Tabi ki olmasın böyle bir durum ama maalesef olabilitesi var :D Keyifli günler.. 🤘 😎

#heartoffire
#smell

Tabi ki olmasın böyle bir durum ama maalesef olabilitesi var :D Keyifli günler.. 🤘 😎

#heartoffire
#smell
Selam gadası 🙃
Yapacak tek şey kaskoyu arayıp çizik olan yeri sök tak yaptırmak olacaktır. Çünkü kafaya takmak ya insanın psikolojisini bozar. ya da durduk yere dert sahibi yapar.
En orijinal küfürlerimi gün yüzüne çıkartırım. Bir de çevrede kamera var mı kamera. Bulurum onu. Kestanesini çizer sobaya oturturum
Kameralara bakar sonrada şikayet ederim...
Teşekkür ederim. 😌🌺
Rica ederim.. :) 💋
Cevap
16Cevap
Yapacak bir şey yok daha dikkatli olurum
Ağzım yamula. yamula bir hal olur kameradan yapanı bulurum sonrada görüntüler ile birlikte şikayetçi olurum.
Yapanı bulurum😂 ne yapılabilir ki orada bekleyecek hali de yok. Birisi bana kızmıştır muhtemelen
Napayım sanayide iyi boyacı ararım. Eğer yapan kişi belliyse ona dava açarım hem zararı yaptırırım hem de ceza alması için uğraşırım
Birsey yapmam napalim yapan belli degilse kasko düşünsün belliyse gene kasko düşünsün hic dert edemem
ÖZgüvensiz biriyle iletişime geçmişimdir. Canı yanmış ama derdini yüzeme anlatamamış diye düşünürüm ☺️
Öfke patlaması yaşarım sinirden kalan yeride ben çizerim😂😂😂😂😂
Yapanı bulursam hesabını sorardım. Sanayiye gidip arabamı tanıdık boyacıya boyatırdım.
Yapacak bir şey var mı bol bol söver günaha girer insan
Tüm keyfim kaçar iyi bi içimden soverim heralde ama yapacak birsey yok götürüp yaptırırdım
Çok kötü birsey başıma gelmedi ama arkadaşım sıfır WV almıştı bir haftalikken tornavidayla önden arkaya doğru cizmemisler kazimislar arabayı ben bile üzüldüm
Etrafta arabayı gören kamera ararım direkt.
İlk başta etrafa bakıp kamera olup olmadığını öğrenirim, kamera yoksa pasta çila attırtıp kırk yıl söverim.
Aynısını onu sırtına çizerim.
Küfür eder sanayinin yolunu tutarım.
Çok üzülürüm 🥺
Çizenin Sülalesine mükemmel iltifatlar ederim :)
Yapanı bulursam dava ederim
O ihtimal yok garajimizda duruyor
Arabanın başında oturur ağıt yakarım jdsnsh
Kamera
Sok olurum herhalde
kıskançlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?