Şehir içi trafiğinde araba kullanmayı 6 yıla yakın bir süredir kestim. Geçici olarak gerektiğinde kullanıyorum. Köye giderken kullandığımız ana yol (Eskişehir-Sarıcakaya yolu), duble yol çalışmaları nedeniyle yılbaşına kadar kapandı, alternatif yolun 3 km'lik kısmı aşırı bozuk olması nedeniyle 28 km'den fazla hız yapmaya izin vermiyor, diğer kısımları da araba çekmiyor diye 45'te takılı bırakıyor. Bir tek aşksızlık krizinden tek başıma araç kullanırken roket gibi basmaktan kurtulamadım.
50 tl 100 tl alan ya da ctsi-paz arac kullanan tipler benı ılgılendırmıyor
velhasıl 28 tl benzin ve bu fıyatlarla ticaret yapılmaz. her ısletme fırın bakkal dukkanı olsanda araca ıhtıyacı vardır . bu rakamlarla bu iş olmaz millet sabrının sınırında.
döviz artışına paralel cıkıyor savas var dunyada krız var dıyen ahmaklara ithafen , 5 ay once brend petrol 120 usd userı ıken ve kur 18 dayanmısken 7.30 tl benzin alıyorduk. sen ne ara hangı akla hızmet benzını 6 ayda % 260 oranında yukselttın?
aradakı fark nereye kıme gıdıyor?
ötv+ kdv sıfırlanmadıgı sürece kesin gidiş ve erken seçim süreçlerini hazırladılar.
Kendi adıma kesmedi ama sorunun cevabı olarak, bir farkta göremiyorum açıkcası, yollar yine kalabalık, yine trafik keşmekeş. Ben anlamıyorum bu milleti, bir allahın kulunu görmedim daha protesto olarak bile aracına binmediğini🙄
@ÇevikYiğit sadece o bir çok mecburluktan aracını kullananlar olsa, emin ol bundan daha iyi olur. Bu saatten sonra gelecek hiç bir zammın etkisi olmaz bu millete, ha 3 eksik ha 3 fazla, bizler böyle yaşamaya alışmışız kardeşim. Bizde herhangi bir şeyi proteste etme bilinci yok çünkü
Mecbur olan yine alıyor maalesef. İstanbul'da trafik iş saatlerinde yoğun sadece onun dışında biraz durgun. Fiyatlar korkunç yani geçen sene 12 litre depoyu 84 liraya doldururken şimdi 312 lira
Nefret ediyorum bu ülkeden ve içindeki zihniyetten hiç yaşama hevesim yok. Hiç enerjimi harcayıp bir yerde çalışasım yok. Haketmiyor ki bu ülke benim hizmetimi ve enerjimi. En basit hayallerimin bile önüne geçmiş rezil bir ülke bu başka bir şey değil. Umarım sonsuza kadar yurt dışına gideceğim gün bir an önce gelir
Yollar bombos oldu valla. Bi yandan uzucu bi durum nakliye masraflari artti isinde gucunde olan insanlara ek yuk bindi. Ama simdi yollar bombos.. zaten yoldaki arabalarin yuzde 80 i issiz gucsuz adamlar bos bos gezen tipler ve apacilerdi. Onlardan temizlenmesi iyi oldu bi yandan.
Arabası olan düşünsün diyenler oluyor ama benzine gelen zam herşeye geliyor giyiminden tut gıda sektörüne kadar elektrikli aracı olanlar şanslı bence.😊
işe git gel yapiyoruz mecburen arabayla gidiyoruz artik gozumuz yakit gostergesinde ne kadar azaliyor ne kadar kaldi diye maasimizin yarisi yakita gider oldu