Tek amaç paraya önem veren karşı cinsi etkilemek olsa gerek :D

Tek amaç paraya önem veren karşı cinsi etkilemek olsa gerek :D

Sahip oldukları maddi varlıkları insanların gözüne sokarak ne yapmak, nereye varmak istemektedirler? En fazla ayak numaraları kadar zeka seviyesindeler. Varlıklı ve zeki insan, sahip olduğu maddi varlıkları gösteriş aracı olarak kullanmaması gerektiğini bilir. Karşı cinsi bu şekilde etkileyebileceğini düşünmek zaten düşük zeka belirtisi.
Hayır atıyorsun tamam da kadraja aracın markasını sokmak in gösterdiği o üstün çaba nedir bak benim mercedes im var demek için atılan bütün paylaşımlar bana sadece kahkaha attırıyor hepsiyle de dalga geçerim daha bir kere çekmedim içinde çekerim açıyı seversem ama marka model shovu yapmam. O tip insanlar gösteriş budalası hava atttılları için beyne giden hava eksikliğinden kaynaklı sadec Q vardır diyorum 😂
Hiç sevmem bu tarz paylaşımlar yapanları. Bana çok itici geliyor. Zeka seviyelerinin olduğunu düşünmüyorum şahsen ben. Arabasıyla gösteriş yapıyorlar bir nevi. Sanki nispet yaparmış gibi. Bana çok itici ve komik geliyor. Belki bir başkasına çekici gelebilir ama bana öyle gelmiyor.
Hiç sevmem bu tarz paylaşımlar yapanları. Bana çok itici geliyor. Zeka seviyelerinin olduğunu düşünmüyorum şahsen ben. Arabasıyla gösteriş yapıyorlar bir nevi. Sanki nispet yaparmış gibi. Bana çok itici ve komik geliyor. Belki bir başkasına çekici gelebilir ama bana öyle gelmiyor.
Cevap
74Cevap
Gösteriş yapıyorlardır
Gösteriş, "bakın benim param var " Zengin lüks bir yaşama sahibim elitim havaları, kimisi de kadınları etkilemek amacı.. Spor salonuna gider kasını atar, yemek yer story sine ekler. Evlenir 1000 çeşit "koçişim " paylaşımı yapar 21 yy da gösteriş budalılığı diyorum onlara. Dünya görmemiş, cahil kesim...
Amacı yanlış anlamışsın :D Bu şey gibi, bir insan dışarıda kafede takılıp yemek falan paylaşmayı sever ya.. Onun gibi hobi.
Yok kanka karşı cins değil mesele. Bir nesne aşkı var bu erkeklerde. Yani anne baba kardeş eş çocuk değil. Bir nesneyi çok kutsallaştırıyorlar. Bebekmiş gibi davranıyorlar emin ol kendi çocuğunu bu kadar düşünmez. Aman nasıl sevmiyorum böyle erkekleri varya... Bir kaşık suda boğasım var
Ara ara atılır da, sürekli atıyorsa bir şeyin eksikliğini çekiyordur. Özgüven olabilir mesela..
Bu, yemek story'si atan kişiler için de geçerli.
Ben, şu koca son 4-5 yılda toplasan 2-3 kere atmışımdır araba storysi. Geri kalan her şey gezdiğim yerlerin storysi oluyor.
Ayrıca ekşi sözlükten içerik almak da iyi diyorlar. :D
Bu şekildeki karşı cinsin sayısı karşı cinsinin genelinin içinde %90 gibi çoğunluk yer kaplıyorda ondan 😎 karşı cins parayı görür görmez damlıyor sorsak erkeği dört kadınla evlenmesine karşılar ama yatta 40 kadınla seks partisi yapmasına karşı değiller yeterki para olsun
Şu an arabamda yok 😂 Genel olarak Instagram'da pek hikaye atmıyorum. Arada eski arkadaşları görürsek, düğüne gitmediğm zaman gitmiş gibi göstermek adına falan atarım.
Eğlencemi ve mal varlığımı insanlardan saklarım.
Zekayla alakası yok keyif işidir.
Biz sizin 50 liralık ojelerinize laf ediyor muyuz benzin 25 lirayken.
Sürekli paylaşmak hoş değil, kendini tatmin etmektir.
Bunlar böyle kardeş bir insanın bir şeyi sevmesini ilgi duymasını ve bunu paylaşmasını kabullenemeyen ezikler. Benim arabam var kırk yılın başı bir manzara hikayesi atarım ama daha fazla atana da saygı duyarım. Bende haftada bir iki defa boks hikayesi atıyorum kimi zaman sparing kimi zaman torba dövme ya da ip atlama. Bazı arkadaşlar tanıdıklar şaka ile karışık bana da laf atıyor. iyi ki bir boks yapıyorsun diye yahu eziklik bu kadar olur. Git sende tenis oyna tenis videosu çek önüne geçen mi var. Ben insanları hiç anlayamadım bu kıskançlık bu öfke fesatlık ve kindarlik nedir çözemiyorum.
Ne ironik bir fotoğraf. Fotoğrafta görülen hikayelerin tamamı kadınlar tarafından atılmış galiba onlarda paraları ile erkekleri etkilemeye çalışıyor.
Erkekler araba st atar bizde yemek atıyoruz. Zeka seviyesi olarak konuşmak ayıp olmuş. Ama karşı cins olarak konuşursam hiç bir kız araba storylerinden etkilenmiyor.
