Kısaca al sat için hangi arabayı önerirsiniz (piyasa durgun bıliyorum) bütçe 300 500 bin tl
10 gü
Kısaca al sat için hangi arabayı önerirsiniz (piyasa durgun bıliyorum) bütçe 300 500 bin tl
Cevap
3Cevap
Galericiyim dediğin gibi piyasa durgun bütçende sağlam değil en mantıklı tercih temiz
Hyundai i20 olabilir 2012 -2015 bulabilirsen eğer temiz uygun fiyata veya clio 4 2013-2016 arası olabilir veya son olarak az daha bütçeyi zorlayıp fiat egea tavsiye ederim bana sorarsan 300-500 e araba alıp satmanın mantığı yok çok kazandırmaz biraz daha bekle paranı biriktir egea megane 4 gibi araçlarla başla
Era, 1.3 albea, symbol
Hundai Era blue ve Fiat egea
Bu fiyata bulamaz
Çok var
Ben 178 e giden Era gördüm hemde cam gibi
Hocam 400 binde arabayı kim alsın
Bilmiyorsun işte benzinli araba alırsan motoru 60 80 bin arası değişiyor ayrıca uzun ömürlü motorlar şahin araba mı sandın bu arabalarında 100000 de motor yesin
Al sat yapacak alıp kullanmayacak bende galericiyim elinde patlar araba temiz kullanılmış km si az kolay bulamaz eski araç zaten
Bence sen o işi yapma hiç zarar edersin ki bu soruyu bi galerici sormaz
Dostum 1. Si soruyu soran ben değilim ben yardımcı olmaya çalışıyorum soran arkadaşa 2. Si istanbuldaysan misafirim edeyim seni işi yapıp yapamadığımı görmüş olursun
Kardeşim bu soruyu bi galerici sormaz iş yap dahada kazan ama km si 1500000 e gelmiş araçlar bile satılırken 400.000 de arabayı kim alır demen saçmalık
Hocam piyasa eski piyasa değil elimde 350 binde toyota corolla var 4 aydır yatıyor kapıda
Bahsettiğin km de satılan arabada günlük hayatta kullanım için alındığını kesinlikle düşünmüyorum ben 100 bin üstünde araba bulundurmam kolay kolay piyasada en fazla talep megane 4 ve fiat egea da onlarda bile bazen sorun yaşatanlar oluyor sen düşün artık
Corolla dağıtırsa toplaması zor motoru pahalı geçen hafta bi elentra benzinli motor yaptırdık kardeşime motor 0 65.000 lira bu araçların motorları ucuz o yüzden km takıntısı yapılmaz
Neyse hocam kusura bakma sende herkesin bir fikri yorumu var çok yormayalım birbirimizi hayırlı geceler olsun
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Yapay Zeka Cevapladı
Al-sat işleriyle ilgileniyorsan, piyasası sağlam ve kolay elden çıkarılabilen bir araba seçmelisin. Fiyat sürekli değiştiği için kesin bir model önermek yerine sana şöyle diyebilirim; Renault Clio, Toyota Corolla ve Togg T10X şu aralar Türkiye'de gözde modeller arasında. Mart ve Nisan 2025'te satış rekorları kırmışlar, hala popülerler.
Bütçene uygun olarak detaylı bir piyasa araştırması yapman daha mantıklı olur. Arabaların kondisyonunu iyi kontrol et, çünkü bu işte kârın anahtarı o! 🚗🛠️ Hadi bakalım, umarım bol kazançlı işler seni bekliyor! 🤞🏻