Şimdi örnek 450 bin lira yazmış adam ilana diyelim bunu pazarlıkla 430-435 e bırakacak nasıl 400 bine ikna ederim yani satıcıyı kışkırtmadan nasıl teklif edebilirim?
yani 500 bin param var değerlendirmek istiyorum 400 bine araç alıp 430 bandında satmak istiyorum hangi araçları önerirsiniz Türkiye’nin hangi ilinden ucuz araç piyasası Antep hariç kesme araçlarla ilgilenmiyorum 😀
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Knk 450 binlik arabayı 400 e indirmen mümkün değil, tabi karsindaki enayi değilse. Biraz daha gercekci düşünüp kibar ve ikna edici konuşursan uyguna araç bulursun.
Bu araç al satanlar da ağır işsiz ha sizin yüzünüzden piyasa kabarıyor sürekli paradan para kazanmak da caiz değildir bence.
Şikayetleneceğin merci ben değilim dostum yazımı iyi oku keşke piyasa sabit kalsa benim daha cok işime gelir ben 430 binlik aracı 400 e alıyım 500 e satıyım diye gayem yok 400 bine alıp 430 a satma derdindeyim ticaretle helalinden kazanıyorum yani piyasayı ben yükseltmiyorum
Ağzın iyi laf yapacak ama 450, olan arabayı 400e veren varsa onun aklına...
Yazanlara bakma kral herkes balon yazıyor 450 mi yazmış adam zaten 430 u görünce bırakacak çoğu yazan emin ol ben 20-30 daha kırıp para kazanmak istiyorum galerici benim 400 verdiğime 380 den başka vermiyor illa denk geliyo iyi takip pazarlık olur
Reis ben al satçıyım shajsjdj
Nasıl al satçısın yazandan 10 bin altına alıyorsan bu işi yapma kendine eziyet etme 😅😅😅
Zaten sırf noter exper sigorta girdi çıktı vs 5 bini kafadan sil 30-40 aşağısına alacan ki para kazanabilesin
20-25 aşağısına alıyorum genelde
Yaşadığım şehirde 30_40 aşağı veren bulamazsın
Kardeşim hangi türleri alıyorsun marka ve kac bin bandı?
Araba ayırmıyorum ben tofaşta aldım rangede aldım mersoda aldım
Ama lüks araba her zaman daha iyi kazandırır sadece bir kere bi araptan 65k aşağı araba aldıydım o kadar
Kanka birbirimize yardımcı olalım nasıl düşürüyorsun sarı site mi face mi oto pazarımı?
Kanka sarı site veya sanayi birde çevre var tabii
Anladım kanka bende öyle yapacam birde ihale nasıl tavsiye edermisin?
Kanka etmem ihalede ki araçların km ye bak anlarsın ama uyguna araç bulmak istiyorsan sanayiden çıkma
Sanayide eş dost var tanıdık 2-3 esnaf
tamam bakalım gidiyim öyle yapayım
Hasarlı alıp yaptırıpda satabilirim çocukluk arkadaşım kaportacı
Şehir neresi ustam
Kayseri gardasım hakkaride görev yapiyorum şu an mesleği bırakacam 3 ay sonra bu işlere girecem ek gelir olarak
Senin?
Ben söylemiyorum reis ama yakınız
Tamam eyw Allah’a emanet ol hayırlı sahurlar
Eyvallah damada
Araçtan anlaman lazım. Bir iki kusur bulursan fiyatı kırarsın
Anlıyorum dostum motor sesi ön takım sesi dinler çözerim
Mekanik olarak anlıyorsan istediğin kusuru bulursun. Alırken kusurlu satarken sıfır araba muamelesi yapmalısın