Ben volvo diyorum (saglamlik acisindan)
Esim Q7
Siz olsaniz hangisini alirdiniz
Ben volvo diyorum (saglamlik acisindan)
Esim Q7
Siz olsaniz hangisini alirdiniz
Geçen hafta Audi q7ye bindim, amcamda var.
Anormal bir yakıt tüketimi var, anormal.
Q7 motoru yanlış hatırlamıyorsam Porsche’de kullanılıyormuş, aynı motor varmış.
Fakat benim için Zengin gözükmek vs önemli değil ben Volvo tercih ederdim.
Q7 Zengin gösterir, daha gösterişli ve kaslı bir araba fakat Volvo daha elegant geliyor bana..
Benim tercihim Volvo olurdu.
Hayalimdeki araba da Volvo v40 zaten.
Degerli yorumun icin tesekkur ederim 😊
Cevap
46Cevap
Volvo güzel.
Volvo süren biri olarak diyorum bunu pişman olmazsın.
Umarim ikna edebilirim
Allah kaza bela vermesin guzel gunlerde kullanin 😊
Volvo'yu severim diğer araba markalarından bence daha önde her anlamda
Sağlamlığı Bakacak Olursak İkisi de Son derecede Güvenli Sağlam Suv Araçlar ⭐ Ama Bildiğim Kadarıyla Volvo b tık önde olduğu söyleniyor ama benim seçimim Alacak olsam Audi den yana olur
Ciddi ciddi bu kadar paranin 1/100 birine bile sahip olsan burada ne işin var diye kimse sormuyor gerçek sanık cevap veriyorlar değil mi
Q7 konfor açısından tercih edilebilir, Volvo soğuk bir araba modelini çağrıştırıyor. Biraz da yüksek Q7 geniş içinde rahat edilir.
Hız için audi sağlamlık için volvo yurtdışından mı alacaksınız
Evet dostum
İyi daha ucuz bende öyle düşünüyorum da sıkıntı çıkmaz demi yabacı plaka olacak sonuçta
Yurt disinda yasiyoruz zaten
Sağlamlık ve arıza oranı bakımından volvo tabiki de.
Volvo alın tabiki de bayılıyorum bu aracın hurda haline bile😂
volvo tabi ki ya volvo dururken audi alınır mı
Volvo gereksiz abartiliyor. Saglam falan da degil rahat hic degil. Audi alin geçin.. ama alabiliyorsaniz en iyisi mercedestir
Mafya arabasi gibi geliyor mercedes.
Rahatlik olarakda bindin mi hic?
Abimde var gayet rahat
Kaç kez aldın volvoyu ve ardından audiyi bu kıyaslama yaptın şimdi
A8 kullandim xc 60 kullandim e200 kullandim mercedes en iyisi.. herkesi kendin gibi iskembeden atiyor sanma. Volvo çöplüktür gosterdigi imajin tam tersidir. Bunlar bizzat kullandiklarim. Dierlerini de gormuslugum binisligim var.
Mercedes için demiyorum ben Volvo saglam falan degil diyonya onu diyorum Mercedes’in hikayesini bilirsin anlatmaya gerek yok
Volvo cok eskiden 90 lardan once eskiden kendi rakiplerine gore biraz saglamdi o kadar. Eskiden guvenlik kafesi şasi vs yok gibiydi. Tek guvenlik kaportayla saglaniyordu. kalin isveç celigi de fark yaratiyordu. İsmini burdan yapti zaten simdi onun kaymagini yiyor. Ozellikle rahatlik konusunda cok buyuk sıkıntıları var. Mercedes ve audiye gore.. audi de cabuk dökülmeye basliyor ariza yapiyor diye mercedesi katmak zorunda kaldim..
Volvo yayalar için bile ön cama hava yastığı kullanmaya başlayacak eee kalın çelikten yapılmasa tutarmıydı ve en iyi araç olmazdı bunu bilmeyen yoktur Mercedes her ne olursa olsun kendini belli ediyor ben burdayım yayla gibi araba
volvo alırdım q7 eskidi
Kasasi hosuna gidiyormus
kendi bilir
Araba desenli duvar kağıdı alacaksın galiba
Volvo sadece sağlamlık açısından tercih edilcek kadar ezik bir araba değil

tabikide kendi arabam. range 😅😅😅
Bunlarinda yeni modelleri guzel kapi kolu falan olmayan
Haklisin turkiyede fiyatlar cok ucuk. Arabayi aldin diyelim bide bunun yakiti var
Ölmek istemiyorsan volvo
Volvo tabi ki.
Volvo tabiki.
İkiside sevdiğim modeller yav ikisini de al :dd
Volvo hayalimdeki araba
Kesinlikle Volvo hiç tartışmam bile
Audi alırdım, yol tutuşu aşırı derecede iyi.
volvonun karizması ayrı
Ben de Volvo derdim sağlamlık yönünden.
Volvo güzel.
Audi ya🥲🥲
Q7 daha iyi
Volvo tabii ki.
Sizin de derdiniz büyük be kral 😀
Oyle valla
Yoo kendi yagimizda kacruluyoruz sadece
Volvo xc90
Volvo iyidir
Volvo alın kafaya takmayın
Net volvo
Volvo XC90
Volvo
Audi Q7
BMW.
Sağlamlık volvol
Volvo tercihim ;)
Audi
Volvo
Volvo suv isveç metali saglam guzel araba
volvo
Audi Q7 😇
Volvo
Audi tabiki
Volvo tabi
Bence de volvo iyi
Kafanagöre
Eşek alın
Arabaya ihtiyacimiz var
Eşeğe yok mu
Yok
At al o zaman
Volvo
A 7 al
Volvo
Güler geçerim
Nedenn
Çok farkı olan model değil aynı segment ebatlar da yakın sadece marka değeri sorgulanmış, gelen yorumlarda onu gösteriyor, sanki birazda hava atma amaçlı sorulmuş bir soru ne alayım q7 mi volvo,
Sen bence gerçekten jeep alacaksan range al alamıyorsan grand cheeroke al vb al senin dediklerin Olsa olsa tarlada çalışan sarışın geline benzer
Sacmaladiginin umarim farkindasindir.
Hava atacak bir durum yok.
Yorumlari okuduysan eger yurt disinda yasadigimizi gormussundur ve burada neredeyse tum arabalar ayni degerde. Range olaun audi olsun ya da mercedes ya da farkli bisey.
Esimle karar veremedik soralim dedik ne sacma bi yorum yapmissin
Yurtdışında olduğunu farketmedim, ikinci el alacaksan o başka, buradaki yoruma göre araba alanıda ilk defa görüyorum, genelde yurtdışındakiler küçük araba alır almanya fransa vb park sorunu vergi problemleri bizi kandırma istersen amerika içinse sorduğun modeller pazarda talep görmez
Bence küçük vw troc falan al easy going bunlar
Boy pos yoksa sorduğun modellerin yanında ufak kalırsın uyumlu olmaz almak istediğin arabaya bakarken aynayada bak nasıl duruyor bir fikir verir
Aslına bakarsan biraz yaşayarak öğrenirsin tecrübe et
Otur şöyle kapasını kapat bir beş dakka düşün gözlerini sakın kapatma
Aklına gelmeyeyim
Ödemeyi yaparken beni düşünebilirsin :))
Q7 daha iyidir
Audi
👍
Volvo
volvoo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?