Arabalar Araba sürerken, şerit değiştirdiğinizde sinyal verir misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor sinyal verir misiniz yoksa sinyalsiz mi şerit değiştirirsiniz? Araba sürerken, şerit değiştirdiğinizde sinyal verir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
onur26vw Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Dalgınlıktan bazen unutuyorum; ama çoğunlukla sinyal kullanırım. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. Sinyal veriyorum 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Arabalar konusunda 1,8b cevap paylaştı. Zırt pırt şerit değiştiriyorum her zaman vermıyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Valla bir videom var araç manuel tatlı tatlı makass atıyom hepsinde de sinyal verdim fjcjjd bil ellede kamera tutuyom😎 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sinyal veririm güvenlik için 1 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Evet, her zaman. 1 1 Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl Sinyal vermeyenlere de sinir olurum.
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Arabalar konusunda 1,6b cevap paylaştı. kesinlkle 1 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Arabalar konusunda 537 cevap paylaştı. nerdeki o 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Dalgınlıktan bazen unutuyorum; ama çoğunlukla sinyal kullanırım.
Sinyal veriyorum
Zırt pırt şerit değiştiriyorum her zaman vermıyorum
Evet sinyal vermeyi asla ihmal etmem
arkam bos musaıtse hayır trafıkte ıse kesınlıkle
Valla bir videom var araç manuel tatlı tatlı makass atıyom hepsinde de sinyal verdim fjcjjd bil ellede kamera tutuyom😎
Sinyal veririm güvenlik için
Bazen, yol boşsa vermiyom 😀
Kesinlikle ihmal etmem
arabam yok ki doğan slx olsa razıtım
Her zaman
Evet, her zaman.
Sinyal vermeyenlere de sinir olurum.
kesinlkle
nerdeki o
Aaa tabiki