Siz olsanız hangisini tercih edersiniz? Neden peki?
Ford Connect
Volkswagen Caddy
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Siz olsanız hangisini tercih edersiniz? Neden peki?
yanlış bildiklerinizi düzelteyim.
2022 yılı itibari ile ford ve VW aynı platformda üretiliyor. aynı araç sadece logo değişik.
2023 itibari ile opel, citroen , pegout, toyota ve en önemlisi fiat doblo aynı platformda üretime balıyor. zaten hali hazırda doblo hariç hepsi aynı araç. önümüzdeki senede doblo aynı platformda olacak. yani hepsi aynı araba etiket değişik :) seçin , beğenin, alın.
İşitme engelli birey olarak karar vermem zor. Engelli ehliyetim, kamyonet ruhsatlı hafif ticari araç kullanmama elvermiyor. Bir miktar ekstra ücret ekleyip, zorunlu olarak 2 yılda bir muayeneye giren otomobil ruhsatlıya çevirirdim. Bu hali bile çok pahalı. Otomobil ruhsatlı Ford Tourneo Connect derim.
Cevap
26Cevap
Connect olurdu herhalde.
Ford seçerdim
merhaba
volkswagen caddy yol tutuş ve performans konusunda otomobilleri aratmıyot benim görüşüm
Volkswagen Caddy ticari değil sanki golf gibi olmuş
Bunlar olmaz bizim ülkenin milli hafif ticari ve enişte arabası Doblo varken 😂😂Bu kategoride Ford Turneo Courier az daha büyük olacaksa Citroen Expert Traveller bi tık daha büyük olacaksa Volkswagen Caravelle
Caddy tabii ki ))
Caddy seviyorum ben muhtemelen o aracı alırdım daha bir hoşuma gidiyor :)
Konforu için otomatik vitesli olması fordda iyi ancak konfor anlamında caddyden bir tık altta
İkisi de Çok Güzel Kaliteli Ticari Araçlar Bilemedim Şimdi Hangisini seçsem 😅 Tamam seçiyorum Volkswagen Caddy ⭐
Estetik açıdan bakarsak Connect bence daha güzel bir araba
Ford Connect tabi daha estetik ve geniş aile kullanımına yatkın gibi duruyor, diğer ne öyle doblocu mahmut abi arabası gibi
dobloyu tek geçerim
benim için onemli olan sey düz gitmesi
Benim tercihim yeni connect olur
Ford saplar Ford araba cunku
daha konforlu ve dayanıklı
Caddy
Connect bir başka güzel duruyor bee
Evet çok teşekkür ederim hanımefendi ellerinize sağlık yorum yapanlarada teşekkür ediyorum selamlar sevgiler olsun
Tercihimi Ford yönünde kullanırdım
Connect güzel araba estetik duruyor
Daha iyi bence
Caddy.
A ford
Ford çok rahat sürüşü güzel , kullanışlı bı araba
Konforu tercih sebebi
Caddy alırdım
Caddy tabiki
Kedi alırdım
B şıkkı
Motor performans ı