Mitsubishi Lancer iyi olduğu kadar hızlı bir arabadır. Çoğu kişi tercih etmese de Mitsubishi çok harika bir araçtır.
Peki dar yollarda manevra kabiliyeti nasıl?
Peki dar yollarda manevra kabiliyeti nasıl?
Mitsubishi araç deneyimim olmadı ama biraz ağır kalabilir özellikle acemiler için.. Bunun dışında araç kullanan biriyseniz alışmanız uzun sürmeyecektir diye düşünüyorum.. Keyifli günler..
Zamanında EVO kullanmış biri olarak söylüyorum yol tutuşu muhteşem. Savur A yapmaz, yolda gezmez. Motor desen 8 000 devirde bile piston segman sağlam. İkinci el piyasası ölü o da arabayı bilen bilir sadece.
Eig için teşekkür ederim
Rica ederim canım.
4x4 olması sebebiyle manevra kabiliyeti arazi şartlarına ve dar yollara uygundur. Fakat o tür yollarda mutlaka tedbirli olmak gerekir. Arabaya kürek halat gibi şeyler koymak lazım. İyi geceler..
Guzel araba tercih edilmez fazla ama konforu sürüşü harika
Rica ederim Maviş.
Cevap
5Cevap
Yürütmesi aşırı zahmetli bi araç diye biliyorum etrafımdan, biraz da pahalı. 4 çeker kullanmayı bilen biri kafadan kaymasıyla başa çıkabilir. Alır mıyım evo 10 u almam ama evo 6 ya binerim valla
eger iyi bir surucu isen her araba iyidir ama bu araba harikadir hele birde biraz kullanmayi biliyorsan yanla gitsin
Profesyonel sürücü lisansım var. Burcu Esenkul gibi.
vala burcu falan tanimam iyiyzen sorun yok
Şoförlük denemelerimi yapmıştım lancerle güzeldi bi sıkıntı yoktu bence
Bence Türkiyede hızlı satışı olmasa da çok güzel bir araç 👍🏻🙂
dar yoldan kastın şehir içi kullanım mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?