Neye alışmadık ki ona da alışamayacağız artık hiçbir şeye şaşıramıyoruz o kadar alışmışız ki fiyatların günden güne artmasına. Sürekli zam gelmesine falan artik bir yolculuğa falan çıkmaya korkar olduk. Çünkü çok pahalı benzin fiyatları. O yüzden evde oturmak daha iyi.
Benzin zaten artiyorda onu anladık araba fiyatları acayip sinir bozucu bu ülkede herkes arabaya binmeyi hak ediyor Era hunday mesela tek hava yastığı olan modeli 200 bin TL filen ne lan bu herkes kafasına göre fiyat yazıyo bazısı da araba fiyatlarına zam gelince seviniyor arabam değerlendi diye zengin olan katlıyor fakirin de binmeye hakkı var almayın arkadaş almayın işin garip tarafı alan da oluyor ama o benzin 50 TL olunca da böyle alabilecekler mi
Benzin zamlarına alıştım; ama arabamın emsallerinin ne ara 120-135 bin liralara çıktığına şaşırmış durumdayım. Arabamın değeri 90 bin civarında, emsallerinin 100 binlerde olduğunu sanıyordum. Kıyaslamayı en son Mart ayında yapmıştım.
Neye alışmadık ki ona da alışamayacağız artık hiçbir şeye şaşıramıyoruz o kadar alışmışız ki fiyatların günden güne artmasına. Sürekli zam gelmesine falan artik bir yolculuğa falan çıkmaya korkar olduk. Çünkü çok pahalı benzin fiyatları. O yüzden evde oturmak daha iyi.
Neye alışmadık ki ona da alışamayacağız artık hiçbir şeye şaşıramıyoruz o kadar alışmışız ki fiyatların günden güne artmasına. Sürekli zam gelmesine falan artik bir yolculuğa falan çıkmaya korkar olduk. Çünkü çok pahalı benzin fiyatları.