Mercedes, yangın riski sebebiyle 10.000 aracını geri çağırdı.
— Pusholder (@pusholder) August 14, 2022

Mercedes, yangın riski sebebiyle 10.000 aracını geri çağırdı.
— Pusholder (@pusholder) August 14, 2022

mecbur geri götüreceksin, araç satın alınmış da olsa bu tarz teknik konularda üretici firma sorumlu.
verilen cevaplara bakıyorum da sanki herkes üretici sattığı malı gasp etmeye çalışmış gibi tepki vermiş, "geri götürmem, satın almışım artık benim, üreticiyle ilişkim kalmadı" diyenler var, yazık kafanıza yemin ediyorum.
adamlar geri çağırma işinden zaten milyon dolar zarar ediyor, keyfinden senin arabanı mı çağıracak geri? ortada problem varsa aracı alır düzeltir, gerekirse yenisini verirler. vermem diye diretmek neden? hayret...
Bi sorun olduğu için geri çağrılıyor. Bu sorun düzeltilene kadar bana işimi görecek başka bir araç temin etmesi gerekiyor. Yollarım ama bu haklarımı da söke söke alırım. Benden kaynaklı değil sonuçta. 1 kuruş da isteyemez yasal olarak.
O kadar bekle sıfır araç almak için sıraya gir daha sonra bir bakmışsın yahu bir sıkıntı olmuş araçta da geri istiyorum bakıp geri vereceğim diyen şirkete Türk milleti ne der bilmem
Cevap
37Cevap
Geri verirdim
Sıfır aracımın beynine güncelleme gelince çağırmışlardı format için. Olabiliyor…
Tebrik ederdim yani sonucta gecte olsa daha gec aci sonuclari olmadan hata farkedilmis ve duzelticek sonucta bj sure zarfinda kaskodan kiralik arac temini vb bi uygulama ile musteri magdur edilmez
Yeni Araç aldığımda evet çağrıldım (Airbag fişeği ve Airbag değişimiydi sanırım)
Yetkili servisi arayıp randevu aldım ve 45 dk - 1 saatte aracım tekrar teslim edildi..
Önemli bir parçasında sorun teşkil ediyorsa mecburen bayiye verirdim. Parçanın onarımı aylarca sürerse, yakınımdan ödünç araba alırdım. Arabam gelene kadar bir süre kullanırdım.
Vermem
Adam gibi yapsalardi
İlla verceksem de vermeye giderken çarpardim bir yere kazali verirdim uğraştirmak için
Trilyonluk arabada hata yapmasınlar kontrol etsinler
Servise götürürüm. Daha önce bende Toyota varken bu şekilde çağrılmıştı, götürdüm, parça değişikliği yapıldı.
Olsaydı geri götürürdüm yangın çıksa canıma bir şey olacağına götürürüm daha iyi çok şükür fakiriz böyle sorunlar yaşamıyoruz 98B ye devam😂
98b bakırköy kuyumcukent mi diyorsun hayatımda o otobüse bir kez bineyim dedim aboowww akraba olmayı geç millet kucaktan kucağa neredeyse:P
@mutluyaşamsırrı evet aynen 😂😂
Tebrik ederim. Her firma recoil işlemini yapmaz.
Arızanın farkındalar ve sorunu halledıyorlar. Güzel bir şey
Götürür başka alırdım napayım ileride bi problem olacaksa geri iadesi daha mantıklı yani
Arabam yok ehliyet yok ama bir audi min olmasını isterim.
Dünyanın en iyi markası Toyota onun dışında leş Mercedes şu bu sorunlu markalar onlar
Güle güle dostum sen git kusursuz olan gelsin derdim
Reklam yapmanın ve güven vermenin en güzel yoludur. Geri çağırmak.
Mecbur gidecen sorunu hasiralti etmelerinden iyidir ama için için güzel söverdim o ayrı 🤣🤣
Arkadaşta güvercin vardı, milletin güvercinlerini çekerdi böyle. Sattığı kuş akşamına bunun kümese geri gelirdi.
hayati bi tehlike arz eden arızaysa dava açarım
Yurtdışında bu gibi durumlarda paraları geri iade ediyorlar
Aracın içine biner, kapıları içeriden kilitlerdim. Hadi bakayım, ne olacak şimdi?
Tekrar verecekse geri verirdim. Sonuçta o bana artık zimmetli
İade eder, sorunsuz bir araç isterim.
Götürür verirdim napacam bebeğem 😏
Geri verirdim napcam
Hatalarını kabul edip düzelttikleri için sevinirim
neden vereyim ki aldım bitti onlarla ilişkim
Tazminat davasi acarim
Hangi modeller acaba
Geri iade olmayacak mı yani
veriridim BMW alırdım
Hay üreteceğiniz arabaya derdim
Beni de alın derdim.