Akaryakıta son gelen zamlardan sonra arabamı satmayı düşünüyorum. Daha ekonomik bir araçmı almalıyım.

Akaryakıta son gelen zamlardan sonra arabamı satmayı düşünüyorum. Daha ekonomik bir araçmı almalıyım.
Hayr tabıkı. Daha cok kazanmaya ve lüzumsuz harcama yapmamaya gayret etmelisin
Teşekkür ederim. Önerileriniz için
Cevap
10Cevap
Olabilir ya da bunun yerine başka harcamaları azaltabilirsiniz
Ekonomik bir araba almanı öneririm. Motoru düşük ve az yakan arabaları tercih etmelisin. 1.0, 1.1, 1.3, 1.4 motorlara bakabilirsin.
Ekonomik araba diye bir şey yok bisiklet bile pahalı
Sende haklısın. Yakıt olark demiştim
Satıp yeni model al hocam 2006 model gibi duruyor aracın benzini içer bu
Arabadan alıyorsun kardeşim. Evet içiyor. Yenisi hayal oldu. En kötüsü 1. 5 2 milyon
Senin aracın piyasa 500-600 bin arası sanırım satarsan o fiyatlara 2018 model i30 felan düşünebilirsin hocam çok güzel araçtır
Aynı fikirdeyim👍
Halen araba mı tercih edenlerdensiniz. Aracı bırakıp motosiklete geçin çok rahat edersiniz diyorum. 😃
Bmv x5 al 250000rl felan 4000motor süper bi arac İstanbul Ankara 2 saatte gidersin sana garantilerim
Bende 98 Astra var km de 85 kuruş yakıyor şehir içi 1.10-1.20 basa gaz 1.40 yakıyor benzinde 1.80
Range rover için akaryakıttan daha önemli sorunlar var… ne demişler yolda giden bir range rover görüyorsan ya servise gidiyordur ya servisten geliyordur… kazasız belasız cezasız sürüşler dilerim
Dursun köşede bir süre kullanma
Aslında haklısın
Gerek yok güzelim arabayı heba etmeye sonradan bulamazsın pişman olursun
Aslında çok severek kullanıyorum. Ama km şu an 3 tl yakıyor şehir içi
Eee araba yakıyor işte normal
bisiklet az yakar
Şakacı seni. Ama araba değil o
sürülüyo 2' side ama
Birini sen götürüyorsun. Diğeri seni götürüyör. ☺️
2 sinde de pedal var.. ha gaza basmışsın ha pedala.. sürüyon geçiyon otobüs şöförünü
😂😂😂😂😂Allhım ya.. seni düşmnlarımmı gönderdi
yoo ben kendim geldim
Aferim iyimisin güneşte falanmı kaldın☺️
zekâ nerde kaldı.. çay içiyor galiba
😅😅😅😅😅
Paran mi yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?