Şu haberi görünce direkt kendi hallerim geldi gözümün önüne😂 Ankara'nın en büyük avmlerinden birinde tam 2 saat boyunca arabayı aradım, bütün güvenlik görevlilerini seferber ettim ortalığı ayağa kaldırdım meğer önünden 3 kez geçtiğim kolonun arkasında duruyormuş benim minnoş😄😄😅Sizin oldu mu böyle aracınızı kaybettiğiniz ya da yerini unuttuğunuz?
Aracınızı park ettiğiniz yeri unuttuğunuz, kaybettiğiniz oldu mu hiç?
Sene 2012 falan herhalde, öyle hatırlıyorum. Bir hatun kişisi ile İst / Avcılarda nezih bir mekanda kahvaltı yapmak üzere aracımı sokağa park ettim. Sonrasında kahvaltı mekanına geçip kahvaltı yaptık. İndiğimde aracı göremedim. Acaba başka sokağa mı bıraktım falan diye düşündüm baktım yok.. aklıma hiç çekileceği falan gelmedi :D sonra bir taksiye binip araçların çekildiği otoparka gittik :) üzerimde kart falan var ama para pek taşımam :) kızda vardı allahtan bendekiyle de birleştirip otopark ve çekme bedelini ödedik :) Sonrasında arabayı aldık gelirken para çekip kızın parasını verdim ve bu macerayı burada sonlandırdım :==)))
İlk arabami yeni almisim palio cinnah caddesinde yanastirdim arabayi. Esimi derste beklerken gittim gazete aldim arabada okurum diye segmenler tarafina gecmisim haberim yok:) ariyorum araba burdaydi diye bakiyorum yok kiyamet koptu araba nerde bakiyorum yok. Polisi aradim benim 06**245 plakali bordo paliom kayip. Daha sonra verdigim kayip ilani yuzunden beni cevirdiler bide ceza yemistim
Sıklıkla gelir başıma. Ama buldum çözümünü, hafızayı tersten film şeridi gibi geçiriyorum. Gittiğim en son yerden, geçtiğim yolları sırasıyla labirent gibi düşünüp arabaya ulaşıyorum :) Hatta bir kez cafeye geçip çay içerken nereye koyduğumu hatırlamaya çalıştığım olmuştu :)))
Cok sarhosken yolda ben nereye gidiyodum ya? Diye kendime sorup uzun sure dusunmustum aklima gelince evin yolunu dusunmeye basladim yolda kardesimi alacagim aklima geldi kardesimi nerden alacaktim onu baya dusundum kardesim zaten yakindaydi yanina kadar gidip direkt arka koltuga yatmistim :) normalde bes dkda gittigim yere varmam yarim saati bulmustu galiba
Kanser ilaçlarını 1 hafta kullan hayatın kararır kim olduğunu unutursun. dalga geçecek bir şey yok burda Allah yardımcısı olsun İnşallah en kısa zamanda bulunur araç.
En İyi Cevaplar