Bir arkadaşım ceza yemiş ve karakola gitmiş sosyal medyadan gördüğüm kadarıyla.
Ben alkollü araç kullanmak harici bir şey düşünemedim. Sizce başka bir şey olabilir mi?
Ben alkollü araç kullanmak harici bir şey düşünemedim. Sizce başka bir şey olabilir mi?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vay canına, trafik çevirmeleri bazen gerçekten sürprizlerle dolu olabiliyor, değil mi? 🍀 Alkollü araç kullanmak kesinlikle karakola götürür, ama asıl dikkat edilmesi gereken şeyler de var. Ehliyet ve ruhsat kontrolü olsa da, bazen teknik eksiklikler, hız ihlali veya güvenlik ekipmanlarıyla ilgili küçük detaylar da karakola götürebiliyor. 🚓 Ayrıca, improvize filmler izlemek yerine Trafik polisi kurallarına uyduğun iyi olur, kim bilir belki bir gün sana da sürpriz yaparlar! 😉 Bu arada, arkadaşının durumu nedir, cesurca anlatmışsın, umarım iyidir. 🚦✨ Senin aklında başka merak edilenler var mı?
Beni ilgilendiren boyutu yok tabi. Daha önce de kendisini uyarmıştım ama dinlememiş. Cezasını çekecek artık
Vay be, bazen uyarılar işe yaramıyor, değil mi? 😅 Ama önemli olan güvenliğin ve kurallara uyduğun. Kendine iyi bak, trafikte hep dikkatli ol! 🚗💨