bazıları pek becerikli değil bu konularda aracınızda mutlaka yedek lastik ve avadanlık takımı bulundurun
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Aracınızın lastiği patlayınca değiştirebiliyor musunuz?
delikse 5 dakikada delik kapatılıyor bıcakla yırtıldıysa yırtık çok büyük değilse sıcak kaybak yapılıyor. benim arabanın lastiklerini bıçaklamışlardı yırtık yanaklardaydı sıcak kaynak yaptırdım miss
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Yedek lastiğimin yerini bile yıllar sonra öğrendim 🤣
torpidonun içindeymiş değil mi😂
delikse 5 dakikada delik kapatılıyor bıcakla yırtıldıysa yırtık çok büyük değilse sıcak kaybak yapılıyor. benim arabanın lastiklerini bıçaklamışlardı yırtık yanaklardaydı sıcak kaynak yaptırdım miss
Hiç başıma gelmedi ama değiştirmek kolay tüm takımlarım var. Herhangi bir aksilikte üstesinden geleceğimi düşünüyorum.
Maalesef değiştiremiyorum. Arabada kriko, yedek lastik bulunmasına rağmen lastik değiştirme becerim sıfır.
20 dk. lık iş. Yalnız bijon anahtarı bijonlara uyup uymadığını kontrol edin. Türkiye'de satılan araçlar böyle satılabiliyor.
Hiç sanmıyorum daha dün cam suyu koymayı öğrendim ben. Kaputu zor açtım gerisini sen düşün
Hiç denemedim. Uğraşamam, buluruz yoldan geçen birini...😅
değiştiririm..
motor arızası varsa da halledebilirim..
Pisiş ellemem, köpüğü basar lastik iye giderim
Değiştiremiyorum maalesef
Gözü kapalı değişirim
Taksici değişiyor
Cocuk oyuncagi
tabiki ewt
Hayır
Değiştiririm
Hayır