Yoksa ortalığı kasıp kavuran şok açıklama olan “benim nereye gideceğim kimseyi ilgilendirmez”diyenlerden misiniz? Aman ha😂

Sinyal vermeye önem veriyorum hatta sinyal vermeyen kardeşim dövesim geliyor :D En sinir olduğum konulardan biridir bu.. Çünkü o kadar beyinsiz insan var ki bunu ihmal eden.. Keyifli günler..
Sinyal konusuna aşırı önem veririm ama yaya iken sürücülerin vermemesine daha çok uyuz oluyorum, çünkü karşıya geçmek için beklerken araç hangi tarafa gidecek bilsek ona göre bekleme ya da geçme yapacağız, insan bu kadar basit şeyi de atlamaz ya, bunlar nasıl sürücü demekten kendimi alamıyorum bazen sesleniyorum bile tabii duyan kim...
Yoksa!!! Yoksa!!! Yoksa sen sinyal vermeyenlerden misin? Ameninnnnnn :D :D :D
İşin şakası bir yana arabayla en ufak mesafede bile emniyet kemerini takmam gibi sinyalimi de kullanırım. Parmaklarım çok hafiften yorulmuş olsalar da o çileye katlanıyoruz işte.. Sen tereddütte kalma diye o çilelerim ;)
Trafik kurallarına elimden geldiğince uyarım, sağım solum boş olsa bile sinyal veririm.
Detayda bahsettiğin o sinyal vermeden önüme geçenlerde küfürlerime maruz kalıyorlar
Teşekkür ederim 🙂
Cevap
21Cevap
Dikkat ediyorum
Aracım yok. Ancak iş gereği kullandığım araçlarda bu zorunluluğa uyarım. Sinyal deyince hep aklıma şu meşhur açıklama gelir. Sinyal vermediği için durdurulan kadının neden sinyal vermiyorsunuz sorusuna verdiği müthiş (!) cevap "Benim nereye gideceğim kimseyi ilgilendirmez" 😅 😂
valla ben sinyal verselerde güvenmiyorum sağa sinyal verip sola deönemi dersin hiç sinyal vermeyen mi dersin babana bile güvenmicen trafikte :D
Sakin kullanırım, daha çok motorcular kaza yapmasın diye, sinyal veririm, çünkü bazısının beynine yeterli oksijenin gitmediğini düşünüyorum, bu arada eski motorcuyum, hani öyle scootercı falan da değilim
%95 çok önem veririm; ama sık olmasa da, nadiren 3 şeritli çevreyolu veya şehirler arası yollarda sollamalarda yol müsait iken sinyal vermeyi unutuyorum.
Herzaman veririm vermeyen olursa kesin benden ana avrat küfürü yer hele bazıları dönmeye başlıyor sinyal veriyor al o sinyal kolunu g. t. ne sok dimi vermesen daha iyi🤣
benim nereye gideceğim kimseyi ilgilendirmez diyenlerin % 96.7 si servis ve sanayilerden çıkmıyor :)
evet
bilimsel verilerle konuşuyoruz burada.
teessüf ederim :D
Her sinyal vermeyene itinayla söverim. Ben tahmin etmek zorunda değilim nereye gideceğini insanların. Verdiğim önem anlaşılmıştır umarım :)
Aslında benim nereye gideceğim kimseyi ilgilendirmez🤪🤪🤪 şaka asla atlamam çok dikkatliyimdir bu konuda
Akamda ki sürücülerin canlı olduğunu bilecek kadar.
merhaba
şehir içi kazalarının olma nedenlerinden biri bana kalırsa sinyal vermemek
Her zaman sinyal veriyorum, vermeyenleride buradan kınıyorum…
Kesinlikle sinyal verenlerdenim. Zira ehliyetimi Almanya'da aldım ve bu alışkanlığımı Türkiye'de araba kullanırken de sürdürüyorum.
veremem sinyal önüne gelene sinyal yapıyor yollu derler ahsndb
trafik kurallarina uyuyorum
uymayanalr uyariyorum kldkls
Sinyal vermenin gerkeliligi neyse bende o gereği uygularım herzaman
Sinyal veririm genelde
Kedi araba mı kullanır
sinyal o kadar önemli bir sey degil zaten niye gidipte nereye dönecegimi belirteyim ki ben avrupada yasiyorum buradada böyle kullaniyorum sinyalsiz döndüm diye korna ile laf edenede kornayi basiyorum
Ne önem vermesi? Zorunluluk bu.
Uçağım var ne arabası bu devirde
neredeyse hiç önem vermiyorum..
sinyal vermek parayla olsa anca bu kadar olur
sinyal vermeye ana avrat kayıyom
Baya
Turkiyede yuzde 70 ehliyetinin alinmasi lazim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?