26 yaşındayım, hayatım boyunda araba kullanmadım. Gaz ve frenin yerini bile bilmiyorum fakat ehliyet alasım geldi. İçeri girsem durumu özetlesem gülerler mi?

26 yaşındayım, hayatım boyunda araba kullanmadım. Gaz ve frenin yerini bile bilmiyorum fakat ehliyet alasım geldi. İçeri girsem durumu özetlesem gülerler mi?
Bence utanılacak bir durum değil. Bende bilmiyorum bilmemek öğrenmemek ayıp aslında. İmkanın varsa bence öğren. Bende ilk başlarda ehliyet istemiyordum ama şimdi istiyorum. Bu devirde herşeyi bilip öğrenmek lazım a'dan z'ye. Bence tüm cesaretini topla ve bismillah de gir derim.
Bence utanılacak bir durum değil. Bende bilmiyorum bilmemek öğrenmemek ayıp aslında. İmkanın varsa bence öğren. Bende ilk başlarda ehliyet istemiyordum ama şimdi istiyorum. Bu devirde herşeyi bilip öğrenmek lazım a'dan z'ye.
Daha 26 yaşındasın yine de çok geç değil. Araba sürme hevesin varsa alabilirsin. Ben senin yerinde olsam şahsen ehliyet almak isterim. En azından ehliyet olur ve kenarda durur
Cevap
7Cevap
İhtiyacın varsa al
neden gulsunler arabayla hayatin boyunca isin olmadi.. ben de senin gibiydim. hic aramabiz olmadi ve hic ihtiyacimiz olmadi. girdim aldim ciktim.
Sacmalama gir be oglum. Senden kiymetli mi. Ihtiyacin varsa yazil gitsin.
Bir de sorsana otomatik motosiklet ehliyeti veriyorlar mi?
yanlisi bir düsünce ayni seyi bende düsünüyorum ama kimsenin kimseye gülmeye hakki yok bu konuda
Gülenler kendi dötlerine gülsün knk
Adamsın
Tabiikide hayır, git al ve çık👍🌟
kimsenin gülmeye hakkı yok git bence
Gir kanka ben de kullanmamıştım
Alabilirsin ya böyle düşünme
gir gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?