sen kalkıp son model bir Volvo alırsan ben sana görgüsüz demem aksine zevkli kız bile derim arabada sanmıyorum züppe değilsen en iyisini her daim hakedersin.
Cevap
53Cevap
Param var yiyorum qa diyip geçeceksin kime ne :D Keyifli geceler.
görgüsüzlük değildir
Paran varsa Al yakisir, ama haddinden fazla borca giriyorsan ve gosteris icin aliyorsan gorkusuzlukten ziyade aptalliktir. Yillarca borc odersin, bazi arkadaslar yatirim olur desede, araba degerini kaybeder zamanla, yani yatirim olmaz, bide kaza olursa. Yani borca girme derim.
100M doları olan biri 1M dolara araba alıyorsa bu görgüsüzlük olmaz ama 5M doları olan adam 1M dolara araba alıyorsa görgüsüzlüktür bu.
Hayır değildir ne alaka parası vardır almıştır tofaşa mı binsin adam
Neden görgüsüzlük olsun ki? Parası olan lüks, istediği arabayı alır görgüsüzlük değildir
Arabayi almak ile iş bitmiyor vergisi var sigortası var akaryakıtı var vb yani devamli para yiyor araba o yüzden almak mantıksızlık sadece ulasim kolayligi sağlayan bir araba yeterli 1.0 motor araba bile olur ya da motorsiklet
Borçlar içindeyken üstüne yine borç yapmak görgüsüzlükten ziyade keyfine, zevkine düşkünlüktür.
Bunu yapanlar da genelde çoğunlukla etrafından geçinen tipler oluyor.
cut.
İnsanın istediğine sahip olması görgüsüzlük olmuyor bunu kıskananlar olursa o zaman o kişilere görgüsüz denilebilir. İstediğini almak ne zamandır görgüsüzlük oluyor?
İmkanın varsa niye almayasınki bu görgüsüzluk değildir ki asıl görgüsüzlük o arabayı aldıktan sonraki egolu kendini begenmis tavır ve davranışlarındir
Okuduğum en güzel yorumdu
Paran varsa niye almayasın boşuna mı kazandın parayı. Parası olmayıpta lüks araba alabilen görmedim zaten
Hayir. Herkesin zaaflari var. Birinin araba birinin kiyafet birinin esya. Eger seni borca veya dara veya sikintiya sokmayacaksa alabilirsin bence.
İnsanların öncelikleri var işte kiminin lüks bir araba, kiminin yuva kurmak, kiminin kariyer yapmak vs vs
hem lüks hem hızlı araba almak alan kişinin zamana ve rahatlığa ne kadar önem verdiğini gösterir, Görgüsüzlük olarak algılamam ben.
paran varsa alırsın yoksa almazsın ama devleti falan dolandırmıyosan kendi kazandığın parayla ötv ödemek enayiliktir
Parası var ki alıyor kime ne? Mezara mı sokucaz paraları, param olsa neden almayayım? Kimsenin gözüne sokmadan yaşasın ne yaşıyorlarsa
Parası olan alsın zenginin malında gözüm yoktur lakin insanlığını kaybetmesin, mağrur olmasın temennisinde bulurum.😇
borç harç içindeyse evet. asgari üzretli birinin ıphone almasıgibi bişey. ayranın yok içmeye neden atla gidiyon s! çmaya
Maddi imkanı olan alır. Neden görgüsüzlük olsun ki?
Çok zengin birisinin zevkine göre alması normaldir.
Bu görgüsüzlük değil zevk meselesi.
Borca gidipte gereksiz pahalı bir araç almak canım sadece.
Zevktir sadece.
Ucuza öyle güçlü hissettiren toros olsun torosa da bineriz
Sahine binen birisi için fort ne kadar görgüsüzlükse işte.
Paran varsa alırsın, görgüsüz diyenler kıskançlığından öyle söyler
Bence evet gorgusuzluk eski model normal model al onunda tekerleri donuyor luks aracinda
Daha güçlü daha sağlam premium makineye binmek görgüsüzlük değil.
değil bnc. Sonuçta adam parası var istedg marka modeli beğenip alio
Herkesin lüks arabası olsun elin avrupalısından neyimiz eksik.
Bazı şeyler sadece hizmet etsin diye alınmaz görgüsüzlükle de alakası yok bu durumun.
Almak görgüsüzlük değil onunla hava atmak görgüsüzlük😂
Ne alaka kim alırsa alsın güle güle kazasız belasız binsin...
paran varsa alırsın, borçla almak görgüsüzlük değil s4laklık.
hayır değil
bu araba gerçekten çok güzel birde bunun daha uzunu var o daha güzel
Lüks arabam var fakat sosyal medyada hiç paylaşmışlığım yoktur. Konfor için aldım.
Neden görgüsüzlük olsunki
Param var alıyorum biniyorum cok sukur
Görgüsüzlük değil bence paran varsa alırsın oda bir yatırım sonuçta
Dediğin gibi, borç-harç içinde ve yatırım harici alındıysa; görgüsüzlük değil de aptallık diyebiliriz.
Bence borç içinde alınmamalı eğer çok lazımsa uygun bir şey alınmalı. Arabaya vereceğin paragı borca verip kapatmak bana göre daha mantıklı
Bu tur arabalari kullananlar sadece kendilerini göstermek icindir, erkeksi bir araba degil. Sadece kudurganlik yapiyorlar.
Yuh buna görügüsüzlük denir mi ya param var alıyorum sana ne
O borcu ödeyecek param varsa Ankara'da yat bile alırım kime ne @q
ekmekte karın doyuruyor ette karın doyuruyor. et yemeyelim. ozaman
Fazlaya gerek yok bence
Maserati güzel arabadır
Niye görgüsüzlük olsun paran var almışsın
Görgüsüzce kullanmıyosa değil
Borç harç icinde almak görgüsüzlük değil, canım
Bence topluma iyi gözükme isteğidir
Borç hatç içinde alıyorsan evet
Borç harç içinde evet görgüsüzlük
hayır paran varsa alırsın
Görgüsüzlük değil zevk meselesi
Görgüsüzlüktür bence
Hayir ama goze sokmak gorgusuzluk
Değildir zevk meselesidir
Ne alaka yaşam tazım lüx diye görgüzsüz mi olduk
Param varsa alırım görgüsüzlük diyen anca derr
Borc harc almak gorgusuzlugun onde gidenidir.
para varsa alırsın kimseyi alakadar etmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?