Ne alakası var hoşuma gidiyor yolda müzik dinlerken video çekmek…Otobüsle şehirler arası giderken ya da trende çekiyorum.. Trenle hava mı atıyoruz yani ya da trenin sahibimiyiz..
Bilmiyorum. Benim arkadaş yeni ehliyet aldı. Bakıyorum altında her akşam başka bir araba. Sürekli story atıyor. Egolu havalı tavırları var biraz
Kaç yıldır araba var ama bir kere bile arabayla fotoğraf çekilmedim. Sürekli atanların da maddiyata çok önem verdiklerini ve hassaslıktan yeterince anlamadıklarını düşünüyorum.
Yediği gezdiği içtiği ve giydiği ile resim atanlar genelde bunlara aç ve ezik likten gelen görgüsüz insanlardir. hayatlarina dikkat edin anlarsiniz
bende çok nadir atarım ama öyle direksiyonu çekeyim, markasını göstereyim değil. Dinlediğim müziği ve yolu paylaşırım. anı paylaşmak amaç
Eskiden ergence bulurdum da şimdi zevk meselesi diyorum. Kimisi arabaları çok seviyor çok şey yapmamak lazım
- ilerdedir Hayatta yapmam bide lokantada yemek fotografı atanlara Atsan bile yemeklerin gözükmemesi lazım. Yiyen var yiyemiyen var
Araba storysine düşen kızın da aklı yoktur zaten. İki aptal birbirini bulup başkalarının başını yakmazlar böylece.
Arabalara ilgisinden değil de havasından atıyorsa ego seviyesi belirtileri o da zekâ seviyesini kısıtlıyor
Arabasından başka övünecek bir meziyeti ve zeka seviyesi de yok demektir zaten
suratımı ekşitiyorum öyle insanları görünce amaç ne ya tabii zeka olmayınca arabasıyla övünüyor
sürekli popo atan kızların max zekasından daha fazladır
Kızlar bize diyorsunuz da aptal aptal her şeyin fotosunu çekip paylaşan da sizsiniz 😅
Seviyordur arıyordur ona bakilirsa başka kategoriden tonla story atan var ilgimizi çekmediği halde ama bir şey diyemeyiz karşı tarafın kendi zevki. İnsanları zevklerinden mahrum bırakmak bize kalmamış
Araba kiralama şirketlerini zengin edecek kadar.
Ne yazıkki genç hayatı bilmen kadınları etkilemeye calışmak özgüven eksikliği
Görünce bizden vay anasını direksiyona bak dememizi bekliyolar heralde
Ben itici buluyorum araba para alkol hikayeleri atanları
Erkeklerin atma amacı zaten belli de. Kadınlar neden atar onu anlamam.
Ben yediği yemeği paylaşanlarında zeka seviyesini merak ediyorum.
Ayakkabı numaralarından düşük olduğunun Garantisini verebilirim
Öylelerinde bırak seviyeyi, zeka aramak bile yanlış olur ;)
Her şey ego değil. Öyle zevk almıştır atmıştır. Ama çoğu insan ego için atıyor bu gerçek
Gösteriş budalasıdır net av peşinde olan çakaldır 👍 varın siz anlayın artık seviyeleri nerelerde
Ben çok önyargılı değilim bu konuda hiç atmadım öyle bir soru ama onlarda anlayışla karşılıyorum çünkü kendilerinden çok arabalarının konuşulması Onları çok mutlu ediyor en azından mutlular
Erkeklerde belli niye attıkları shshsbs kadınlarda genelde yeni yapılmış tırnaklarını göstermek için atiyolar hababssbsb
Sürekli yemek masa ve kahve storisi atanlarla aynidir net.
çok mantıklı gelmiyor bana..
kaç defa araba aldım bir tane foto paylaşmadım, paylaşmam da..
yeni almistir ehliyetini olabilir kimsenin psikolojisi iyi degil ki
Dur araba modeli ezberliyodum nerde kaldım hadi tempo daha galerici erkek tavlicaz 🙄
Hoşlarına gidiyor karışmamak lazım
2 senede taş çatlasın 2 bilemedin 3 kez atmışımdır ☺️
Gereksiz insanlar bak ben araba sürüyorum beni bişey sanın bana wow deyin . Araba önünde fotoğraf çekenlerde aynı. Şunu diyor bunlar olmasa sizde beni beğenmez sevmezsiniz
Mafiyati ön plana sürüyorlar ve bencee buu bii ozguvensizlik belirtisi bana goreee
Ben de kızım istediğim gibi atıyorum keyfimin kahyası mısınız sizene. Arabanız yok diye kudurdunuz sanırım.
Türk kızlarının zekasına paralel işte 🤣😂
Umrumda değil işim olmaz böyle kişilerle
Kendin açıklamışsın zaten 😝
Normal insandır sadece malını seviyor
Gösteriş yapmayı sevmiyorum hiç
Kızlar babasının arabasıyla yapıyor ama 😅
Daha bu zamana kadar hic atmadim
Iyy nefret ediyorum ya şunları görmekten max 2 iq
1 ıqsu bile yok böyle tiplerin
IQ tek haneli.
görüşüne katılıyorum hçtlşhiğgğh
İçtiği kahveyi atan kişilerden daha fazla 😉