Böyle bir ortamda ne işi olur ki? Arabaları aşırı seviyorum, modifiyelere bakacağım dedi. gayet gidersen ayrılırım diye kavga ettim.

Böyle bir ortamda ne işi olur ki? Arabaları aşırı seviyorum, modifiyelere bakacağım dedi. gayet gidersen ayrılırım diye kavga ettim.

Videoyu baştan sona kadar dikkatlice izledim kızların hepsini dikkatli inceledim kızlar dans etmeyi bilmiyor, kızlar güzelde değil bir organizasyon yapıyorsunuz bari paraya kıyıp profesyonel dansçı koyun anacım ya da güzel kız koyun. Of bu erkekler yokmu vallahide billahide ben bu kızlara bakıp hayaller kuracağıma onları ayartmaya çalışıcağıma sevgilimle yatağa girerim hem kendimi tatmin ederim hem sevgilimi hadi sevgilin kutsal bakire diyelim giderim mastürbasyon yaparım daha iyi ayol çünkü bu kızlara ha bakmışsın ha bakmamışsın ha ayarlamışsın ha ayarlamamışsın çok bir anlamı yok ahım şahım birşeyleri yok. Arabalarada baktım araba işlerinden anlamam da hiç birini mi beğenemez bir insan yok beğenemedim.
Arabalara değil kızlara bakmaya gidiyordur muhtemelen. Arabaya ilgisi olanı fuara cekmek için dansa dekolteye gerek yokki. Amaç farklı böyle organizasyonlara gitmekte bence. Rahatsız olduğunu söylemişsin hala ısrar ediyorsa yanlış insanla berabermiyim acaba diye bi düşün derim🤔
Kız istemiyorum demiş ayrılırım demiş hala gidicem diye inat ediyormuş. Ayrıntılar önemli 😆
Güven veren insanlara güvenilir. Güven veren insanında o tarz ortamlarda işi olmaz gözüne hakim olur empati kurar. Hicbirsey söylemeden mi ayrılsın? O zaman bu kadar takıldığını bilsem gitmezdim diyecek.
Sen niye korkuyorsun kanka senlik bi durum yok😅
Fotoğrafı görünce burnuma ter ve basitlik kokusu geldi, abazalarin egosunu tatmin etmek için gittiği mekanlar, ordaki kadınlarin da kendini obje gibi gösterdiği alan. Sevgilim böyle bir yere gitse ayrılırım kıskançlıktan değil düşük zeka belirtilerinden
Abartmis ayrilmak ne demem
Arabalar ilgini çektiği için de gitmek istiyor olabilir.
Bana göre öyle tepki vermen yanlış olmuş
Seni özgüvensiz falan sanır
Ona güvenmedigini de düşüne bilir yani
Cevap
29Cevap
Adam arabaları sevdiği için gidiyor ki kızlarla alakası yoktur
Ben hiç gitmedim oralara gidenlerde zaten belli başlı abzlar oluyor gerek yok alırım manitamı ne yapıcaksam onunla yaparım
saçmalamıssın güvenmiyorsan o erkekle evlenmiycen sevgilide olmuycan böyle yaparsan evden kaçırırsın oda sana aynı şekil çok kısıtlamı davranır
Atıyolar yollunun birisini kart kart amcaların önüne o da dans ediyo sevgilim gidicrm dese kırarım bacaklarını yine göndermem
bunlar mı dans edecekmişajdhgl<jbgc tiplere gel. ya gitsin bırak ama bu zibidiler dans edecekse saçma ortam ne işi var harbi
Sen nerenin iiti oluyon acaba sanane ortslikta kizlar ciplak geziyor kendinde geziyorsundur onlara gelince bir sey yok fuar mi batti bir tek
ayy gitse ne olacak ya sanki seninkisine özel mi dana ediyorlar bir sürü insan var ayrıca ilk kez sanki kadın dansçı görecek😂
Fuara bak, köy şenliği gibi. Kız da güzel sallıyor.
gereksiz şenlik.
Zalımların günü olmuş.
Aşırı cringe bir ortam, kızlar nasıl dans ediyor anlamıyorum sığır gibi bakan onca herifin arasında
kesinlikle
Gönderme, erkekler boş yapmış
Şimdiden kisitlamaya başlarsan terk edilirsin a.. q elit ve toleransli ol
Ya bırak gitsinn arabalar önemli ordaa kadını napsın 😅
Haksızsın. Adamın araba zevki var bu zevki bi anlamadınız gitti.
Bunu söyleyen biri senden gizli de yapar bir çok şeyi
Kadınların dans etmesinden ziyade bir halt yiyeceğine eminsen dogrusundur
Haklısın niye gidicen dansöz gibi oynayacaklar erkekler de oturup onları izlicek
Dediğin gibi gitmemeli hatta bunu istememeliydi
ee yani ne gerek var
saçma sapan işler
Doğrudur Bi fayda yok resmen dansöz izlemek için gidicek erkekler bu araba fuarı der pavyon gibi ismi dahi amaç uymuyor bunu yapan da ve giden de kabahat
Benim sevgilim striptiz mıdır nedir onu yapan barlarda geziyodu eski hayatında düşününce deliriyorum
hala yapıyor mu?
Yok seviyo beni başkasına bakmaz ama önceden baya kişiyle yatmis ne ortamlar görmüş
Arkadaşları da anlatiyodu
Bence ayrılın. Direk adamın hayatına müdahale etmeye hakkınız yok
Dans eden kadınlarda senin 311111 ci sevgilini bekliyorsu mmmmkkkkk
Kadınlar heryerde dans ediyor kezban hanım güvenmiyorsan zaten sevgili olma
senin erkeklerin dans etti yere gidersen o kesin ayrildir sen bunla hale sevgiylisen ooo seni aldatir sakin evlenme bari baska kadinlar a bakmak istiyor serefsiz
Ay kusura bakma ama sevgilin orada gördüğü kadına düşecekse bırak düşsün
Kızlara bakmak için gitmiyor arabalara bakmak için gidiyor eğer kızlar için gidiyorsa * saten
Haksızsın tabi ki orada maksat kadınlar değil arabalar 😉
O değil de küçücük çocukların orada ne işi var...
Bu kızlardan etkileceğini sanmıyorum.
erkek sonuçta. etkilenir belki
Sonuç olarak gidecek.
giderse ayrılıcam ki.
Haklısın ama böyle boş şeyler için ayrılma derim seviyorsan, zaten kızlarda hiç bir şeye benzemiyor kıskanılacak bir tarafları yok fizik bile yok.
Neredeymiş ya bizde gidelim 😂😂
ne gerek var? gitme
Ya sen manitana engel ol , benim ne suçum var 🥲
İğrenç bir yer
Giderse gitsin ne olacak sanki
Tehditlerle bir ilişki yürümez
Birlikte giderseniz sorun olmaz
Güvenmiyorsan niye berabersiniz.
Fazla gereksiz Bi gidis
Araba fuari degil, manken yeri mubarek.
Haklısın ağzı açık izleyecek orada
Araba mi pazarliyorlar, kadun bedenini mi?
Binip gelecek demek ki!
Hastasinuz siz ya. Sokağa da bırakmayın.
Giderse ayrıl ne işi var orada sinir oldum
Abartma yaa
abartırım
Pki madem
haksızsın
niye haksızım? gidip boş boş danscıları mı izlesin
istese senden habersizde yapar.
parçalarım onu
Haklısın ayril
gitmemeli bence gerek yok
Haklısın
Gider insallah