Audi a3'ü satıp q2 veya q3 alma düşüncem var mantıklı mı sizce?

Audi a3'ü satıp q2 veya q3 alma düşüncem var mantıklı mı sizce?

Bu zamanda mevcudu korumak daha mantıklı bence
İlle de alacağım diyorsan..
En azından hibrit olsun
Mümkünse de elektrikli olsun...
Yol tutuşu bakımından a3 öndedir. Ancak suv biraz daha konforlu olur. Sizin aradığınız özelliklere bağlı ve sattığınız araç aldığınız araçtan daha mı düşük km de daha mı bakımlı bunlarda önemli. Açıkçası beni. Yarışla hızla işim yok. Ben konfor odaklı birisiyim. O yüzden suv tarzı bir araç isterim. Eğer zorlayabilirseniz Q5 öneririm.
Evet konfor istiyorum biraz daha. Zaten araç alırsam sıfır alıcağım. q5 biraz fazla büyük gibi geldi bana.
Konfor istiyorsanız Q serisi idealdir. Biraz görüş meselesi. Ben büyük araçları seviyorum. Belli dönem 2007 model Q7 kullanmıştım. Ondan inince bütün araçlar küçük gelmeye başladı. Şimdiden hayırlı olmasını dilerim aracınızın eğer alırsanız
Teşekkür ederim. 👍
Yakışırr.
🤩
Cevap
5Cevap
Bence gayet mantıklı
X3 al audi kadar içi boş bi araba görmedim boş gösteriş arabası
Mazda al ömürlük kullan
Audi gereksiz bir araç. Parana yazık
Neden peki?
Yedek parçası pahalı, kendisi dayanıksız. Çok çabuk bozuluyor
Bence audiyi alan birisi yedek parçasını kafasına takacağını sanmıyorum.
Neden araç bozulmayacak mı? Ki sık sık bozuluyor
Durduk yere bozulacağını sanmıyorum.
Ve zaten arabaya 900k veren kişi parça fiyatlarını gözden çıkarmıştır.
Ohoo öyle bir bozulur ki,
Bizim bir tanıdıkta Audi'nin sedanı vardı. Araçın iki katı masraf yapmıştı 😂 en sonunda aldığının yarısına sattı
900 bine araç alınacaksa direk Toyotaya gidilmeli. Yok araç değiştirecek kadar zenginsen hiç riske gitme. Adres Mercedes Benz
Benim dayımda 2016 a4 var bir kere bile sorun çıkarttığını duymadım. Ben bir araca milyon vereceksem bence bu toyota olmamalı.
Ben aracı alırken Mercedes a200 serisine de baktım ama iç tasarımı bana çok güzel gelmedi.
Böyle bir site var ( m. carcomplaints. com ) araç sorunları yazılıyor. Buraya da bak ama diyorum Audi pişmanlıktır. Toyotaya fakir arabası olarak bakma. ABD'de en çok satılan araba markası. Zaten ülkede Corolla bile 700 bin bandında. Toyota Avalon alsan 1-2 milyon falan olur sıfırı
Mercedesin en ucuzuna bakmışsın. Bak oradan E300'e gözün gönlün açılsın. Yine diyorum Araba denince tek adres var: Mercedes Benz. Diğerleri at arabası
Bir şey soracağım, senin kullandığın araç maybach falan herhalde.1m bütçem var ise gidip e300 alamayacağıma göre?
E280
Senin tercihin tabii ama benden öneri idi. Paran varsa Mercedes, yoksa Toyota, Honda ikilisi
Öneri için teşekkürler. Herkesin zevki, anlayışı farklı tabii.
Rs q8 al
Para olsa :D
Gün gelir olur. Hayırlısı
Anlaman için kaç kere daha istek atmalıyım?
Acaba ben kaç kere isteğini kabul etmeliyim?
Kabul ediyorum tekrar atıyorsun.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?