Ben de bi kere unuttum AVM'de ara kat varmış ben 1. kata bakıyom yok 2. kata bakıyom yok hatta 2. katta aynı park yeri numarasında engelli park yeri işareti var dedim arabayı çektiler kesin. Sonra balına buldum slfksf
Başka şehre gitsem, arabayı terk etmeden bulunduğu yerin fotoğrafını çekerdim. Eskişehir'de (yaşamakta olduğum) genellikle gidilen yerin yakınlarına park ettiğimden dolayı sıkıntı yaşamıyorum.
arabamı sattım, istediğim araba bir ay sonra geldi.. arabam geldi ilk gün avm ye gittim.. sonra bir aylık alışkanlıkla arabayı avm de bırakıp taksiyle eve geldim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
624Ben de bi kere unuttum AVM'de ara kat varmış ben 1. kata bakıyom yok 2. kata bakıyom yok hatta 2. katta aynı park yeri numarasında engelli park yeri işareti var dedim arabayı çektiler kesin. Sonra balına buldum slfksf
😅😅
fdghdh
Bi de arkadaşları da yürüttüm bi tanesinin kolunda spor saati vardı kardiyo moduna almış çocuk 200 kalori yakmış sfşksfsf @pelinipeksade @Mehlay
Başka şehre gitsem, arabayı terk etmeden bulunduğu yerin fotoğrafını çekerdim. Eskişehir'de (yaşamakta olduğum) genellikle gidilen yerin yakınlarına park ettiğimden dolayı sıkıntı yaşamıyorum.
aracımı unutmadım fakat yanına dev gibi 2 tane suv araç park etmiş biran bulamadığım hissine kapılmıştım 😂
Aracımı AVM'de unutsaydım her yeri baştan sona gezerdim gerekirse anahtarla arabamı öttürürdüm illaki bulurdum arabamı
Genelde resmini çektiğimden böyle bir sorun yaşamadım
Park ettiyim yeri unuttugum oldu ama arayarak buluyordum
bir kere babam ile avm otoparkında arabayı kaybetmiştik 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Konunun arabayla alakası yok doğuştan m.. lık bu :D
Yahu arabanın yeri unutulur mu şaka değil mi bu :D
Sanki galeriye girmiş edasıyla gezinirim otoparkta ne yapicam
Çok fazla araba kiraladığım için başıma çok geliyor.
Benimde başıma geldi yanlış kata çıkmışım dedim herhalde çalındı
Başıma gelmişti çokta acelem vardı unuttum bende nereye park ettiğimi çok sinirim bozulmuştu kaldırıma oturup ağlamıştım
valla insan o moda giriyor :D
Aynen sonra çevreden biri geldi noldu falan beraber aradık bulduk 😂
Kafam guzelken carsida unutmustum ertesi gün zor buldum arabayi.
arabamı sattım, istediğim araba bir ay sonra geldi..
arabam geldi ilk gün avm ye gittim..
sonra bir aylık alışkanlıkla arabayı avm de bırakıp taksiyle eve geldim :)
park ettiğim yerin tüm bilgilerini not edip yoluma devam eden biriyim.
Dolaşıp bulmuştum
O kadar unutmam ya
Doktora gider b12 mi ölçtürürdüm
24 saat geçmesini bekler polis ararım
Olağan şeyler yapacak bir şey yok