Durun hele bir kızmayın. Kendi aracımı satıp üzerine aşkitom olacak kızdan para ekleyip hem arabayı hem kızı nikahıma alacağım. Bir taşla iki kuş nasıl fikir ama para çıkışmıyor şu kırmızı şeytana.. 🤣🤣
Şaka maka şu arabaya binemedik gitti. 😐 Sizin oldu mu hayalinizi süsleyen bir model?
Seat Leon FR almak istiyorum da sponsor olmak isteyen kız var mıdır?
Haklisin ama yine de o kadar para kasip Seat alinmaz be hocam. Seat marka sayilmaz Toyota Honda VW Mercedes Bmw gibi modellerin yaninda adi gecmez. Hic yoksa bu markalardan 2. el ama daha iyi bir model bakardim ben olsam ama zevkler tabi. Umarim gonlundekine kavusursun.
Umarım 🙏 Bu leonları genellikle gençler kullanır bilirsin. Piyasada ağır hasarlı olanları da bir hayli fazladır. İşçi adam olunca büyük hayallere uzanamıyoruz. Her şey eskiden güzelmiş. Alım gücü açısından yani bazen geriye dönüp baktığımda bugünleri okumak lazımmış diyorum.
Mumkunu yok hocam, ulkenin buralara gelip fukaralasacsgimizi kim nereden bilecek.. Bilen kesim malum zaten biri bine katladi.
Ben yine de hasarli dahi alsam Seat istemem. Toyota Honda daha piyasada kalitesi bilindik araba bakarim. Sekil sukule bakip para dokecek devir gecti artik..
Valla ne olacak bilmiyorum da bu sıralar araba tekeri önden çıkmış teker yuvarlanıyor aynen o haldeyiz. Piyasa düzelmeden zor girilir galiba bu işlere inanılmaz bir durgunluk var.. Tabi paylaşımla biz işin makara tarafındayız ama hakikaten iyiye giden bir şeye denk gelmek güç..
Acik konusayim ben arabadan ziyade scooter bakiyorum. Yani motosiklet ehliyeti alip uygun yollu honda scooter almak dusuncesindeyim.
Aga be yedek parcasi, benzini, masrafi, sigortasi, bakimi... arabanin altindan nasil kalkilacak? Ailemizin aracini kullaniyoruz ama idareten. Kendime ait araba alacak afedersin cuq yok bende.
Güzel fikir elektrikli scooter olayı iyice yaygınlaşmaya başladı. Geçen hafta periyodik bakımdan çıktım. Neredeyse birçok şeyini yeniledim aracın 1,500 lira tuttu. Lastiklerde eskimişti haliyle sıfır alamadım. 1,800 liraya continental marka Aralık 2019 çıkışlı lastik buldum taktırdım.
Aracın ebatlarına göre 4 sıfır lastik olmuş minimum 4,000 lira üstü ben şok 😧 iyi bir şey alayim desen 5,000 - 8,000 arası fiyatlar.
Umarım düzelir piyasa çok kırılgan bir ekonomi var maalesef.
En İyi Cevaplar