lancerım var 2011 model ama normal lancer, evo modeli değil malesef.. yinede 2.500 tl ye evo kit taktım, durdugu yerde evodan farkı yok, gel gelelim yola koyuldugumda sesinden anlıyorsunuz zaten :)
Ben 1.8 öneririm ama fiyat ÖTV den dolayı yüksek olacaktır çok sağlam ve çok güzel bir araçtır dünyanın en sağlam ilk 5 motoru arasındadır mitsubishi mühendisliği aracın estetiğine yani iç özelliklere konfora fazla önem vermez içine oturduğunda 2000 yıllarının ilk araçlarına binmiş gibi sade bir estetiği vardır ama çok sağlam bir araçtır özellikle motorları çok uzun ömürlüdür ve az yakıt tüketir ve çoğu motoru benzinlidir dizel motorları renaulttur mitsubishiye dizel motor satar dizel motorlardan anlamaz türkiyede ne yazıkki tutulan bir araç değildir ve 2. eli çok zayıftır otomotiv çalışanı olarak başka araç tavsiye ederim
Range rover yakın zamanda ford çine saattı ingiliz üretimi yüksek teknoloji hatasız üretim araç motorlarını ford firması verir geri kalan aksamınıda ford üretir lüks sınıf araçtır ama yıllık vergilerinden ve yüksek yakıt tüketiminden tavsiye etmem:)
BMW 5.25D x drive arabaların şahı hiç düşünme derim sadece sorduğun üçü değil bütün arabalar arasında tek geçerim mercedes hariç:)) ankaradaysan yardımcı bile olurum sıfır alıcaksan tabi arkadaş var malum meslek otomotic olunca her yetkili serviste bir arkadaş var:)
En İyi Cevaplar