Özellikle acil bir işim çıktığında bu cümleyi çok kuruyorum.

Özellikle acil bir işim çıktığında bu cümleyi çok kuruyorum.

Bazen iyi ki var dediğim oluyor. Özellikle tatile Erdek'e gideriz. Eskişehir'den direkt otobüs gitmiyor ve en az 3 otobüsle 7 saatte otele varabiliriz. Arabayla giderken 3 saat daha kısa sürede varıyoruz. Aynı şey köylere giderken de gerekli oluyor. Günlük 2 sefer yapan büyükşehir belediye otobüsleri nedeniyle aşırı sıkıntı yaşıyoruz. Özellikle akşamın belirli saatlerinden sonra otobüs ve minibüs gitmeyince ertesi sabahı beklemek zorunda kalabiliyoruz.
Atla intikal etmeyi sevmiyorum mecbur biryere gidince otobüsle değil arabamla serin serin rahat rahat gidiyorum ve bu aralar çok fazla diyorum iyi ki arabam var diye kafama göre plan yapıyorum çıkıp gezebiliyorum ama otobüs öyle mi beni ulaşımdan soğutuyor yakıt fiyatları pahalı ama cidden konfor olarak fiyatlara aldırış etmeden biniyorsun.
iyi ki murat124 umuz var diyoruz , kendisini seviyoruz nostalji çok tatlı falan ama şu an kendisine arka disk fren balatasi arıyoruz. 😀 hiçbir yerde yok. Ama olsun iyi ki var kendisi , seviyoruz 💜💜
iyi ki arabam yok. Teyzemin var da sürekli bozuluyor, onarımına çok para harcıyor. Yenisini al diyoruz dinlemiyor. Bir de arabası olan hep oturmaktan kilo alıyor, tembel oluyor.
Ha acil işim çıkarsa tanıdık birinden istersin veyahut taksi çağırırsın olur biter.
Cevap
6Cevap
Aracım yok ama olsa iyi olurdu
Elbette oluyor. Kendime ait bir aracım yok ama babamın ve erkek kardeşimin var. Ama sonuçta oda benim arabam sayılır. İnsanın kendi arabası gibisi yok valla. Gitmek istediğin yere rahatlık ile gidebiliyorsun. Toplu taşıma ile zor oluyor bazen ya çekilecek dert değil toplu taşımalar.
Elbette oluyor. Kendime ait bir aracım yok ama babamın ve erkek kardeşimin var. Ama sonuçta oda benim arabam sayılır. İnsanın kendi arabası gibisi yok valla. Gitmek istediğin yere rahatlık ile gidebiliyorsun. Toplu taşıma ile zor oluyor bazen ya çekilecek dert değil toplu taşımalar.
İstanbul gibi bir yerde her dışarı adımımı attığımda "iyi ki arabam var" diyorum.
Ben İstanbul trafiğini sevmiyorum hiç.
Arabam yok ama olsa "İyi ki arabam var" derdim.
Elbet olur kanka.
Tabi ki, araba özgürlüktür.
Katılıyorum.
iyi ki babamın arabası var elhamdüllila
Ahahaha iyiymiş.
Olmuyo, kendime ait bisikletim bile yok
Bu araba sana arıza cikarmasinda hsjsiiwhsii
Aman çıkmasın, çok masraf.
Tabi canım
Arabam yok olsa derdim
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?