#heartoffire

şu an için öyle demek mecburiyetindeyiz herşeyin çok pahalı olduğu alım gücümüzün günden güne hızla eridiği canım ülkemde lüksü şimdilik bir kenara attık
Olursa yüksek olsun sadece kesmesi yetmez bana
Rica ederim bal 🖤😘
Görsele bayıldım 😬😬
Renk zaten tam benlik. 😂😂
Rica ederim canım 😘😘
Cevap
15Cevap
Sevdiğim araba olursa daha iyi olur
Ayağımı yerden keseyim dersem arabanın bir sıkıntısı çıkar uğraşamam bu yüzden 1 yıl daha bekleyip yeni bir araba almayı istedim
Bence de yağmurdan kaçarken doluya tutulmamak lazım.. 😄
Araç konusunda eski de olsa sağlam bir şey isterim. Gözüm yüksekte değil zaten.
Kesinlikle.. 👍
Mesela Toyota'nın araçları motor ömürleri uzundur. Kolayına sanayiye düşmez arıza olarak.
Tercih edeceğim ilk araç bu olur kesinlikle.
Toyota, Ford, Volkswagen hepsi iyi markalar aslına bakarsak ama aracın durumu ve kaç model olduğu da önemli..
Evet, tabi ki.
Uzun yolla giderken en konforlu arabami alirim.. ama sehir iciyse en canavari secerim.
Ama sirkete giderken bisiklet kafi.
Olmuyunca öylede olunca daha iyisi olsun duncesi ilaki oluyor
Az yaksın çok kaçsın, en az 5 sene masraf çıkarmasın derim.
Arabanın iyi olması konforlu sürme açısından önemliymiş ehliyet dersinde fark ettimde
1 araba kendime 3 araba devlete olduğu sürece lüks araba almam
Beklentim yüksek çürük arabalara binmekten utanırım
Onun için taksiye binersn en fazla, araba ayağı yerden kesmek için doğru seçim değil gibi
Öncekilerin: Otomatik vites, Klima, Abs ve Arıza verip yolda bırakmayacak olması.
Olmazsa olmazlar evet
Valla yazın araç kullanmayı asla sevmiyorum. Bugün nasılsa fren yapar diye önüme atlayan birini altıma alıyordum. Vızır vızır araçlar gına geldi. Bırakıcam mesleği en sonunda valla
alsan dert almasan dert
Her seferinde konforu yükseltirim
Hayır benim arabam türünün tek örbegı olmalı
Şu fiyatlarda mecbur öyle diyorum evet.
evet öyle derim
Yüksek gibi 🤔
Öyle demedim
Atvosu ilk defa görüyorum 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?