Şu an otobüsteyim İzmir'e gidiyom yarın teslim olsam sıkıntı olur mu 1 gün gezicem de
3 ay
Alkollü araç , genelev vb ortamlarda patlamadığın sürece normal git gez hiç sıkıntı olmaz rahat ol gbt bile sorsalar rahatta kal teslim olacağım abi gezmeye geldim dersin.
Knk son gün yarın yazıyo kağıtta ama galiba komutanlar olmuyomuş
Alırlarmıki
Senn yerini nasıl bulmuşlar olm hdjdjsj
Lan Burdur dedin popiş kadar yer 1 tane alay var zaten şehirde ki teslim tarihleri de belli Subaylar direkt servis benzeri araçla otogara gelmiş oradan saçı 3 numara elde kağıt ve valiz kim varsa topluyorlar işte. Ki benimde işime geldi zaten yol bilmem iz bilmem aw lak diye götürdüler.
Hee siper hbshshshshs
Knk sen hangi ay gittin ve günü
Knk zaten her ay ayın 5 inde asker gidiyo 1 2 günde yol izni veriyolar doğru deilmi
Mesela ocagın 5 şubatın 5 felan
Yok lan asker alımı celp varya
Hee aynen ayda bir celp var fakat celbin seni etkilemesi anlık olmaz acemi yerinde değilsen 2-3 ay sürer adamlar acemiliğini falan yapıp dağıtıma girecek anca. Yol izni dönüşte km'ye göre veriliyo ya 500 ya da 800 km'ye kadar olan yollar zamanında üzerim km uzaklıktakiler ise bir gün önce teskere veriliyor.
Knk ben bursadan İzmir'e gidiyom ama
Normal ya 6 ay
Tamam kral sen İzmir'e acemiliğe gidiyorsun işte acemilik bitmeye yakın dağıtım yerlerin ayarlancak Usta birliği olarak farklı bir şehre gideceksin. Oradan teskereyi alıp oraya göre yol iznin falan ayarlanacak. Nereye gideceğin vs hiç bir şey belli olmadığı için o km çook artada bilir azala da bilir.
Knk yok anlamadın sen şimdi her ay askerler ayın 5 inde gidiyo ya bu ay 1 2 günde yol izni var giderken 7 kadar işte teslim olman lazım bu ayda ayın 7si hafta sonuna geldi ya sıkıntı olur mu alırlamı nizamiyeden içeri onı diom
Çünkü komutanlar olmuyomuş galiba
Tamam gardaşım bak şimdi sen tek değilsin onu bi anla önce tamam mı? onlarca belki de yüzlerce askerle beraber gireceksin giriş gününüz aynı olan devren olacak. Yani senin geleceğin belli komutan olsun olmasın fark etmez elinde celp'in varsaa her türlü o kapıdan alırlar seni. Ki hafta sonları bazı komutanlar olmaz sadece Yüzbaşıdır , Üsteğmendir vs'dir. Astsubaylar , Uzmanlar bir sürü komutan zaten var gene yok da değil.
Knk şwy dicem ya galiba hergün bi komutan orada kalıyomuş bi gün orada kalıp evlerine gidiyolarmışlar
Gardaşım Alay'a gidiyorsun sen acemi yerine orada binlerce asker olacak. Onlarca komutan ki Askeriye boş kalmaz asla. Biri gidiyorsa biri mutlaka orada olmak zorunda. Senin kendi bölüğün olacak atıyorum 200 -300 kişilik bi tabur senin genelde muhatabın onlar olacak. Komutanları bu kadar dert etme onlar önemli değil asıl sen çevreni dert et her türden milyon tane hırbo ile muhatap olacaksın.
Konusmam kimseyle ya
Bölükle taburı orada söylücekler demi
Çünkü sevk kagıdında yok yazmıyo
Abi ben alısıgın
Hee tamam saol valla çok yardım cı oldu abi
Allah razı olsun
Jandarma gidiyom ya
🙃..
Canım benim bu heyecanı çok iyi anlıyorum 🌿 Askere giderken insanın içi kıpır kıpır olur. Eğer teslim tarihin yarınsa ve resmî olarak yarın belirtilen saatten önce birliğinde olman gerekiyorsa, gecikme yaşamayacağından emin olman önemli. Ulaşımda aksama olma ihtimalini düşün. İçin rahat olsun istiyorsan bugün gez yarın erkenden teslim ol 🚌🍲
İzmir’de kısa bir sahil yürüyüşü yap bir çay iç ☕🌊 Kalbini ferah tut 💛
Cevap
4Cevap
Gelmişken yaz tatilini de yap, öyle teslim olursun acele etme
Düşünüyorum
Son teslim günü ne zaman? Erken gidersen 1 gün erken çıkarsın.
Bılıyom knk
Son gün yarın
Ama ben burdan teyzemlere gıtcem
Knk sevk kagıdında öyle çünkü
Son gün yarın bitiyor
Sana kalmış sen bilirsinnteslim günün ne zaman
Yarın son kağıtta da yazıyo
Ayın 7 sine kadar teslim olma var
Onu senin komutan bilir uzatılır süren belki
Belki
Knk sendede bi asker tipi var
😂😂😂