Siz kullanıyor musunuz?

Plakalık olmasa da olur; ama plakanın arkasına silikon çektirip yapıştırabilirsin. Öbür türlüsü muayenede kalma sebebi. Plakayı vidayla delip sabitlendiğinde vidaların renginden dolayı kameralarda yanıltıyor. Arabamda plakalık var ve 3 kez bazı sebeplerden değiştirildi. İlk plakalığı oto galerinin iken, sonradan sanayideki 2 farklı araba bakım noktaları tarafından değiştirildi.
Plakalar, üretilen malzemeye göre kalitesi değişmektedir. Kaliteli malzemeden elde edilen ürün hem kullanışlıdır hem de uzun ömürlüdür. Bu nedenle kaliteli ürünlerden yapılan plakalıklar tercih edilmelidir. Pileksi plakalıklarda kişilerin zevklerini yansıtacak farklı estetik görünümler de elde edilir. Bireylerin istedikleri tasarımı uygulayabilir ve bu aşamada prosedüre uygun olarak üretim gerçekleşir. Plakalık araçlara kolaylıkla monte edilir ve kullanım aşamasında kişilere zorluk çıkarmaz. Pileksi plakalık üretilirken farklı yazı şekilleri, isim yazı, figürler kullanılabilir. Plakalık kare ya da dikdörtgen şeklinde olabilir. Aynı zamanda birçok araca ve motosiklette pileksi plaka yaptırılabiliyor.
Eyvallah yorum için 🙂
Cevap
6Cevap
Yakıştığı için belki
Özel plakalıklar yakışır klasik arabalar dışında. Nişan yüzüğü gibi algılanır bunlar. Anahtarlık, bio'ya yazılan plaka gibi.
Plakayı delmen gerekiyor diğer türlü, o yüzden. Ben mıknatısla ve patexle tuttururum plakalarımı hep, sağlam oluyor
Japon makinesin de her yere takılır plaka😎
Mecbursun awk ceza yersin :)
İnsanlar el arabasına bile takacak neredeyse
İnsanlara kalsa kimse takmaz da devlet taktırıyor
Plakalık diyorum isim yazıyor hani sen anlamadın galiba😂
Heee yok ben plaka anladım bro
Plaka delinmesin diye
neden delinsin ki?
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?