AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
yok canım ne ayıbı olcak saçmalama bebek gibi yaparlar seni hemen yarın git bence
Öyle diyorsun da burası Türkiye sonuçta garip tuhaf olmasınlar çekiniyorum gitmeye
Neden ayıp olsun ama bu birazda bulunduğun ile bağlı
Müslüman her yerde var bilader
Müslümanlıkla ne alaka bro anlamadım
Müslümanlar genelde Kadın Erkek bir arada bulunmasına izin vermez ondan
Bizim ülkede bu kadar ayrım yok diye biliyorum ben
MezunolamayanKız denen pembeli Kızın yanıtına bak anlarsın
Şu bakımdan bakılsa anlarım orada bacağına ağda yaptıran ya da başka yerine yaptıran oluyor bundan dolayı olmaz derse anlarım
Tamam da Kadın Erkeğin bakımını yaptığı zaman adam nasıl orasına baksın bunlar bütün Erkeği sapık sanıyor baksa ne olacak orda tecavüz mü edecek
Evet Türk kadını erkekleri direkt sapık sanıyor orası kesin
Kardeşim bunlar kafayı yemiş bacak görünce tecavüz ediyoruz sanıyorlar iki üç sapıktan dolayı herkesi aynı sanmalarını anlamıyorum
Türk kadını kendini bir halt sanıyor
Eski sevgilim kadin kuaforuydu yanaklarima agda yapiyordu😀
Ciddi misin senin sevgilinmş ordan kesmişsin biz nerden keseceğiz
Evet benim sansima dukkanda onundu aksamlari beraber kapatirdik temizlik filan yapardik
kabul etmeyebilir sonuçta kadın kuaförü.
Bende öyle düşünüyorum yobazlık çok bu ülkede cinsiyet ayrımcılığı falan işte
aslında onunla ilgili değil. benim gittiğim kuaför çok nazik ve anlayışlı biridir. ama geçen hafta gittiğimde bir adam geldi. kaş aldırmak istiyorum diyerekten. kabul edemedi çünkü kuaförde birçok kadın var rahatsız olabilirler diye. sonuçta çoğu, kadın kuaförü ve yalnız kadın alıyor diye geliyor.
Niye rahatsız olsun orası iş yeri gibi herkese açık olması lazım bu yobazlık resmen Kadın kuaförü değil de kuaför tek yazsa sorun olmayacak bütün sorun ordan kaynaklanıyor
yobazlıkla ne ilgisi var ki. kadınlar özel bölgelerini de ağda yaptırıyor tabi ki erkek müşteri istemeyebilir. sadece kuaför yazsa dediğinizi anlarım ancak kadın kuaförü diye belirtilen bir yere yobazlar demek saçma.
Ne kadar Müslüman bir hastalıklı kültüre sahipsin Kadın orda çıplak mı oluyor ne oluyor ikisi de işini görmeyecek mi biri sağda olsun biri solda siz bu kafasınız mahrem yerleri Erkek görmesin haramdır günahdır kafasındanız anlıyorum ben din açısından demiyorum ben cinsiyet ayrımcığa karşıyım bir Kadın Erkek kuaföre gidemiyorsa Erkekte Kadınasa demek ki ayrımcılık var din üzerinden
din açısından demiyorum diyorsun ama cümleye müslümanlıkla başlıyorsun. asıl yobaz sensin biliyormusun. farkında bile değilsin. kadınların bir yerlerini uluorta göstermek istememesini dine nasıl bağladın. özel hayatın gizliliği denen bişey var. cidden cahilsin. cümlelerin buram buram islamofobilik kokuyor. git ötede havla. YOBAZZZ
Sen nasıl bi cahilsin gizlilik özel hayat ne Kadın gidip orda bakım veriyor soyunup orda oturmuyor sizin gibi pis hastalıklı Arap kültürü ile yaşayan mahram edep salakça kafasıyla yaşadığınız için benim dediklerim ters geliyor hala İslamfobik diyor bu yobazlık nerden geliyor İslam kültürü değil mi asıl sen kendini bastırıyorsun bu tür konulara karşı çıkarak
sen ruh hastası mısın ya. manyak. nasıl dolmuş. zırdeli🤣 aynen arap kültüründenim hatta arapım..
ayrıca baya soyunuruz o bakımı verirken. bilmiyorsan boş konuşma. ağda yaparken kıyafet üstünden mi yapılacak. bak canım bir dini sevmiyorsan da o dine mensup kişilere saygı duymak zorundasın. bu insan olduğunu gösterir. sana dini en baştan anlatamam. he bakım yapıyoruz diyerek gelene gidene açalım bi de yobaz olmamak için. bide yorumlarda şikayet etmişsin ağlasaydın bir de.
Sen kapalı mısın bana der misin
saygılı olmayacağını ve belli kesimi hedef alacak şekilde konuşacağını bildiğimden bu saçma sorunla ve önyargılarınla seni baş başa bırakıyorum.
Kapalı mısın değil misin lütfen cevap ver korkarak gerçekten kaçma
berberler böyle şeyler yapmıyor dimi nxsljdmx
Ben bi ara kaşa makineyle şekil vermeye çalışan refik abi görmüştüm
Berberler kasap ya hepsi 60`lı hacılar gibiler
yazık sizee🤧
Ne diyorsun sen olamaz mı Kadınlar tek mi bakım yapacak biz hep çirkin kalalım kimse bize bakmasın sap kalalım karşı cinsi geçtim aynaya bakınca Araplar gibiyiz cinsiyet ayrıma hayır
yo siz de bakım yapabilirsiniz bir şey demedim 🦧
Sen kapalı mısın
ödjdndlaosjd hayır
O zaman Müslüman bir Ailenin Kızısın Erkeklerde böyle şeyler gay olarak bakıyorsunuz belli yani kan kanı çeker der senin o hesap
müslüman değilim, homofobik de değilim. bakım yapan erkeğe de gay gözüyle bakmıyorum 😌 olumsuz bir şey demedim ki niye bu tepkiler🦧
O zaman neden kızgın emojiler atıyorsun
offf çıldıracağım kızgın emojiler atmıyorum jdlsosjcöcjd iyi geceler bye
Ya yazık size dedin ardından kızgın emoji attın
berberleriniz yüzünden yazık dedim, bakım yapmak istediğiniz için değil.. 🙃
Yeter daaaa
O zaman pardon o değil de küçük yerde de yaşıyorum gitmeye çekiniyorum gitsem Kadınlar diyecek Erkek kuaföre git utanacaklar