Selamlar.. Kadın tamirciye arabanızı gönül rahatlığı ile emanet eder misiniz yoksa erkek olmasını mı tercih edersiniz? Keyifli geceler.. 😉🍻
Hoppa son vites 😜🤘
#heartoffire
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Selamlar.. Kadın tamirciye arabanızı gönül rahatlığı ile emanet eder misiniz yoksa erkek olmasını mı tercih edersiniz? Keyifli geceler.. 😉🍻
Hoppa son vites 😜🤘
#heartoffire
Ederim elbette. Hemde gözüm kapalı. Her ne kadar arabaların dilinden erkekler daha iyi anlasalarda bence kadınlarda bir o kadar anlıyorlar diye düşünüyorum. Kadınlar hem daha titiz oldukları için arabayı gıcır gıcır yaparlar. Erkekler titizlik konusunda çünkü kadınlar kadar iyi değil.
Ederim elbette. Hemde gözüm kapalı. Her ne kadar arabaların dilinden erkekler daha iyi anlasalarda bence kadınlarda bir o kadar anlıyorlar diye düşünüyorum. Kadınlar hem daha titiz oldukları için arabayı gıcır gıcır yaparlar. Erkekler titizlik konusunda çünkü kadınlar kadar iyi değil.
İşini hakkıyla yapacaksa benim açımdan fark etmez. Cinsiyet ayrımı yapmam
Cevap
21Cevap
Ben emekçilere her zaman güvenirim ya, sıkıntı yapmam. Rahatlıkla emanet ederim sanırım dışarıdan güvenilir bir yer gözüktüğü sürece.
Ben ettim antalyada ve öyle temiz aldım ki arabayı kadıncağız müşteri kaybetmemek için o kadar ezilip büzülüyordu ki yapmayın oğlum şöyle şeylee sorusu bile irite edici bizim kadınlarla aramızda elbet farklar var ama bu sadece fiziksel bizim yapabildiğimiz bi çok şeyi hatta bazılarını bizden kat kat daha iyi yapabilirler algı yaratmak yerine teşvik edelim onlar bizim çiçeklerimiz yapamazsın demeden yapamayacağını hissettiğimiz yerde arkasındaki güç olalım
gerçekten arabamı tamir ettireceksem işinin ehli olduğunu düşünüyorsam evet yok onu tavlamak istiyor ve onunla flört etmek istiyorsam yine evet :)
Ederim neden etmiyim. Kadın olduğum için demiyorum bunu. Kadınlar daha detaycıdır, daha temiz çalışır.
Kesinlikle kadınlar istedikten sonra her yeri güzelleştirip her şeyi başarabilirler.. :)
görseldeki ise çayımı alır tamir ederken izlerim.
hic denk gelmedi :)
ama genelde berberini ve tamircisini degistirmez erkekler :)
Biz kadınlar erkek ustaya götürüyoruzda ne oluyor işi üç kağıda döküyorlar çok nadirdir işini temiz yapan usta biz kadınlar ayrıntıya takılıyoruz bir yeri yaparken diğer tarafı tekrar getirin diye bozmuyoruz en azından
Türkiye'de kadın tamirci mi var varsa da güzel olma olasılığı %10
Kadını erkeği fark etmeksizin veririm.
yanında çalışır
İşinde ustaysa ederim
İşinin ehli ise emanet ederim tabi..
Görseldeki tamirci için arabamı bozarım :))))
Sorun değil emanet ederim
Hayır çünkü arabam benim için n kıymetli 😅
Aslaaa :)
Ederim tabii ki
Oğlumu çırak bile veririm
Evet ederim
Tamirci olmuşsa bir bildiği vardır
kendimi bile emanet ederim
Ederim
Anlamazlar.
Sen sanki anliyon
ederim