Türkiye'de 35 bine iPhone 13 promax alamiyorsun 😂
Erdoğan nasıl milleti soyuyor izleyin
Ama tabi küçük kaçak işleri var senede bir defa çıkış yapması lazımmış vs
Türkiye'de 35 bine iPhone 13 promax alamiyorsun 😂
Erdoğan nasıl milleti soyuyor izleyin
Ama tabi küçük kaçak işleri var senede bir defa çıkış yapması lazımmış vs
Türkiye gibi bir ülkede yaşıyorsan o dediğini anca rüyanda görürsün. Millet herşeyi dört dörtlük alır bizim ülke hala yerinde saysın dursun. Adamların bindikleri arabaya biz bin senede çalışsak alamayız. Ekonomi çok kötü türkiyede araba fiyatlarını zaten hiç söylememe gerek bile yok.
Türkiye gibi bir ülkede yaşıyorsan o dediğini anca rüyanda görürsün. Millet herşeyi dört dörtlük alır bizim ülke hala yerinde saysın dursun. Adamların bindikleri arabaya biz bin senede çalışsak alamayız. Ekonomi çok kötü türkiyede araba fiyatlarını zaten hiç söylememe gerek bile yok.
Araba bağlanında da soru sorup paylaşın 😁
Fiyatlar ve vergiler aşırı yüksek ona tek kelime etmem ama Gürcü araba işi, şu an halen alan varsa ben daha ne deyim. Gümrük Gürcü arabaları kaynıyor (Yakalanıp bağlanan)
Cevap
12Cevap
Türkiye'de yaşayanlar yaşıyoruz sanıyorlar, karnını doyuran çok şükür diyor. Ne desen ne anlatsan boş
Elleme ne halleri varsa görsünler
Onlar kendine acımıyor, değer vermiyor, ben hiç acımam
Adam çok küfür doyiyoruz diyor doymayi lüks sanıyor geri zekli sakallilar
Gürcistan niye gidiyor baban 😅cici annen olmadığına emin misin? Çünkü Gürcü de araba ucuz da olsa oturumu olmadan türliyeue getiremez
Var tabi tanıdığım çocuk abisiyle 2 tane mustang getirdi california dan
Evet vergisini gürcistana öder. 2 yılda bir de muayeneye girmesi lzım
Bu paylaşımdan sonra senede bir kaç defa silivriyide görecek o araba :))
Ondan korkan onun gibi olsun lafının arkasindayim
Yürrü beee :)) seneye hazirana kadar dışarıda kalabilirsen sonrasında ülke sana emanet
Amacınız nedir bende dün kıbrıs tan 1 euro ya ufak su aldım
Vergi ödeyecek ama yine 🤪
Mustang sifiri 30 bin dolar amerikada
Ülkemiz vergi çok başka gelir yok kasa boş
Ne canım bi ülkede yaşıyoruz Ya
Bulmuştur bir yolunu
Batum da öyle
Fiyat uygun orada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?