İçine binince kendimi açıkçası Ankara müzikli eğlence mekanlarında hissettim, eğlenceli farklı bir deneyim diyebilirim.
Siz ne düşünüyorsunuz?
#tutku 🖤

Çok abartılı geliyor; ama araç sahibinin zevkine karışmamak lazım. Böyle dolmuş arabam olsaydı, arabayı nasıl aldıysam, ilk halindeki gibi orijinalliğini korurdum. Abartıyı sevmiyorum. Türkiye'nin en sade dolmuş minibüsü benim olurdu.
Muhtemelen 😊
Aslında bir yerde hoş oluyor bu tarz otobüslere minibüslere binince yolda canım sıkılıyor detayları ve inceliyorum bakıyorum yol boyunca arada yol arada o süsler püsler ahah bir de böyle tuttukları takımını atkısını felan asanlar oluyor. tazmanya canavarlı aynaya astıkları zımbırtı ayh neler neler ya artık ezberledim resmen :D
Arabanın iç ve dış dizaynı olsun sade olmasından yanayım. Görsel, başımı döndürdü. :D
Öyle arkaya yazı yazdırmak, ek bir şey yaptırmak vesaire arabayı araba olmaktan çıkartıyor bana göre. İlerde araba alacağım zaman, yaptıracağım maksimum süs, plakamı anlamlı harfler almak olur.
Onlar kendileri bunu yaparken çok eğleniyor ve hevesle yapıyor ama bana bazıları aşırı abartı geliyor. Pek beğendiğimi söyleyemem 😄 Aynı şekilde toplu taşıma kullanmıyorum ama dışarıdan görünüşü için diyorum
Bencede, bir nevi modifiye 😂
zevkler ve renkler tartışılamaz biliyorsun😂
😂 haklısın dememek için kendimi zor tutuyorum
Cevap
13Cevap
Selam gadası 🙃
İnsanın neşesini yerine getiren bir ambiyansi oluyor. Ben oldukça çok seviyorum
Evet neşeli 😊
Zevkler renkler diye tebessüm ediyorum
Öyle 😊
içine binmedim ama kamyoncu dayılarda birde dolmuscularda gelin evi gibi süsülüyorlar. cocukluklarına inmek gerek .
Böyle gelin evi de hiç görmedim ama😬
dur daha sen neler görmemişsin , ben göstereyim sana başımın üstüne .
:)
Ne gibi?
gelin evi görmedim demişşin ya bende gosterırırz demek istedim.
Seviyorum. Bende bir ara arabamı böyle yapmıştım. Puflar kirpi ipinden göğüslük ayıcıklar rengarenk led'ler. Marşbiyellerde gökkuşağı ledler. Seyyar pavyon gibi dediler. Söktüm hepsini.😏
Saçma duruyor ya gerçekten saçma ve komik gülünç ama iyi anlamda değil kötü yani rezillik
herşeyin azı karar fazla bkunu çıkarmamak gerekir 😂
Nasıl temizlenecek oralar hep toz tutar😅
Zaten temizlediklerini sanmıyorum 😂
Çok eylenceli görünüyor.
Ego tatmini için yapılan gereksiz şeyler.
Hoşuma gidiyordu böyle araçlar.
Ruh hastası olduklarını
En sevdiğim valla
Pavyona gidiyor sanıyorum
Nostalji
Çok saçma geliyor
Çok tanışmış bence
Zevksizlik abidesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?