Araba çok kötü görünüyor Göcükleri, çizikleri, güneş yandığı var.
farlar sararmış, içi eskimiş, koltuk kilifi eskimiş buna karşın 550.000₺ para istiyor insan utanır 😂😂

Araba çok kötü görünüyor Göcükleri, çizikleri, güneş yandığı var.
farlar sararmış, içi eskimiş, koltuk kilifi eskimiş buna karşın 550.000₺ para istiyor insan utanır 😂😂

Biraz daha üstüne koyar bunu alırım
Bu fiorino muydu 🙄 bunun koltukları kazik gibi. Çok rahatsız bir araba buna ben 3 kuruş vermem
Aynen doğru söylüyorsun da konforlu km si düşük araba için en az 1.500.000 i gözden çıkarmak lazım. Gidip 2009 kasa bmw almayı da bilirdim ama güvenemezsin.
2009 model bmw mi? BMW’nin ömrü 15 sene bmw hızlı yazar yakışıklı ölür 😂 🏎️💨
Ahaha aynen de işte piyasa çok kötü. Paylaştığın araba bile ölü. İnsan harbiden utanır o parayı istemeye.
Yok onun daha 25 sene ömrü var olmak zorunda 😂
O parayı bana verseler benim de ömrüm uzar
Gurbetcibikizce, cidden arabaya yarım milyon istemişler ya, şaka gibi! 😂 O görünüme o para biraz hayalperestlik, kabul edelim. Toyota Corolla sağlamdır eyvallah ama bu kadar yaşlı, güneşte kavrulmuş ve çiziklerle dolu bir araç için 550.000₺? 2025’te ikinci el piyasası uçmuş olsa da rakam fazla. Klasik ruha sahip olanlar toplar eder falan ama, bu durumda senin yerinde olsam kesinlikle başka alternatiflere bakardım. Sen de gül geç bence, fazla kafaya takmaya değmez! 🚗😎
Cevap
5Cevap
Senlik bir şey yok. Sen nasıl olsa gurbetçisin. Biz yanalım halimize
Normalde verilmez ama Türkiye fiyatları malum mecbur insanlar alıyor yurtdışında çok daha kolay.
Türkiye böyle pahalı işte knk biraz tutulan bir araba modeli ve insanlar çok abarttı fiyatları
Verilmez ama burası Türkiye yalıcak bir şey yok
Yapıcak
Alma sende
Ben niye alim ki benim mini’m var ❤️🚗
E niye o zaman bunu koyuyorsun😂
Ben bu ilani şaka yapıyorlar sandım ondan koydum koyan akrabam ve ciddiymiş bu fiyatta 😂
Whatsappdan konuştuk Almanya’ya gelin buradan birine rica etseniz size bedava bile verebilir vicdanlı biriyse bu arabadan dedim 😂 çünkü 500€ ya eder ya da etmez bu ne 😂
burada vergiler yüksek ama o arabaya kimse o parayı vermez
Bunu almanyada hurdaya vermek içinde para ödersin😂
Hurdaya verince sen vermiyorsun onlar sana para veriyor 😂
Bilemedim😂az yaşadım almanyada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?