Arabalar Aston Martin yeni logosunu tanıttı! Beğendiniz mi? Jallet Takip Et FenomenBilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Aston Martin markası 100. yılını kutlarken, yeni logosunu da tanıtmış. Bence baya baya cool :D Aston Martin yeni logosunu tanıttı! Beğendiniz mi? Cevapla Marka Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. Bence güzel 0 0 Yorumla
TauredKraliçesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Evet ben beğendim. Hatta F1 yeni sezon da Alonsa ile anlaşma yapacaklar. Fernando Alonsa 2023 yılını iple çekiyor. <3 :) 1 0 Yorumla
Mariposa_123 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Mükemmel değil ama çok güzel 1 1 Yorumla Jallet +1 yıl biz onu güzel olarak aldık :D Yorumla
sexmagician Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 67% +1 yıl gayet hoş bir tasarım bayıldım 1 1 Yorumla Jallet +1 yıl ben de tasarımı çok sevdim valla. güzel duruyor. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Honda olmasa Aston çöp 1 2 Yorumla Jallet +1 yıl niye çöp mesela :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Motor teknolojisi komple Honda onun dışında yolda bırakır adamı 😀 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Güzel. 1 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Güzel logoymuş 😃 0 1 Yorumla Jallet +1 yıl aynen, başarılı bence de. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence güzel
Evet ben beğendim. Hatta F1 yeni sezon da Alonsa ile anlaşma yapacaklar. Fernando Alonsa 2023 yılını iple çekiyor. <3 :)
Mükemmel değil ama çok güzel
biz onu güzel olarak aldık :D
gayet hoş bir tasarım bayıldım
ben de tasarımı çok sevdim valla. güzel duruyor.
Honda olmasa Aston çöp
niye çöp mesela :D
Motor teknolojisi komple Honda onun dışında yolda bırakır adamı 😀
Güzelmiş
Güzel.
Güzel
Gayet iyi bence
çok güzel bence. ben beğendim valla. zarif duruyor
Güzel logoymuş 😃
aynen, başarılı bence de.
Güzel