sorumun meali şu:zeki insanlar daha mı iyi araba kullanıyor..
yazın bakalım görüşlerinizi..
yazın bakalım görüşlerinizi..
Kesinlikle doğrudur. Çünkü zeki olanlar nerede ne yapması gerektiğini bilir çabuk öğrenir. Refleksleri iyidir dikkatlidir. Sadece gaza basıp önüne bakmaz her tarafı kontrol eder. Aynalar dikiz aynası sağdan soldan gelen giden hepsine bakar. Tehlikeyi önceden farkeder...
Bu tamamen ayrı bir yetenek araba tutkun ne kadar çoksa o kadar iyi kullanırsın bir bütün olabilirsen araba ile her hareketi senin hakimiyetinle gerçekleşir
Yok be ne alakasi var. Erkeklerin refleksleri kadinlardan daha iyi, erkekler kadinlardan daha iyi kullaniyo ama refleks iyi diye daha zeki olmuyolar. Bu yetenek, pratik sadece.
Tabii ki zekada var. Örneğin iki araba arasına park edecek. İki arabaya da vurmadan park etmesini tasarlaması zeka işi.
Cevap
22Cevap
Zekayi vs bilmem o koltuga oturdunmu o arabanin bor parcasi olacaksin vede ona hukmeden en islevli parca olacaksin bukadar
Bu tamamen dikkat ve pratikten geçiyor.. Zeka ile bağdaştırmamak lazım
Biraz beceri biraz cesaret isi araba kullanmak bana gore
araba sürmek için gerekli olan şey beceridir, koordinasyon ve çevre kontrolü zeki değilim belki ama sporculuk avantaj
yooo tamamen motor beceri. kimisinde var kimisinde yok.
Zeki insan aklını iyi kullanır, aklını iyi kullanan kişi arabayı nasıl kullanır sence
kanatlandırır..:)
Şöyle özetleyeyim araç kullanmak için şunlara ihtiyaç vardır;
%60 Beceri
%15 Zeka
% 5 Pratik Zeka
%10 Refleks
%10 Dikkat
Refleksi kuvvetli olanlar daha iyi kullanır. Kadınlar vitese daha çok hakimdir. Sence 😉☺
Hiç alakası yok. Hatta çok zekiler bence teknik konularda daha zayıflar
alakası yok..
çevremde o kadar zeka seviyesi düşük usta şoförler var ki..
Zeka ile alakası olabilir de üstün zeka ile değil pratik zeka ile dir daha çok
Bence var nasıl park edeceiğini bilmeyen gereksiz sol şeridi kapatan abart eksozla milleti rahatsız eden gerizekalılar var çünki
Bence dikkat önemli ve refleks. Panik yapmamak. 😂
Hiçbir alaka kuramadım :D
evet iyi araba kullanırım
Varsa eğer ben çok zeki değilim 😊
Ya araba kullanmak çok kolay orada 3 pedal var gaz, fren ve debriyaj bunlara sırayla basacaksinn... ha bide arada direksiyonu sağa sola cevircen bitti
Bizim kafamız çalışmıyor, meale göre sen cevapla.
aslinda var , ama pratiklik de oldukca onemli
Zeki insanlar her seyindaha iyi yapiyor
Zeka ve yetenek gerek
Onu bilemem ama okuzler kullanmasa iyi olur
var tabikiside
Hayır tabikide.
hayır yok
arabayı insanlar kullanır
Yok :D
ne alaka?
Bugün trafikte sinirlenince ne m. l insanlar var dediğimde arkadaşım iyi araba kullananlar zeki olanlardır deyince, birde sizlere sorayım diye düşündüm..
Bence yok
Alakası yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar