Benim uzak mesafe bir ilişkim var bir senedir beraberiz 4 Şubat 'ta erkek arkadaşımın yanına gitmek istiyorum İzmir'e gidiş dönüş bilet aldım fakat şöyle bir korkum var Akşam eve yetişememe korkusu bizim evde çok otoriter bir kural vardır Saat 8 oldu mu herkes evde olmak zorundadır. Ben de Açıkçası korkuyorum dönüşü yetişememekten korkuyorum daha önce gidiş dönüş aynı gün içinde şehir değiştiren oldu mu bilgi verir misiniz?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
uçakla gitsen daha mantıklı olacak otobüs 4 saate veya 5 saate gider yetişemezsin 8 de eve
Zaten uçakla gideceğim Sabah çıkış saatim 11 Evdekilerin çıkmasını beklediğim için biraz geç çıkıyorum ne yazık ki dönüşümle akşam 5 uçağın inis saati 6.30 falan oluyor ama yine de içimde bir korku var sanki
sana bir sorum daha olacak sevgilin İstanbul'a geldi mi hiç ya da ne sıklıkla o mu geliyor yanına
Evet 2,3 ayda 1 geliyor bu sefer ben gitmek istiyorum
11 de havalimanı için çıksan 13 gibi binsen 2 gibi ordasın 3 saat için değer mi sence bu kadar yorulmaya ailenden bence bir günlük izin koparabilirsin
epi topu olacağınız saat 3 saat mantıklı değil aşk için yetmez 3 saat
Inan yorgunluk hiç önemli değil Tek korkum eve yetişememek Onun dışında yorgunluk hiç gözüme gelecek bir şey değil Bir de ailemden izin koparma meselesine gelince benim ailem o kadar baskıcı ve otoriter ki inanın onlar yüzünden evde nefes almaya korkuyorum Şimdi şöyle biz bu Erkek arkadaşımla zaten Ciddi olduğunuz için ben aileme bir söylemek istemiştim ben söyledim Bunlar iki üç ay boyunca beni eve hapis ettiler Ben Pencereden dışarı kafamı çıkaramadım telefonumu aldılar zaten Erkek arkadaşıma ulaşamıyordum geceleri telefonumu gizlice alıyordum o şekilde kendisine haber veriyordum Yani o kadar sıkıyorlar ki hiçbir şeyimi söyleyemiyorum onlara istemeye geleceklerini söyledi kesinlikle kabul etmiyoruz kapıdan geri göndeririz kapıyı açmayız çok özür dileyerek söylüyorum Bana orspu muamelesi bile yaptılar senin bir yerlerin tutuşmuş evlilik merakına düşmüşsün Onun bunun erkeğine kendini yamatmaya çalışıyorsun gibi ciddi kelimelerde bulundular Ben de o yüzden hiç aileme çaktırmadan belli etmeden gidip gelmek istiyorum
yetişememeyebilirsin ama uçaklar rötöar yapabiliyor ailen dindar ve dar kafalı galiba
Ben o dediğini yıllardır yapıyorum. Sen uçak mı otobüslemi gideceksin.
Uçakla lütfen bana da bilgi verir misin
8 oldumu evde olacaksan eğer İzmir gibi bi yerden gidiş için ve dönüş için çok fazla vaktin olmaz. Sadece gaziemir de takılman icab eder.
Vakit önemli degil sence yetisebilir miyim yani uçak bekleme yapar sorun cikar diye korkuyorum
Hava durumlarına göre değişiyor şu bi gerçek İstanbul'a inişlerde sıra oluyor
Yetişirsin bence
Bence yetişirsin bence Bişy olmaz
Umarım yaaa
Hayatım boyunca ilk defa böyle bir şey yapacağım için ister istemez korkuyorum Hatta bayağı korkuyorum
Korkma kötü Bişy yapmıyorsun ki
Ama ailem böyle düşünmez işte öldürürler Vallahi beni
Nerelisin ki
Batmanlıyız biz
Oha ciddi misin
Batmanlılar çok kötü bu konuda
Kötünün de kötüsüler böyle bir şey görmedim ya ben bir aksilik çıkacak diyor Ödüm Kopuyor ama gitmeden de duramayacağım yani gitmek istiyorum gideceğim yani
Ben kendim vanlıyım aşiretiz ordan biliyorum😂
Benim ablam da vanlılarla evli
Kimlerden
Otobüs ile mi
Uçak
Yetişirsin hava koşulları uygun olursa
İnşallah yaa
Çok kısa kalacaksın o zaman
Evet max 3 saat falan amacım onu görüp koklamak inşallah yetişirim eve
Keşke o gelseydi daha fazla zaman geçirirdiniz
Bazı özel sebeplerden dolayı ne yazık ki gelemiyor
Anladım anlatmak istersen dinlerim inşallah sorunsuz gidip gelirsin
Seninki gelsin
Hep o geliyor Bir kere de ben gitmek istiyorum hep onu fedakarlık yapacak
Nerede kalicaksinjz
Kalmicam 3 saat falan durup dönücem
Nerede
Gitme
Niye gitmeyeyim ya gideceğim tabii ki de
Helin sen misin qpaisgwjwkw
Hayır helin kim O da mı böyle bir şey yapmayı düşünüyor Eğer düşünüyorsa lütfen kendisi ile iletişime geçebilir miyim😅😅
Ayrılmıştı en son hep gidiyorum diyordu o da İstanbul İzmir seyahatine sonra ayrılmasti
Aynı gün içinde mi gidip geliyordu
Bilmem ki konuşmuyoruz